Seninle beraber birçok kişi daha transfer oldu diye hatırlıyorum, onlarda gebelik olldu mu?Canım arkadaşım,akıllı kadın
Hep biotexcomu anlatırdın bana,oğlunada ordan kavuştun
Kızzzz ilk sensin biotexcomdan anne olan değilmi
Oğlunun tabanlarına kurban olurum
Kuzen getiriyoruz ona
Hayırlı olsunnArkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Tebrikler NesssArkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Mgo ve Arya bunlarda biotexcomdan bebeklerine kavuştularSeninle beraber birçok kişi daha transfer oldu diye hatırlıyorum, onlarda gebelik olldu mu?
Saçmalamış…öyle bişey asla ama asla yokVallahi sağlık ocağında çalşan bir tanıdık söyledi. Otoimmın hastalıkları olanlara yapmıyoruz, hasimato da bir otoimmun hastalık o yüzden hasimatolulara da önermiyoruz dediburalarda 18+ herkese aşı hakkı çıktı. Ben henüz olmadım bu hasimato yüzünden kafam karışdı
yaa yeminederimm bugun sabah bi cıktım,az önce geldim eve.nası hemen duş alıp iki dkk uzaniyim dediysem 15 dkkdr elimde tel oku oku bitmedi 15 sayfa,daha yemek yapcamamaa ne guzel gelismeler olmus oyle zazacim ve nes cim kutlarim cooook mutlu oldumm cook allah kucağınızada sağlikla almayi nasip etsin
buarada beyzaa esim dalga gectii cidden araniza bide köpüklü alin diee
Herzaman burdayiz tatlim❤❤❤❤❤Çok şükür ki evet sizler varsınız
Mgo ve Arya bunlarda biotexcomdan bebeklerine kavuştular
Hayırlısı olsun onlarda bebeişlerini sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallahMgo ve Arya bunlarda biotexcomdan bebeklerine kavuştular
En güzeli eşinizin sizi desteklemesi çok şanslısınız, boş verin başkaları istediğini düşünsünMutlaka haber vericembenim hem kimsem yok hem ilgilenen yok eşimden başka inanan da yok bana olacak diye , Allahtan o seni anne yapana kadar denicez diyor da mutlu oluyorum , sizinle irtibatta olmak çok rahatlatıyor beni , çok teşekkürler düşündüğünüz için
Hayırlı olsun cok sevindim tebrik ederim henüz yeni bakabildim mesajlara darisi bize inşallah bizede dua edin ne olur hamislerin dualari kabul olurmuşAmiiiiinnnnn kuzum
Bin kere amiiiinnn
Ayyyy ne muhteşemSenin adına çok sevindim inşallah herşey yolunda gider canım.Bütün dualarımız seninle emin ol
Canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin. Benim de ilk test sonucum 73. 84 dü 2 gün snr 142.63 oldu böyle sınırda hep dvm etti çok şükür oğlum dün 1 yaşına girdi inşallah senin de yavrum sımsıkı sana sarılmıştırArkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Ayyyy ne muhteşembende size bir haber vereyim salı günü koruyucu aile için görüşmeye gelecekler dua bekliyorum ilk evladımız bu şekilde inşaallah ikinci kısmetse üçüncü evladımızı da güzel bir hamilelik sürecinden sonra kucağımıza alırız
Duamdasınız kuzumHayırlı olsun cok sevindim tebrik ederim henüz yeni bakabildim mesajlara darisi bize inşallah bizede dua edin ne olur hamislerin dualari kabul olurmuş
Bu habwri görmek için açtım sayfayı, çok sevindim. İnşallah dertsiz, stressiz su gibi aksın sürecin, diğer arkadaşın değeri de güzel olur eminim. Rakamların çok önemi yok diye biliyorum, ikiye katlaması önemli olan. İki gün sonra görürüz. Dualarımız sizinleKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?