Canım arkadaşım,akıllı kadın
Hep biotexcomu anlatırdın bana,oğlunada ordan kavuştun
Kızzzz ilk sensin biotexcomdan anne olan değilmi
Oğlunun tabanlarına kurban olurum
Kuzen getiriyoruz ona
Seninle beraber birçok kişi daha transfer oldu diye hatırlıyorum, onlarda gebelik olldu mu?

Hayırlı olsunn sağlıkla kucağına al inşallah

Tebrikler Nesss arada sizi kaçırmışım, tebrik mesajlarını görünce farkettim.. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Saçmalamış…öyle bişey asla ama asla yok

yaa yeminederimm bugun sabah bi cıktım,az önce geldim eve.nası hemen duş alıp iki dkk uzaniyim dediysem 15 dkkdr elimde tel oku oku bitmedi 15 sayfa,daha yemek yapcam amaa ne guzel gelismeler olmus oyle zazacim ve nes cim kutlarim cooook mutlu oldumm cookallah kucağınızada sağlikla almayi nasip etsin

buarada beyzaa esim dalga gectii cidden araniza bide köpüklü alin diee

bugun gördüm burda ucubirarada nickli de var

En güzeli eşinizin sizi desteklemesi çok şanslısınız, boş verin başkaları istediğini düşünsün

A anneadayi1974 canım en büyük şansın eşin.Seni ne kadar çok seviyorki sana sonuna kadar gidelim demiş.Zaten başkada kimseye ihtiyacın yok.Dertleşmek istersende biz daima buradayız.Bazen akıl veririz,bazen moral veririz, bazende belki sadece seni anlıyorum yada çok üzüldük deriz ama hep burda oluruz.

Senin adına çok sevindim inşallah herşey yolunda gider canım.Bütün dualarımız seninle emin ol
Ayyyy ne muhteşemyüce bir şey yapıyorsunuz.. Hazine gibi inanın, gurur verici.. Rabbim gönlünüze göre versin, inşaallahmükafatını göreceğinize yürekten inanıyorum

Canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin. Benim de ilk test sonucum 73. 84 dü 2 gün snr 142.63 oldu böyle sınırda hep dvm etti çok şükür oğlum dün 1 yaşına girdi inşallah senin de yavrum sımsıkı sana sarılmıştır

Ayyyy ne muhteşemyüce bir şey yapıyorsunuz.. Hazine gibi inanın, gurur verici.. Rabbim gönlünüze göre versin, inşaallahmükafatını göreceğinize yürekten inanıyorum geçmişte ne Babacığımı ne de eşimi bu konuda ikna edebildim.. Eşinizi ve sizi kutluyorum Dualarım sizinle

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Bu habwri görmek için açtım sayfayı, çok sevindim. İnşallah dertsiz, stressiz su gibi aksın sürecin, diğer arkadaşın değeri de güzel olur eminim. Rakamların çok önemi yok diye biliyorum, ikiye katlaması önemli olan. İki gün sonra görürüz. Dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…