• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar okurken gozden kacirabiliyorum.Sayfada ki hiza yetisemiyorum Zirkaa Zirkaa canim hizina hayranim😇🥰

Gebelik haberi alan tum arkadaslarimiza hayirli ugurlu olsun.Saglikla kucaklariniza alin insaallah.Ben gibi beklemede olanlarimiz icin en dogru zamanda gitmek ve mucizemize kavusmak nasip olsun insaaah🤲🤲
Bende size hayranım gerçekten tanımadan hepinizi ayrı ayrı seviyorum.

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz😂😂😂😂😂😂😂
ZAZAM çok sevindim rabbim 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah kendim olmuş kadar çok sevindim azmin sonu maşallah sana ve bebişlerine zazam :nazar::nazar::nazar::nazar: ayyy kurban olduğum rabbim dileyen, isteyen, hayal eden tüm kadınları anne yapsın kucağımız boş kalmasın bizde kuzum annecim diye artık kendi evladımızı sevelim artık başkalarının bebeklerini değil de kendi çocuğumuzu sevelim :dua::dua::dua::dua:

Arkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
canım çok iyi çıkmış elli üzeri her zaman iyidir kafanı hiç takma tadını çıkar

Canım şimdiden hayırlı olsun ilk görüşme günün belli olunca haber ver listeye ekleyelim
Mutlaka haber vericem 🙏 benim hem kimsem yok hem ilgilenen yok eşimden başka inanan da yok bana olacak diye , Allahtan o seni anne yapana kadar denicez diyor da mutlu oluyorum , sizinle irtibatta olmak çok rahatlatıyor beni , çok teşekkürler düşündüğünüz için 🙏💕

bende size bir haber vereyim salı günü koruyucu aile için görüşmeye gelecekler dua bekliyorum ilk evladımız bu şekilde inşaallah ikinci kısmetse üçüncü evladımızı da güzel bir hamilelik sürecinden sonra kucağımıza alırız
Tebrik ederim. Cok muhteşem bir sey yapmışsınız. Yaş cinsiyet falan belli mi çocuğun yoksa sadece evi mi görecekler

Arkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Hayırlı olsun şekerim sağlıkla gelsin inş darısı da biz isteyenlerin başına ins öpüyorum kocaman

Kızlar kan verdim bekliyorum
3-4 saate çıkıcak🤲🤲🤲🤲

bende size bir haber vereyim salı günü koruyucu aile için görüşmeye gelecekler dua bekliyorum ilk evladımız bu şekilde inşaallah ikinci kısmetse üçüncü evladımızı da güzel bir hamilelik sürecinden sonra kucağımıza alırız
Melek arkadaşım benim. 😇

Evlat edinmiş bir kişi olarak inan evlat sevgisine sonuna kadar doydum öyle b8r mucizeki anlatamam okadar mutlu olucaksinki neden bukadar beklemişim diyeceksin.

Zazammmmm canım benim ne mutlu oldum nasıl anlatayım bilemiyorum. Gözün aydın sağlıkla kucağına al kuzum çok hakkettin çoktan hakettin canım benim😘
Canım noname çok teşekkür ederim
Senide göbüşteki bebişinide çok öpüyorum🥰🥰🥰🥰

Back