• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amaca odaklaninca artik napalim sabrediliyor:)
Inan ben de tek gitmeyi tercih ederim, hatta senin simdiden erken nudahale ile yumurtalarini toplatmani tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim. Umarım sonucunda değer de kızlarıma kavuşurum.

Tek doz. Karantinadayim şu an. Geceliği resmen neredeyse 1000 liraya gelen sacma bi odada kalıyorum. :halay::halay:
Canım ben otel çıkışında ne kadar kaldığımı belirten yazılı bir belge alıp kliniğe verdim. Klinik benden başka belgeler falan istedi. Sonra sizin adınıza maliye bakanlığına başvuracağız dendi. Maliye bakanlığı ne zamana öder aradaki farkı ne olur bilemeyiz dendi. Aradan yaklaşık 1.5 ay geçti hala yatmadı fakat ümidi yitirmedim yatar diye düşünüyorum. Sende klinikte damla hanıma karantina iadesini sor. Kimse sorsun kimse hakkını arasın istemiyorlar. bu durum çok manidar geldi bana😙 sonuçta biz Kıbrıs hükümetinden zengin değiliz. Ben araştırınca yarım az açıkladılar klinik söylemedi bu arada ben şöförden öğrendim🥰

Canım ben otel çıkışında ne kadar kaldığımı belirten yazılı bir belge alıp kliniğe verdim. Klinik benden başka belgeler falan istedi. Sonra sizin adınıza maliye bakanlığına başvuracağız dendi. Maliye bakanlığı ne zamana öder aradaki farkı ne olur bilemeyiz dendi. Aradan yaklaşık 1.5 ay geçti hala yatmadı fakat ümidi yitirmedim yatar diye düşünüyorum. Sende klinikte damla hanıma karantina iadesini sor. Kimse sorsun kimse hakkını arasın istemiyorlar. bu durum çok manidar geldi bana😙 sonuçta biz Kıbrıs hükümetinden zengin değiliz. Ben araştırınca yarım az açıkladılar klinik söylemedi bu arada ben şöförden öğrendim🥰
Ya her seyi geçtim yemegi siyah plastiğin içinde getiriyorlar. Insanları kanser edecekler cimriliklerinden. Sıcacık yemek eritir plastiği. Ben bunları takmıyorum pinpirikli olmama rağmen. Sadece tek gelişim karantinaya denk gelecek bir daha gelir miyim bilmiyorum gelsem de aşılı olacan ama bu yaptıkları tek kelimeyle çaresiz insanları sömürmek

Diline kurban olurum
Allah senide bu tedavinde kucağını doldursun❤️💋🤲
Aminn el açıp dua eden hiçbi kadının kucağu boş kalmasın ... ben bi haftalık tesbihata girdim benle beraber çekmek isteyenler varsa bu akşam 313 ayetel kürsi okuyup birbirimize gönderelim inşallah

Ya her seyi geçtim yemegi siyah plastiğin içinde getiriyorlar. Insanları kanser edecekler cimriliklerinden. Sıcacık yemek eritir plastiği. Ben bunları takmıyorum pinpirikli olmama rağmen. Sadece tek gelişim karantinaya denk gelecek bir daha gelir miyim bilmiyorum gelsem de aşılı olacan ama bu yaptıkları tek kelimeyle çaresiz insanları sömürmek
Birde yemekler kötü ötesi. Tabildot tabağında yüzüne bakmayacağın yemekler. Ben kuruyemiş, grisini ve ufak tefek şeyler götürmüştüm çoğu zaman onları yedim🥰

Neyin iadesi için uğraşıyorsunuz ben tam anlayamadım? Bizde karantina oteline 10 günlük ödeme yaptık ama 4 gün kaldık. Bununla ilgili iade almak mümkün mü?

Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kendim gibi sevindim gözlerim doldu darısı başımıza inşallah,bizde sizin yönlendirmenizle kieve yöneldik kıbrısdan vazgeçtik , eşim sen karar ver nasıl içine sinerse öyle olsun dedi bende sizi okuya okuya kievde karar kıldım , 10 temmuzda 2.aşımızı olucaz sonra ilk görüşmeye gidicez inşallah ,Allah hepimizin gönlüne göre versin dualarım sizinle🤰🏻🧿🎈💕
Canım şimdiden hayırlı olsun ilk görüşme günün belli olunca haber ver listeye ekleyelim

Back