Bende size hayranım gerçekten tanımadan hepinizi ayrı ayrı seviyorum.

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
ZAZAM çok sevindim rabbim 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah kendim olmuş kadar çok sevindim azmin sonu maşallah sana ve bebişlerine zazam ayyy kurban olduğum rabbim dileyen, isteyen, hayal eden tüm kadınları anne yapsın kucağımız boş kalmasın bizde kuzum annecim diye artık kendi evladımızı sevelim artık başkalarının bebeklerini değil de kendi çocuğumuzu sevelim

canım çok iyi çıkmış elli üzeri her zaman iyidir kafanı hiç takma tadını çıkar

Canım şimdiden hayırlı olsun ilk görüşme günün belli olunca haber ver listeye ekleyelim
Mutlaka haber vericem benim hem kimsem yok hem ilgilenen yok eşimden başka inanan da yok bana olacak diye , Allahtan o seni anne yapana kadar denicez diyor da mutlu oluyorum , sizinle irtibatta olmak çok rahatlatıyor beni , çok teşekkürler düşündüğünüz için

Tebrik ederim. Cok muhteşem bir sey yapmışsınız. Yaş cinsiyet falan belli mi çocuğun yoksa sadece evi mi görecekler

Hayırlı olsun şekerim sağlıkla gelsin inş darısı da biz isteyenlerin başına ins öpüyorum kocaman

Kızlar kan verdim bekliyorum
3-4 saate çıkıcak

Melek arkadaşım benim.

Evlat edinmiş bir kişi olarak inan evlat sevgisine sonuna kadar doydum öyle b8r mucizeki anlatamam okadar mutlu olucaksinki neden bukadar beklemişim diyeceksin.

Zazammmmm canım benim ne mutlu oldum nasıl anlatayım bilemiyorum. Gözün aydın sağlıkla kucağına al kuzum çok hakkettin çoktan hakettin canım benim
Canım noname çok teşekkür ederim
Senide göbüşteki bebişinide çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…