Kız valla yaparım.Zaten ben benden çok konuşanı sevmemZirka kuşu sende bir sabah kuşağı proğramı sunucu havası var valla
Bende size hayranım gerçekten tanımadan hepinizi ayrı ayrı seviyorum.Arkadaslar okurken gozden kacirabiliyorum.Sayfada ki hiza yetisemiyorumZirkaa canim hizina hayranim
Gebelik haberi alan tum arkadaslarimiza hayirli ugurlu olsun.Saglikla kucaklariniza alin insaallah.Ben gibi beklemede olanlarimiz icin en dogru zamanda gitmek ve mucizemize kavusmak nasip olsun insaaah
ZAZAM çok sevindim rabbim 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah kendim olmuş kadar çok sevindim azmin sonu maşallah sana ve bebişlerine zazamKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Evet. Konu kh.da Hiç bilgi verilmemesi çok manidar. Şöför sayesinde haberim olduNeyin iadesi için uğraşıyorsunuz ben tam anlayamadım? Bizde karantina oteline 10 günlük ödeme yaptık ama 4 gün kaldık. Bununla ilgili iade almak mümkün mü?
aynen canım harıka haberler şuan kıbrısa uçmak istiyorum bir an önce bende transferi yaptırayım diyeKizlar sayfamizi hepimizi rabbim nazarlardan korusunnmasaallahh guzel haberlerimiz çoğaldı supper bu perfectt
canım çok iyi çıkmış elli üzeri her zaman iyidir kafanı hiç takma tadını çıkarArkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
zazacığım artık dokuz ay sonra uykusuz gecelerin yüklenmeye başlanmış hayırlı olsun sanırsam ikiz veya üçüz Allahım kucağına aldırsınKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Mutlaka haber vericemCanım şimdiden hayırlı olsun ilk görüşme günün belli olunca haber ver listeye ekleyelim
Tebrik ederim. Cok muhteşem bir sey yapmışsınız. Yaş cinsiyet falan belli mi çocuğun yoksa sadece evi mi göreceklerbende size bir haber vereyim salı günü koruyucu aile için görüşmeye gelecekler dua bekliyorum ilk evladımız bu şekilde inşaallah ikinci kısmetse üçüncü evladımızı da güzel bir hamilelik sürecinden sonra kucağımıza alırız
Hayırlı olsun şekerim sağlıkla gelsin inş darısı da biz isteyenlerin başına ins öpüyorum kocamanArkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Kızlar kan verdim bekliyorum
3-4 saate çıkıcak
Melek arkadaşım benim.bende size bir haber vereyim salı günü koruyucu aile için görüşmeye gelecekler dua bekliyorum ilk evladımız bu şekilde inşaallah ikinci kısmetse üçüncü evladımızı da güzel bir hamilelik sürecinden sonra kucağımıza alırız
Yaaaaaa super super çok şükür bin şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins çok mutluyum cokkkkKızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz
Evlat edinmiş bir kişi olarak inan evlat sevgisine sonuna kadar doydum öyle b8r mucizeki anlatamam okadar mutlu olucaksinki neden bukadar beklemişim diyeceksin.bende size bir haber vereyim salı günü koruyucu aile için görüşmeye gelecekler dua bekliyorum ilk evladımız bu şekilde inşaallah ikinci kısmetse üçüncü evladımızı da güzel bir hamilelik sürecinden sonra kucağımıza alırız
Canım noname çok teşekkür ederimZazammmmm canım benim ne mutlu oldum nasıl anlatayım bilemiyorum. Gözün aydın sağlıkla kucağına al kuzum çok hakkettin çoktan hakettin canım benim
Sendemi burdasınnnŞükürler olsun. Günlerdir sessizce sonucunu bekliyordum. Allah kucağına almayı nasip etsin Zazacım
Şa luna senden böyle güzel haberler duyalımTebriklerrrr
Sağlıkla kucağına al inşallah
Güzel bi hamilelik geçir ve bundan 9 ay sonra burdan doğum haberini alalım
Ekiiinnnn canım kardeşim çok teşekkür ederim
Bin şükürCaaaanAllahima çok şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?