• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakketten anlamiyorum halen karantina parasi aliyolar yaaa bunlarda turizimin acisini milletten cikariyolar
Valla bu şekilde devam ederlerse kıbrısa hiç gelinmez bir daha. Çunkü aşırı yıpratıcı maddi manevi. Karantinayı anlıyorum ama 4000 lirayı asla anlamayacağım. Ki ben sadece 4 gece 5 gün kalacam

Şu iki günde gördüm ki gizli takipte bayağı arkadaşımız varmış.Canlarım kendi kafanızın içinde konuşacağınıza, içinize atacağınıza burda anlatın rahatlayın.İster kocanızı ister kaynananızı anlatın.Yeri gelir söveriz yeri gelir överiz 😁🤗👍Yeterki kafanızı boşaltın. Bize stres yasak
Zirka kuşu sende bir sabah kuşağı proğramı sunucu havası var valla 🤣🤣👏🎉

Valla bu şekilde devam ederlerse kıbrısa hiç gelinmez bir daha. Çunkü aşırı yıpratıcı maddi manevi. Karantinayı anlıyorum ama 4000 lirayı asla anlamayacağım. Ki ben sadece 4 gece 5 gün kalacam
Sizin ki hangi merkez canı neden 4 bin istiyorlar konaklamaya

Sen bu sefer güzel bir detox icecegiyle karsila murat beyi🤣
Bende sigara icerken bir ton lag yiyodum klinik kapisinda🤣 bir elimde kahve bir elimde sigara görende sancak herseyi dört dörtlük keyif yapiyor🤣🤣
🤣🤣 bundan sonra inş herşey yoluna girince yapacağız o keyifleri 😇

Arkadaslar okurken gozden kacirabiliyorum.Sayfada ki hiza yetisemiyorum Zirkaa Zirkaa canim hizina hayranim😇🥰

Gebelik haberi alan tum arkadaslarimiza hayirli ugurlu olsun.Saglikla kucaklariniza alin insaallah.Ben gibi beklemede olanlarimiz icin en dogru zamanda gitmek ve mucizemize kavusmak nasip olsun insaaah🤲🤲

Kıbrıs british. Merkez değil kıbrıs istiyor 4000 karantina ücreti. Iki kidi gelinirse daha pahalı
Canım bizim 5000 euro içinde konaklamada dahil eskiden ücreti ne kadardı bilmiyorum ama diğer merkezler daha pahalıya denk gelio diye okumuştum forumda

Zaza bugün sırf senin sonucu meraktan açtım çok ama çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah:) bu arada pozitif alan başka arkadaşlar da varmış onları da tebrik ediyorum herkes çok zor yollardan geçti umarım bunların mükafatını alırız🙏 Bu arada kievde olan arkadaşlara bir sorum olacak ben de cuma günü orda olacağım sanırım, pazartesi 2. Aşımı oluyorum ama üzerinden 14 gün geçmemiş oluyor bununla ilgili sorun olur mu gitmeden pcr yaptırmak gerekli mi?
Kızlar hepinize teşekkür ederim
Umarım benim bu ağır survivor kucağıma almamla evladımı biter
Edkilerden beni tanıyanlar var
2016 seneden bu donasyon yolunda cebelleşiyorum
Sizin dualarınızla ben hamileyim
Kızlar iyiki varsınız
İyiki ben bura üye oldum
İnşallah benim bu sonucum iyi ilerlesin ve sizlere büyük umut olsun
Canım aşını vurdursan bile pcr testi şart
Çünkü 2-3 haftadan sonra aşı karnesini veriyorlar

Kızlar hepinize teşekkür ederim
Umarım benim bu ağır survivor kucağıma almamla evladımı biter
Edkilerden beni tanıyanlar var
2016 seneden bu donasyon yolunda cebelleşiyorum
Sizin dualarınızla ben hamileyim
Kızlar iyiki varsınız
İyiki ben bura üye oldum
İnşallah benim bu sonucum iyi ilerlesin ve sizlere büyük umut olsun
Canım aşını vurdursan bile pcr testi şart
Çünkü 2-3 haftadan sonra aşı karnesini veriyorlar
amiinnn en önemlisi bu saatten sonrası kendini strese sokma üzülme hiçbi şeye hep güzel şeyler düşün sağlıkla gelsin yavrun ya da yavruların ayıpsız kusursuz eli ayağı düzgün vatanına milletine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Valla bu şekilde devam ederlerse kıbrısa hiç gelinmez bir daha. Çunkü aşırı yıpratıcı maddi manevi. Karantinayı anlıyorum ama 4000 lirayı asla anlamayacağım. Ki ben sadece 4 gece 5 gün kalaca
Bana da iletilen 750 tl gunluk odenecek, kaldigin gece kadari odenecek.burdan bir arkadas da ayni bilgiyi paylasmisti.
Merkezler farkli bilgi mi veriyor acaba?
1 temmuzdan itibaren belki 750 tl baslamis olabilir.

Siz 10 gun karantina bedeli olarak 4000 tl tek kisi olarak odediniz bu durumda?
Gunes otel sakini olarqk😂😂neyse ki balkon varmis diye avutacagiz kendimizi
Evet. Tek geldim. Biri benimle olsaydı bu öfke ve sinirle boğardım sanırım. Insan bilemiyor Kıbrıs hapishaneleri nasıl

amiinnn en önemlisi bu saatten sonrası kendini strese sokma üzülme hiçbi şeye hep güzel şeyler düşün sağlıkla gelsin yavrun ya da yavruların ayıpsız kusursuz eli ayağı düzgün vatanına milletine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Diline kurban olurum
Allah senide bu tedavinde kucağını doldursun❤️💋🤲

Evet. Tek geldim. Biri benimle olsaydı bu öfke ve sinirle boğardım sanırım. Insan bilemiyor Kıbrıs hapishaneleri nasıl
Amaca odaklaninca artik napalim sabrediliyor:)
Inan ben de tek gitmeyi tercih ederim, hatta senin simdiden erken nudahale ile yumurtalarini toplatmani tebrik ediyorum.

Bana da iletilen 750 tl gunluk odenecek, kaldigin gece kadari odenecek.burdan bir arkadas da ayni bilgiyi paylasmisti.
Merkezler farkli bilgi mi veriyor acaba?
1 temmuzdan itibaren belki 750 tl baslamis olabilir.
Bilmiyorumbki ben 30unda gelmesem yetismeyecekti. Zaten geldigim gün saat ogleden sonra 3 olmustu testti bilmem neydi odadan cikarmadılar. Dün hastaneye gidip çatlatma ignesi oldum. Ama artık tecrübeliyim. Kendi protokolümü bile yürütürüm gibi geliyor bi dahakine

Back