Hayirli ugurlu olsun canim.Saglikla kucagina al sonucun gayet guzel bebisin geliyor Allahin izni ileArkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Bugün günlerden Cuma.. manevi değeri yüksek bir gün..Kızlar kan verdim bekliyorum
3-4 saate çıkıcak
Canim en dogru bilgi biliyorsun Andrey de o ne derse ona gore programini kesinlestir.Hersey gonlunce olsun canimGünaydın evet cnm
Hayirli olsun cnmArkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Tebrik ederimmmArkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Sabırla bekliyorumKızlar kan verdim bekliyorum
3-4 saate çıkıcak
Canım hayırlı olsun. Sağlıkla değerin yükselsin sağlıkla kucağına almak nasip olsunArkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Emin ellerdesin, merak etmee... güzel haberler alacaksın inşaallahCanlarım bizde şuan klinikteyiz. Testleri verdik sonuçları bekliyoruz. Yarın doktorla görüşeceğiz dualarınıza ihtiyacım var umarım hayırlı haberler alırız.
Canlarım bizde şuan klinikteyiz. Testleri verdik sonuçları bekliyoruz. Yarın doktorla görüşeceğiz dualarınıza ihtiyacım var umarım hayırlı haberler alırız.
Kız ben hiç kahveyi burakmadımVallahi oyleyim ama bugün kahvesiz ilk günüm icme dediler icmiyirumbenim yerime bir kahve icin her ne olursa
Çok içmeIcilmiyor-musrahmimi kasiyormus ne ole bisiler suan tam olarak uydum akilliyim kim ne derse yapiyor olabilirim sorgulamadan
Nessssss tebriklerrrrrArkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Amiiiinnn kuzumBugün günlerden Cuma.. manevi değeri yüksek bir gün..
Rabbim Bebişerin hayırlı müjdeli güzel haberlerini almayı nasip etsin inşaallah
Güzel çıkacak inşallahKızlar kan verdim bekliyorum
3-4 saate çıkıcak
Tebrik ederim temmuz çok güzel başladı çok şükür pozitif haberler geliyorNessssss tebriklerrrrr
Kuzum sen unutma üçgünlük transfer olundu
Yani bugün senin 5 günnüğe göre 9 gün transfer sonrası
Ve bu değer şahaaaaaneeeeee
İnşallah 3-4 katlansın
Kucağına sağ salim alasın
Hayırlı haberlerinle gel inşallah hangi kliniktesin canım senCanlarım bizde şuan klinikteyiz. Testleri verdik sonuçları bekliyoruz. Yarın doktorla görüşeceğiz dualarınıza ihtiyacım var umarım hayırlı haberler alırız.
Canım gözün aydın. Allah kucağına almayı nasip etsinArkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?