Insallahhh cnmm insallahhh doguralimda icmedekde olur zaten zaman olmaz icmeye sevmekten ayyyy Allahim hepimize nasip ett kavusalim bebislerimizeee
Ben size bisey anlatayim da gulelim ben ilk transfere girerken elimde nescafe bardagi vardi hatta murat bey bana gulmustu yok artik istersen kek borek de getir istersen demisti ayy hatirladikca kendime guluyorum hatta siz transfer yaparken icivereyim ben bunu demustim ya ne sacmaliklar yapmisim hatirladikca stres ve yorgunluga vuruyorum sebebini

Hahahahah iyimiss kizz birde sigara yakaydin

Vallahi oyleyim ama bugün kahvesiz ilk günüm icme dediler icmiyirum benim yerime bir kahve icin her ne olursa
günaydın canım ister sade sütlü ister azşekerli ister latte ister filtre her türlü kahveyi çok severim şimdi fincanımı masaya bıraktım :) öncelikle transferin hayırlı olsun rabbım pozitifleri göstersin sürekli kahve içen biri olarak sanırım zorlanacağız ben senin yerine de içtim güzelim

Olsun ya rahatmissin en azindan

Canim cok tesekkurler AMIN yarasin afiyet olsun keyif kahvelerimiz bol
Olsun hepimizinnnn

Arkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.

Canım hayırlı olsun,değerin katlanarak yükselsin inşallah

Tebrik ederim. Gebelik değerin sağlıkla artsın inşallah Bebeğini sağlıkla kucakla

Kaç embriyo transfer edildi size ? Sanırım 3.gün embriyosuydu?embriyo kalitesi neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…