Ohhhh yarasin A az sekerli ️️️aahh sormaa,benimde en büyük derdim tedavilerde gerci nelere katlanıyoruz dimi,insallaah bebişleri doğurunca yapariz kahve keyiflerimizi(kii hic sanmiyorum)
valllaa simdi iciyorum,senin icinde cektim bi yudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhhh yarasin A az sekerli ️️️aahh sormaa,benimde en büyük derdim tedavilerde gerci nelere katlanıyoruz dimi,insallaah bebişleri doğurunca yapariz kahve keyiflerimizi(kii hic sanmiyorum)
valllaa simdi iciyorum,senin icinde cektim bi yudum
Oh olsa da icsem, az sonra sicak suya koyup kokusunu icime cekicemSekerim zaten senin nick name bayiliyorum nescafe yasam kaynagim. ekstra lattenin yanina double espresso yollarmisin sekerim hayatin hep guzel olsun
Ben size bisey anlatayim da gulelim ben ilk transfere girerken elimde nescafe bardagi vardi hatta murat bey bana gulmustu yok artik istersen kek borek de getir istersen demisti ayy hatirladikca kendime guluyorum hatta siz transfer yaparken icivereyim ben bunu demustim ya ne sacmaliklar yapmisim hatirladikca stres ve yorgunluga vuruyorum sebebiniInsallahhh cnmm insallahhh doguralimda icmedekde olur zaten zaman olmaz icmeye sevmekten ayyyy Allahim hepimize nasip ett kavusalim bebislerimizeee
Evet hazirla kendini bunlaraAha hem sigara yok hem kahve
Sen ne zaman dönuyon cnm
Oh olsa da icsem, az sonra sicak suya koyup kokusunu icime cekicem
Hahahahah iyimiss kizz birde sigara yakaydinBen size bisey anlatayim da gulelim ben ilk transfere girerken elimde nescafe bardagi vardi hatta murat bey bana gulmustu yok artik istersen kek borek de getir istersen demisti ayy hatirladikca kendime guluyorum hatta siz transfer yaparken icivereyim ben bunu demustim ya ne sacmaliklar yapmisim hatirladikca stres ve yorgunluga vuruyorum sebebini
günaydın canım ister sade sütlü ister azşekerli ister latte ister filtre her türlü kahveyi çok severim şimdi fincanımı masaya bıraktım :) öncelikle transferin hayırlı olsun rabbım pozitifleri göstersin sürekli kahve içen biri olarak sanırım zorlanacağız ben senin yerine de içtim güzelimVallahi oyleyim ama bugün kahvesiz ilk günüm icme dediler icmiyirum benim yerime bir kahve icin her ne olursa
Olsun ya rahatmissin en azindanBen size bisey anlatayim da gulelim ben ilk transfere girerken elimde nescafe bardagi vardi hatta murat bey bana gulmustu yok artik istersen kek borek de getir istersen demisti ayy hatirladikca kendime guluyorum hatta siz transfer yaparken icivereyim ben bunu demustim ya ne sacmaliklar yapmisim hatirladikca stres ve yorgunluga vuruyorum sebebini
Canim cok tesekkurler AMIN yarasin afiyet olsun keyif kahvelerimiz bolgünaydın canım ister sade sütlü ister azşekerli ister latte ister filtre her türlü kahveyi çok severim şimdi fincanımı masaya bıraktım :) öncelikle transferin hayırlı olsun rabbım pozitifleri göstersin sürekli kahve içen biri olarak sanırım zorlanacağız ben senin yerine de içtim güzelim
Evet cnm 10/12 gün kaliniyormus dinlen yorma bebisleriEvet hazirla kendini bunlara
Canim valla daha burdayim ya ukraynali gibi hissetmeye basladim toplamda 10 gun kaliniyor transferden sonra hemen cikmayin denildi
Günaydın evet cnmDenizcim sen taze embiryo transferimi olacaksin
Hayirli haberlerini bekliyoruz cnmKızlar kan verdim bekliyorum
3-4 saate çıkıcak
Günaydın cnm ,mesaj attım da dönüş yapmadı dahaHayirli olsun canim , Bence en dogrusu Andreye sor ne zaman gelelim diye cnm Rabbim gönlündekini hayirli etsin insallahYolunuz acik olsun
Canım hayırlı olsun,değerin katlanarak yükselsin inşallahArkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Tebrik ederim. Gebelik değerin sağlıkla artsın inşallah Bebeğini sağlıkla kucaklaArkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Kaç embriyo transfer edildi size ? Sanırım 3.gün embriyosuydu?embriyo kalitesi neydi?Arkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.