Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolun kızlar allah razı olsun rabbim hiçbirimizin emeğini yavrusuz bırakmasın inşallah.Tedavin hayırlı olsun pelino
Pandaaa isimli arkadaşımız hite yaptırdı ve şuan çok şükür ğçüzlerine gebe
O ismi bul üzerine tıkla,kızcığaz her şeyi anlatmış
Maalesef otel dışına çıkamıyoruz canım sadece merkeze giderken çıkacağzKarantina konusunda merkez size nasil bilgi verdi acaba?
Canım kullanıcıyı buldum ama yazısını bulamadı ben yaaTedavin hayırlı olsun pelino
Pandaaa isimli arkadaşımız hite yaptırdı ve şuan çok şükür ğçüzlerine gebe
O ismi bul üzerine tıkla,kızcığaz her şeyi anlatmış
Karantina ucreti olarak ne odenecekmis acaba?Maalesef otel dışına çıkamıyoruz canım sadece merkeze giderken çıkacağz
Canım Hİt te herşey dahil 5000 euro dediler bize tedavi+konaklama uçak biletleri falan ekstra tabiKarantina ucreti olarak ne odenecekmis acaba?
Canım çok teşekkür ederim inşallah hepimizin de. Bu arada sanada bayılıyorum yazmadan edemeyeceğim. Bu pozitifligini hiç kaybetme. Allah'ım da senin kucağını tez zamanda sağlıklı bebislerle doldursunAllah rast getirsin inş güzel haberlerle dönersiniz tedavin şimdiden hayırlı olsun canım
3 günlük 3 embriyo tarnsfer edilmişti.Kaç embriyo transfer edildi size ? Sanırım 3.gün embriyosuydu?embriyo kalitesi neydi?
Amin canım inş hepimiz bebişlerimize sahip oluruz.Tedaviye başlama ve transfer günlerini yaz mutlaka belli olunca.GüncelleyelimCani
Canım çok teşekkür ederim inşallah hepimizin de. Bu arada sanada bayılıyorum yazmadan edemeyeceğim. Bu pozitifligini hiç kaybetme. Allah'ım da senin kucağını tez zamanda sağlıklı bebislerle doldursun
Abla bizde bekliyoruz ,sabırsızlıklaKızlar kan verdim bekliyorum
3-4 saate çıkıcak
Tamam canım belli olur olmaz yazacağım. Bugünlük bizim iş bu kadar otele gidiyoruz uyumayı düşünüyoruz.Amin canım inş hepimiz bebişlerimize sahip oluruz.Tedaviye başlama ve transfer günlerini yaz mutlaka belli olunca.Güncelleyelim
Zazammmmmm bekliyoruzzzzzz heyecan dorukta ❣Kızlar kan verdim bekliyorum
3-4 saate çıkıcak
Kiz ben öyle duramam yazmasam patlarim galibaŞu iki günde gördüm ki gizli takipte bayağı arkadaşımız varmış.Canlarım kendi kafanızın içinde konuşacağınıza, içinize atacağınıza burda anlatın rahatlayın.İster kocanızı ister kaynananızı anlatın.Yeri gelir söveriz yeri gelir överiz Yeterki kafanızı boşaltın. Bize stres yasak
Bizde orda kaldık ama biz hep uber ile merkeze gittik.Bu arada kiev free shopta alkol daha ucuz tr ile arasında viskide 20 euro farketti.Ona göre ordan alın yada kievdeki free shoptan alın.Canlarım size bir soru daha Kiev365 oteline yürüme mesafesinde alış veriş merkezi varmı abur cubur ve eşim alkol filan almak istiyor
Yarın doktor çıkışınıda anlat kuzumHerşey tamamen senin anlattığın gibi o yüzden hiç zorluk çekmiyoruz. Hepsi tanıdık zazacim sayende. Biraz önce nikolabta PCR testini de yaptırdık çünkü biz tek aşılıyiz. Döviz bürosunda gravnilerimizi yaptık Andrey e ödemeyi hallettik. Kontratı da imzaladık artık bugünlük otele transferi bekliyoruz
Canım kullanıcıyı buldum ama yazısını bulamadı ben yaa
Az önce aradın yemekteymiş kızAbla bizde bekliyoruz ,sabırsızlıkla