• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi akşamlar kiev için bilet ayarlaması yapıyoruz,ağustos 13 de yumurta toplama denmişti,daha öncesinde yapılan bi islem yok degilmi, bileti 12 sine almamız yeterli olur mu?bilen arkaşlar yardımcı olur mu
Birde Zirkaa Zirkaa beni de ağustos transferine ekler misiniz♥️💙
Ekledim canım Allah rast getirsin.bu arada o tarihlerde bende orada olabilirim.inş denk geliriz canım.

Iyi akşamlar kiev için bilet ayarlaması yapıyoruz,ağustos 13 de yumurta toplama denmişti,daha öncesinde yapılan bi islem yok degilmi, bileti 12 sine almamız yeterli olur mu?bilen arkaşlar yardımcı olur mu
Birde Zirkaa Zirkaa beni de ağustos transferine ekler misiniz♥️💙
Denizcim sen taze embiryo transferimi olacaksin

🤣ben kisaca latte☕☕☕
Hepinize bu sabah benden bi latte ☕☕☕🍪
S sibra631 cim da Andreye sütlü hanim demis 🤣🤣 ona da cok gulmustum
dün eşime dioyorum ki "sadesütlü nün bugün transferi var,cok heyecanlı" gülüoo ; isimlere bak,azsekerlii- sadesütlü o da kahve delisi heralde dedi😂

dün eşime dioyorum ki "sadesütlü nün bugün transferi var,cok heyecanlı" gülüoo ; isimlere bak,azsekerlii- sadesütlü o da kahve delisi heralde dedi😂
Vallahi oyleyim ama bugün kahvesiz ilk günüm icme dediler icmiyirum😭😭😭 benim yerime bir kahve icin her ne olursa 😋😋

Vallahi oyleyim ama bugün kahvesiz ilk günüm icme dediler icmiyirum😭😭😭 benim yerime bir kahve icin her ne olursa 😋😋
aahh sormaa,benimde en büyük derdim tedavilerde🤭😬 gerci nelere katlanıyoruz dimi,insallaah bebişleri doğurunca yapariz kahve keyiflerimizi(kii hic sanmiyorum🤣🤣)
valllaa simdi iciyorum,senin icinde cektim bi yudum🥰☕

🤣ben kisaca latte☕☕☕
Hepinize bu sabah benden bi latte ☕☕☕🍪
S sibra631 cim da Andreye sütlü hanim demis 🤣🤣 ona da cok gulmustum
Sekerim zaten senin nick name bayiliyorum 🤗🤗🤗🥰🥰🥰🥰 nescafe yasam kaynagim. ekstra lattenin yanina double espresso yollarmisin sekerim hayatin hep guzel olsun💋💋💋💋💋

aahh sormaa,benimde en büyük derdim tedavilerde🤭😬 gerci nelere katlanıyoruz dimi,insallaah bebişleri doğurunca yapariz kahve keyiflerimizi(kii hic sanmiyorum🤣🤣)
valllaa simdi iciyorum,senin icinde cektim bi yudum🥰☕
Insallahhh cnmm insallahhh doguralimda icmedekde olur😆 zaten zaman olmaz icmeye😍 sevmekten ayyyy Allahim hepimize nasip ett kavusalim bebislerimizeee

Back