Çok sevindim canım hayırlı olsun. Doğrudur seninki 3.gün embriyoydu galiba ona rağmen güzel çıkmış. İnşallah pazara daha da katlanarak çok güzel sonuçlar alacaksın.Arkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Pelino siz nereyeMerhaba çook sevindim herkes inşallah pozitif sonuçlarla döner . Bende haftaya gidiyorum giden arkadaşlar süreçle ilgili bilgi verirse biraz olsun rahatlatrm diye düşünyrm
Kiev de biotexcom dayizHayırlı haberlerinle gel inşallah hangi kliniktesin canım sen
Zumron yolculuk nasıl geçtiCanlarım bizde şuan klinikteyiz. Testleri verdik sonuçları bekliyoruz. Yarın doktorla görüşeceğiz dualarınıza ihtiyacım var umarım hayırlı haberler alırız.
Benim korktuğum gibi olmadı herşey planlı programlıydı. Ama bizim uçak rötar yaptı. Çok uzun zaman havaalanında bekledik hiç uyumadık sayılır. Uzun ve yorucu ama güzelZumron yolculuk nasıl geçti
İnşallah her şey güzel olucak
Bende Haftaya Salı Kıbrısta Dr. hit e gideceğim orada yakın zamanda tedavi olan var mı acaba kızlar bi de bu süreçte neler yaptınız nelere dikkat ettiniz önerilerniz varmıKiev de biotexcom dayiz
Kıbrısta Dr. Hit e gidiyorum inşallah bende canımPelino siz nereye
Cumanin ilk guzel haberi geldi. Sukurler olsun…Arkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Karantina konusunda merkez size nasil bilgi verdi acaba?Bende Haftaya Salı Kıbrısta Dr. hit e gideceğim orada yakın zamanda tedavi olan var mı acaba kızlar bi de bu süreçte neler yaptınız nelere dikkat ettiniz önerilerniz varmı
Tedavin hayırlı olsun pelinoBende Haftaya Salı Kıbrısta Dr. hit e gideceğim orada yakın zamanda tedavi olan var mı acaba kızlar bi de bu süreçte neler yaptınız nelere dikkat ettiniz önerilerniz varmı
Mutluyasamda transfere gidecek hit eTedavin hayırlı olsun pelino
Pandaaa isimli arkadaşımız hite yaptırdı ve şuan çok şükür ğçüzlerine gebe
O ismi bul üzerine tıkla,kızcığaz her şeyi anlatmış
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahArkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım, Allah işlerini rast getirsinCanlarım bizde şuan klinikteyiz. Testleri verdik sonuçları bekliyoruz. Yarın doktorla görüşeceğiz dualarınıza ihtiyacım var umarım hayırlı haberler alırız.
Arkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Ayy inşallah ablacimEkledim canım Allah rast getirsin.bu arada o tarihlerde bende orada olabilirim.inş denk geliriz canım.
Herşey tamamen senin anlattığın gibi o yüzden hiç zorluk çekmiyoruz. Hepsi tanıdık zazacim sayende. Biraz önce nikolabta PCR testini de yaptırdık çünkü biz tek aşılıyiz. Döviz bürosunda gravnilerimizi yaptık Andrey e ödemeyi hallettik. Kontratı da imzaladık artık bugünlük otele transferi bekliyoruzZumron yolculuk nasıl geçti
Allah rast getirsin inş güzel haberlerle dönersiniz tedavin şimdiden hayırlı olsun canımZumron yolculuk nasıl geçti
Çok sevindim canım harika bir haberArkadaşlarım, kan değerim 73,93 çıktı. Önce çok panik oldum değer düşük diye ama Doktorum tebrik ederim diye aradı. Benim test günüm normalde yarınmış. Umarım beni avutmamıstir. Pazar günü yine yaptırcakmışim. Okuldayim bakamiyorum foruma. Geç kalırsam cevap yazmada kusura bakmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Paikopatmısın annem sen al bir yudum nefsini körükle.Kız bir yerin şişerOh olsa da icsem, az sonra sicak suya koyup kokusunu icime cekicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?