Çok sevindim canım hayırlı olsun. Doğrudur seninki 3.gün embriyoydu galiba ona rağmen güzel çıkmış. İnşallah pazara daha da katlanarak çok güzel sonuçlar alacaksın.

Canlarım bizde şuan klinikteyiz. Testleri verdik sonuçları bekliyoruz. Yarın doktorla görüşeceğiz dualarınıza ihtiyacım var umarım hayırlı haberler alırız.
Zumron yolculuk nasıl geçti
İnşallah her şey güzel olucak

Benim korktuğum gibi olmadı herşey planlı programlıydı. Ama bizim uçak rötar yaptı. Çok uzun zaman havaalanında bekledik hiç uyumadık sayılır. Uzun ve yorucu ama güzel

Cumanin ilk guzel haberi geldi. Sukurler olsun…
Katlanarak arttsin. Saglikla dogsun.

Bende Haftaya Salı Kıbrısta Dr. hit e gideceğim orada yakın zamanda tedavi olan var mı acaba kızlar bi de bu süreçte neler yaptınız nelere dikkat ettiniz önerilerniz varmı
Tedavin hayırlı olsun pelino
Pandaaa isimli arkadaşımız hite yaptırdı ve şuan çok şükür ğçüzlerine gebe
O ismi bul üzerine tıkla,kızcığaz her şeyi anlatmış

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah senin adına çok sevindim, güzel bir haber geldi şimdi sıra diğer güzel haberlerde

Hayırlı olsunnn inşşş Sağlıkla ilerlesinnn ve sağlıkla kucağınıza almak nasipp olsunn inşşş

Herşey tamamen senin anlattığın gibi o yüzden hiç zorluk çekmiyoruz. Hepsi tanıdık zazacim sayende. Biraz önce nikolabta PCR testini de yaptırdık çünkü biz tek aşılıyiz. Döviz bürosunda gravnilerimizi yaptık Andrey e ödemeyi hallettik. Kontratı da imzaladık artık bugünlük otele transferi bekliyoruz

Çok sevindim canım harika bir haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…