duyuyorum ki üçüzlerden korkanlar varmış öyle ölmem füze atın neden ayol
Ya senin üçüzler mucizenin de mucizesi duyduğumdan beri herkese anlatıyorum tanığım biri iki embriyo koydurdu biri çift yumurta ikizi üç bebek oldu diye maşallah pazardan aldım birtane eve bin tane

Ya senin üçüzler mucizenin de mucizesi duyduğumdan beri herkese anlatıyorum tanığım biri iki embriyo koydurdu biri çift yumurta ikizi üç bebek oldu diye maşallah pazardan aldım birtane eve bin tane
Ahahaha çok tatlısın Hayalcim evet aynen öyle bişey oldu Bu kadar paraya en az 3 bebek olması gerektiği kanısındaydım gerçek oldu

Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Kan grubum çok az. Donör bulamamıştım. A- hangi kan gruplarından seçebilirim.
Anne baban veya kardeşinde sıfır kan gurubu varsa çekinik olarak sıfır kan grubu taşıyıcısıdır yani A0 kan gurubun yoksa AA

Evet canim onlara baktir dedi hormon testi yaptircam. Herhalde igne icin odur diye düşünüyorum hersey sil bastan ilkin dede aynisini istemisti tek fark orda igne ve embriyo glue yoktu.
Eftalios senden sonra da ben gidiyorum. hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin bize de umut olursun.O iğne leucostim olabilir.

Kızlar ucuz 5 liralık gebelik testlerinden 10 tane aldım
Az önce yine yaptım çok koyu geldi
Şimdide korku var acaba çoğulmu
Güzel tutunmuş kan sonucun çok iyi çıkacak inşallah. İkiz canım ,2 den fazlası riskli gebelik , hayırlısı olsun canım

Zirkaa muhteşemsinn tespit ve yorumların harika ve gerçeğin taaa kendisiiaynen katılıyorum sanaa
Teşekkür ederim canım her türlü yorumunuz düşünceniz benim için gerçekten çok önemli ve İnan bana gerçek hayatta neysem burdada oyum.sadece daha sakin ve pozitifim burada.gerçekte iş ve bazı başka olaylardan dolayı daha gergin bir insanım.bu sebeple kimseyi germek istemiyorum aksine rahatlatmak istiyorum

Pablo Vallah kiev iyi progesteron desteği veriyor
Bence tedavinizde hem iğne hem fitil kullanın,artı 3 günde bir proluton depot,transfer gününden başlayarak
Aklımda bu sefer aynen dediğin gibi yapacam canım , burada proluton depot yok Türkiye'ye izne gidenlere sipariş verdim. İnşallah gümrük de
havalimanın da sorun çıkmaz da gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…