Eftalios senden sonra da ben gidiyorum. hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin bize de umut olursun.O iğne leucostim olabilir.
Insallah hayatim guzel haberlerle doneriz hepimiz .seninkide hayirli olsun. Insallah canim benim hepimiz icin dua ediyorum bol bol insallah bu sefer cok guveniyorum doktora.

kiii sen rahatlatıyorsun daa inan

Yaptım kuzum
İnşallah yarın kan testimde beni mutlu eder
Ay maşallah kırk bin kere maşallah ben başlıyorum şimdiden “sana demiştim, sana demiştik,sana demiştik,sana söylemiştik,dilimizde tüy bitmişti,hepimiz söylemiştik” daha yazayım mı?

Canım sen nerede yaptırıyorsun sperm dönerlerini görebiliyor musun
Kıbrıs britishte. Cocukluk fotografları var canım, bi de genel özellikleri fln yaziyor. Boy kilo sac falan. Ancak uzun süredir yeni sperm gelmediginden ellerinde kalmamış fazla örnek. Bana bekar oldugum için pozitifte kalmak sartiyla her kan grubundan bakabilirsin dediler. Ama ben 0 olanı seçecem galiba. Ya da seçmeden yumurta olarak dondururum direkt hiç içime sinmezse.

Leucostim ne icin yapiliyor?
Daha önce gynolife giden ve tutunma sorunu yaşıyan arkadaşlarıma yapılmıştı. Enis beyin kısaca bana anlatımı bağışıklık sisteminin rahimin içindeki embriyoya saldırmasını engellemek ,bağışıklığı baskılamak olarak anladım. Leucostim için
Bana verdiği fiyat 500 Euro
embriyo glue için de 250 euro dedi. Of kafamı uzatsam ona da para euro denecek.

Canım hayırlısı olsun bu sefer bebeklerinle dön hep birlikte halay çekelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…