Insallah hayatim guzel haberlerle doneriz hepimiz .seninkide hayirli olsun. Insallah canim benim hepimiz icin dua ediyorum bol bolEftalios senden sonra da ben gidiyorum. hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin bize de umut olursun.O iğne leucostim olabilir.
kiii sen rahatlatıyorsun daa inanTeşekkür ederim canım her türlü yorumunuz düşünceniz benim için gerçekten çok önemli ve İnan bana gerçek hayatta neysem burdada oyum.sadece daha sakin ve pozitifim burada.gerçekte iş ve bazı başka olaylardan dolayı daha gergin bir insanım.bu sebeple kimseyi germek istemiyorum aksine rahatlatmak istiyorum
Ay yazmışım ya valla bende panik oldum birden nasıl unuturum hemde eftoşumu diye
Ay maşallah kırk bin kere maşallah ben başlıyorum şimdiden “sana demiştim, sana demiştik,sana demiştik,sana söylemiştik,dilimizde tüy bitmişti,hepimiz söylemiştik” daha yazayım mı?Yaptım kuzum
İnşallah yarın kan testimde beni mutlu eder
Kıbrıs britishte. Cocukluk fotografları var canım, bi de genel özellikleri fln yaziyor. Boy kilo sac falan. Ancak uzun süredir yeni sperm gelmediginden ellerinde kalmamış fazla örnek. Bana bekar oldugum için pozitifte kalmak sartiyla her kan grubundan bakabilirsin dediler. Ama ben 0 olanı seçecem galiba. Ya da seçmeden yumurta olarak dondururum direkt hiç içime sinmezse.Canım sen nerede yaptırıyorsun sperm dönerlerini görebiliyor musun
Evet alttaki bir tık daha koyuKızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Bende öyle demiştimBen ücüz dıyorum baştan beri
Demiştiniz zirkamAy maşallah kırk bin kere maşallah ben başlıyorum şimdiden “sana demiştim, sana demiştik,sana demiştik,sana söylemiştik,dilimizde tüy bitmişti,hepimiz söylemiştik” daha yazayım mı?
Daha önce gynolife giden ve tutunma sorunu yaşıyan arkadaşlarıma yapılmıştı. Enis beyin kısaca bana anlatımı bağışıklık sisteminin rahimin içindeki embriyoya saldırmasını engellemek ,bağışıklığı baskılamak olarak anladım. Leucostim içinLeucostim ne icin yapiliyor?
Canım hayırlısı olsun bu sefer bebeklerinle dön hep birlikte halay çekelimGercekten buara ilgililer bana testlerini tam yaptir ilaclarini duzenlice kullan gelmeden once bir kez daha ultrason cekil filan dediler vitamin kullaniyorum ben bir kac tane onlara devam edebilirsin dedi murat bey . Buraya geldiginde birkac igne yapicam filan dedi tekrar prosedürü anlatti goruntulu konusuyoruz biz murat bey ve enis beyle .
Beyza doktor ne dedi yaptınmı doktora zoladeksiAyyyyyyy gözüüüünnn aydınnn canımmmmm Allaha şükürrSag saglim kucagınıza almayı nasip etsın Allahh
İyi Yamaram ikiz olsunBende öyle demiştim
Beyza doktor ne dedi yaptınmı doktora zoladeksi
Şimdi okudum canım doktor muayeneni senin adına çok sevindimBeyza doktor ne dedi yaptınmı doktora zoladeksi
Östrojenin jel olanı
TeşekkürlerÖstrojenin jel olanı
Göbek altı sürücen tedavide
Beyzoşum o zoladex adenomiozis varsa rahimde ocakları kurutuyorkız biz kanki olduk doktorla ohoooo
Yok bana kaldı yinegözü bende yine bu zoladexın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?