• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar simdi biz biletleri falan aldık 11 i gecesi gidiyoruz😍 pekii kiev tecrubesi olan arkadaslarim,yanimizda nekadar bulundurmaliyiz 🤔
Azseker senin ilk görüşmeyse 1000 euro yeterli
İlavede kendi masraflarına al
Mesela markete giricen,belki gezmek istersin

Azseker senin ilk görüşmeyse 1000 euro yeterli
İlavede kendi masraflarına al
Mesela markete giricen,belki gezmek istersin
Kaç gün kalacaksın ve dışarda yersen ve über kullanırsan günlük 50 dolardan hesap et bence 🤔🙄
1000 euro harici kac gider pek bilemedik iste,gerci tl de olsa yanimda sorun olmaz ama dolarda aliyim ben ozaman☺️😍 saolun canlarim😘

Zazacigim cok sukur ! Cok cok sevindim muhtesem bir haber😍sonuna kadar saglikla gitsin tum surec 🙏 Cabalayan hepimiz icin buyuk destek ve motivasyon oluyorsun , sana ve hepimize bol dua ,sans, kolayliklar ve sevinc olsun.🙏🥰
Merhaba sizi yeni görüyorum süreciniz nedir paylaşmak be listeye yazmamı istermisiniz?

ayy insallah beyzoşum,okdr tedavi oldum ama benim transfer tecrubem falan da yok cok.bakalim neler olucak😍 aayy seninle denk gelirim die düşünüodum ama olmadi buayda😂
Muhtemelen sende agustos transfer , bende ozamana gelırım elbet🤣 he olmadı zoladex almaya gelırım🤣

1000 euro harici kac gider pek bilemedik iste,gerci tl de olsa yanimda sorun olmaz ama dolarda aliyim ben ozaman☺️😍 saolun canlarim😘
Canım onları zaten dövi bürosunda grivnaya çeviriyorsun kendi paralarını istiyorlar genelde.hava alanından kliniğe giderken andreye söyleyince şoföre söylüyor şoförde döviz bürosuna uğruyor.ben iki günde gezdim dışarda yedim içtim yaklaşık 400 dolar bozdurdum oda arttı hatta

Valla unuttum ama galiba bizim 300 euro olmustu. Hedıye felanda aldık biz sankı tatıle gıttık bide siparışlerı topladık geldık🤣🤣

Canım onları zaten dövi bürosunda grivnaya çeviriyorsun kendi paralarını istiyorlar genelde.hava alanından kliniğe giderken andreye söyleyince şoföre söylüyor şoförde döviz bürosuna uğruyor.ben iki günde gezdim dışarda yedim içtim yaklaşık 400 dolar bozdurdum oda arttı hatta
iyi oldu canim söyledigin.indiğimiz gibi bizde bozduralim☺️

Z Zaza74 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤩🤩🤩🤩 transfere girmeden once soyle bir bakayim dedim pat diye onume dustu sonucun , daha dun yanlislikla demistim ya yarin sonucunu goreyim de motive gireyim diye zirka ogretmenim de tabloya bakmadim diye kizmisti🤣🤣🤣🤣 ay ben gorunce icimdeki firtinalar yerini gunesli bir havaya biraktii 🥳🥳🥳🥳 cooook sevindim cok ama coooookkk🐣🐣🐣🐣🐣🐣 demistim sana🤗🤗🤗
Kız ben seni yerim test gününü söyle bebem

Back