Oleyyyy haydi bismillahhh Yolunuz acık olsun inşallahhhkızlar simdi biz biletleri falan aldık 11 i gecesi gidiyoruz pekii kiev tecrubesi olan arkadaslarim,yanimizda nekadar bulundurmaliyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oleyyyy haydi bismillahhh Yolunuz acık olsun inşallahhhkızlar simdi biz biletleri falan aldık 11 i gecesi gidiyoruz pekii kiev tecrubesi olan arkadaslarim,yanimizda nekadar bulundurmaliyiz
Azseker senin ilk görüşmeyse 1000 euro yeterlikızlar simdi biz biletleri falan aldık 11 i gecesi gidiyoruz pekii kiev tecrubesi olan arkadaslarim,yanimizda nekadar bulundurmaliyiz
ayy insallah beyzoşum,okdr tedavi oldum ama benim transfer tecrubem falan da yok cok.bakalim neler olucak aayy seninle denk gelirim die düşünüodum ama olmadi buaydaOleyyyy haydi bismillahhh Yolunuz acık olsun inşallahhh
Kaç gün kalacaksın ve dışarda yersen ve über kullanırsan günlük 50 dolardan hesap et bencekızlar simdi biz biletleri falan aldık 11 i gecesi gidiyoruz pekii kiev tecrubesi olan arkadaslarim,yanimizda nekadar bulundurmaliyiz
Zirka Nes benle bir yarın
O yüzden bırakmıyor benı buBeyzoşum o zoladex adenomiozis varsa rahimde ocakları kurutuyor
Endometripzis kistlerdede iyi geliyor
Azseker senin ilk görüşmeyse 1000 euro yeterli
İlavede kendi masraflarına al
Mesela markete giricen,belki gezmek istersin
1000 euro harici kac gider pek bilemedik iste,gerci tl de olsa yanimda sorun olmaz ama dolarda aliyim ben ozaman saolun canlarimKaç gün kalacaksın ve dışarda yersen ve über kullanırsan günlük 50 dolardan hesap et bence
Merhaba sizi yeni görüyorum süreciniz nedir paylaşmak be listeye yazmamı istermisiniz?Zazacigim cok sukur ! Cok cok sevindim muhtesem bir habersonuna kadar saglikla gitsin tum surec Cabalayan hepimiz icin buyuk destek ve motivasyon oluyorsun , sana ve hepimize bol dua ,sans, kolayliklar ve sevinc olsun.
Muhtemelen sende agustos transfer , bende ozamana gelırım elbet he olmadı zoladex almaya gelırımayy insallah beyzoşum,okdr tedavi oldum ama benim transfer tecrubem falan da yok cok.bakalim neler olucak aayy seninle denk gelirim die düşünüodum ama olmadi buayda
hadiii transferde olalım insallahMuhtemelen sende agustos transfer , bende ozamana gelırım elbet he olmadı zoladex almaya gelırım
Canım onları zaten dövi bürosunda grivnaya çeviriyorsun kendi paralarını istiyorlar genelde.hava alanından kliniğe giderken andreye söyleyince şoföre söylüyor şoförde döviz bürosuna uğruyor.ben iki günde gezdim dışarda yedim içtim yaklaşık 400 dolar bozdurdum oda arttı hatta1000 euro harici kac gider pek bilemedik iste,gerci tl de olsa yanimda sorun olmaz ama dolarda aliyim ben ozaman saolun canlarim
Hadi hayırlısı olsun canım güzel haberler ver bizekızlar simdi biz biletleri falan aldık 11 i gecesi gidiyoruz pekii kiev tecrubesi olan arkadaslarim,yanimizda nekadar bulundurmaliyiz
Valla unuttum ama galiba bizim 300 euro olmustu. Hedıye felanda aldık biz sankı tatıle gıttık bide siparışlerı topladık geldık1000 euro harici kac gider pek bilemedik iste,gerci tl de olsa yanimda sorun olmaz ama dolarda aliyim ben ozaman saolun canlarim
İnşallahh canım inşallah bende bunaldım artık ama napıyım mecbur beklıyorum.Sonumuz ıyı olsunda Allahın izniylehadiii transferde olalım insallah
iyi oldu canim söyledigin.indiğimiz gibi bizde bozduralimCanım onları zaten dövi bürosunda grivnaya çeviriyorsun kendi paralarını istiyorlar genelde.hava alanından kliniğe giderken andreye söyleyince şoföre söylüyor şoförde döviz bürosuna uğruyor.ben iki günde gezdim dışarda yedim içtim yaklaşık 400 dolar bozdurdum oda arttı hatta
insallah tamaracım,bakalim neler beklio biziHadi hayırlısı olsun canım güzel haberler ver bize
Kız ben seni yerim test gününü söyle bebemZ Zaza74 transfere girmeden once soyle bir bakayim dedim pat diye onume dustu sonucun , daha dun yanlislikla demistim ya yarin sonucunu goreyim de motive gireyim diye zirka ogretmenim de tabloya bakmadim diye kizmisti ay ben gorunce icimdeki firtinalar yerini gunesli bir havaya biraktii cooook sevindim cok ama coooookkk demistim sana
Klinikte ve otelde daha düşük kırdan bozduruyorlar ve her yerde zaten (çarşıda) döviz bürosu variyi oldu canim söyledigin.indiğimiz gibi bizde bozduralim
Beyzacim biz artık sana zoledex diyelim nikinin yanına ekle istersen, bu gidişle sen bağımlı olacaksın bu ilacinMuhtemelen sende agustos transfer , bende ozamana gelırım elbet he olmadı zoladex almaya gelırım
vallla haklisin,insan hemen olsun bitsin istio baslayinca.ama dedigin gibi iyi olsun da sonu,bunca yil beklemişizz zaten iki ayin hesabini yapmayalimİnşallahh canım inşallah bende bunaldım artık ama napıyım mecbur beklıyorum.Sonumuz ıyı olsunda Allahın izniyle