Pardon soruma cevap burdaBritish
Yeşekkür ederimTebrik ederim
Allah korusunBen ücüz dıyorum baştan beri
Saglicakla dogur kardesim rabbim kucagina aldigin gunleri nasip etsin insallahAllah korusun
Britisteyim evet. Umarım doğru bir tercihtirPardon soruma cevap burda
Testler nelee?Gercekten buara ilgililer bana testlerini tam yaptir ilaclarini duzenlice kullan gelmeden once bir kez daha ultrason cekil filan dediler vitamin kullaniyorum ben bir kac tane onlara devam edebilirsin dedi murat bey . Buraya geldiginde birkac igne yapicam filan dedi tekrar prosedürü anlatti goruntulu konusuyoruz biz murat bey ve enis beyle .
Ikiz ucuz veya tek saglicakla kucagina al insallah canim benim okadar mutlu oldumkiAllah korusun
Gercekten buara ilgililer bana testlerini tam yaptir ilaclarini duzenlice kullan gelmeden once bir kez daha ultrason cekil filan dediler vitamin kullaniyorum ben bir kac tane onlara devam edebilirsin dedi murat bey . Buraya geldiginde birkac igne yapicam filan dedi tekrar prosedürü anlatti goruntulu konusuyoruz biz murat bey ve enis beyle .
duyuyorum ki üçüzlerden korkanlar varmışAllah korusun
Kızzzzz sen gençsinduyuyorum ki üçüzlerden korkanlar varmışöyle ölmem füze atın neden ayol
Hayır ne aşısı kızzzArkadaşlar özellikle zaza bana cevap verirmisiniz?
Aşı zamanı 4 haftaya düştü benim 2.aşıyı istesem yatın olabilirim
Pazartesi transferim var cuma aşı olsam mı
Benden fsh,tsh testi istedi tekrardan bakalim ne durumda dedi ben omega 3 folik asit ve vitamin hapi kullaniyorum rejim baslangicindan beri hangi igne diye sormadim igne deyince tamam siz bikirsiniz dedim kan testi istedi butun degerlerine baktir dedi adetimin üçüncü günü yapilacak öbür adetimden sonra basliyorum ben ilaclara oyle dedi . Igne ne ignesi keske sorsaydim fakat diger igne icin bisey dedi tam anlayamadim embiriyo tutunsunsun diyemi oyle bisey dedi transfer gunu yapiliyormus farkli prosedur uygulayacagiz dedi onada tamam dedim. Bide geldiginiz gün sana ultranla bakalim dedi hem orda baktir hemde gelince bende ultrasonla bakayim dedi dedim azcik cokmus isimizi saglama alalim dedi bana.Testler nelee?
Vitamin hangileri?
Hangi igneleri yapacakmis ?
Valla sana sorup bari bizler de yapalim..
Transfee gunu rahim kasilmaain diye bir igne var tractocile belki odur,Benden fsh,tsh testi istedi tekrardan bakalim ne durumda dedi ben omega 3 folik asit ve vitamin hapi kullaniyorum rejim baslangicindan beri hangi igne diye sormadim igne deyince tamam siz bikirsiniz dedim kan testi istedi butun degerlerine baktir dedi adetimin üçüncü günü yapilacak öbür adetimden sonra basliyorum ben ilaclara oyle dedi . Igne ne ignesi keske sorsaydim fakat diger igne icin bisey dedi tam anlayamadim embiriyo tutunsunsun diyemi oyle bisey dedi transfer gunu yapiliyormus farkli prosedur uygulayacagiz dedi onada tamam dedim. Bide geldiginiz gün sana ultranla bakalim dedi hem orda baktir hemde gelince bende ultrasonla bakayim dedi dedim azcik cokmus isimizi saglama alalim dedi bana.
British kıbrısta kaliteli bir kurumBritisteyim evet. Umarım doğru bir tercihtir
Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Kan grubum çok az. Donör bulamamıştım. A- hangi kan gruplarından seçebilirim.Senin kan grubundan olmasa da olur örneğin sen A isen karşı taraf 0 olabilir garanti olur
Evet canim onlara baktir dedi hormon testi yaptircam. Herhalde igne icin odur diye düşünüyorum hersey sil bastan ilkin dede aynisini istemisti tek fark orda igne ve embriyo glue yoktu.Transfee gunu rahim kasilmaain diye bir igne var tractocile belki odur,
Adetin 3.gunu e2,fsh,prollaktin, peogesteron mu iatediler?
Eftalios sen murat beyden iyi progesteron desteği iste,bak kuzum yaşımız var,progesteron az olunca bize yetmiyorEvet canim onlara baktir dedi hormon testi yaptircam. Herhalde igne icin odur diye düşünüyorum hersey sil bastan ilkin dede aynisini istemisti tek fark orda igne ve embriyo glue yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?