- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
8 tanebile tasir canim ❤❤❤Kız isterimde,rahim taşırmı ondan korkuyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 tanebile tasir canim ❤❤❤Kız isterimde,rahim taşırmı ondan korkuyom
Cannnn Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah çok ama çok sevindim. Sanki kendim hamile kalmış gibi mutlu oldum. Sanki birden fazla bence deKızlar ucuz 5 liralık gebelik testlerinden 10 tane aldım
Az önce yine yaptım çok koyu geldi
Şimdide korku var acaba çoğulmu
Pandaaaa pandacıııım
Tamaram canım Tamaram çok teşekkür ederimCannnn Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah çok ama çok sevindim. Sanki kendim hamile kalmış gibi mutlu oldum. Sanki birden fazla bence de
Muhteşem bir görüntü zazam senin adına çok mutluyum Allah'ım kucağına aldığın günleride göstersin inşallahYaptım kuzum
İnşallah yarın kan testimde beni mutlu eder
Tebrik ederim canım benim. Üçuz veya dördüz olnadığı müddetçe ikizi rahat taşırsın kendini yıpratma şimdiden. Hindistanda 70lerinde bir kadın ikiz doğurmuş haberlerde görmüştüm. Burada da çok okuduk 50lerinde ikiz doğuran.Kızlar ucuz 5 liralık gebelik testlerinden 10 tane aldım
Senin kan grubundan olmasa da olur örneğin sen A isen karşı taraf 0 olabilir garanti olurBen de bugün muayeneye gittim. Ctesi günü opu var. Ama sperm donörlerinden hiçbiri kafama yatmadı. Istediğim özelliklerin toplamı hiç yok. Benim kan grubumdan hele bikaç kişi kalmış sadece, onlar da yarı çekik gözlü milletlerden. Geldim oturuyorum kararsız bi şekilde
Zaza bak bizim istekler citayı aştı ona göre8 tanebile tasir canim ❤❤❤
Ben A'yım. Bi tane 0 bi tane B beğendim ama onlar da içime sinmiyor. Ctesi gününe kadar düşünecem umarım o zamana kadar içime sinerSenin kan grubundan olmasa da olur örneğin sen A isen karşı taraf 0 olabilir garanti olur
Merkez neresiBen A'yım. Bi tane 0 bi tane B beğendim ama onlar da içime sinmiyor. Ctesi gününe kadar düşünecem umarım o zamana kadar içime siner
BritishMerkez neresi
Tebrik ederimKızlar ucuz 5 liralık gebelik testlerinden 10 tane aldım
Ne guzel bu sefer baya ilgililer.Ev
Evet canim gynolife
Ben ücüz dıyorum baştan beriKızlar ucuz 5 liralık gebelik testlerinden 10 tane aldım
Gercekten buara ilgililer bana testlerini tam yaptir ilaclarini duzenlice kullan gelmeden once bir kez daha ultrason cekil filan dediler vitamin kullaniyorum ben bir kac tane onlara devam edebilirsin dedi murat bey . Buraya geldiginde birkac igne yapicam filan dedi tekrar prosedürü anlatti goruntulu konusuyoruz biz murat bey ve enis beyle .Ne guzel bu sefer baya ilgililer.
Sana sunu yap bunu yapma dedikleri neler?
Valla o kdar bilgi paylasimi yok mAlum
Bizlere:)
Zumrom inşallah bende seninçin sevinimMuhteşem bir görüntü zazam senin adına çok mutluyum Allah'ım kucağına aldığın günleride göstersin inşallah
İnşallah narinim bende o hindistanlı kadın gibi güçlü olurumTebrik ederim canım benim. Üçuz veya dördüz olnadığı müddetçe ikizi rahat taşırsın kendini yıpratma şimdiden. Hindistanda 70lerinde bir kadın ikiz doğurmuş haberlerde görmüştüm. Burada da çok okuduk 50lerinde ikiz doğuran.
Narin sen nerde tedaviye başladın?Tebrik ederim canım benim. Üçuz veya dördüz olnadığı müddetçe ikizi rahat taşırsın kendini yıpratma şimdiden. Hindistanda 70lerinde bir kadın ikiz doğurmuş haberlerde görmüştüm. Burada da çok okuduk 50lerinde ikiz doğuran.