- 1 Nisan 2021
- 465
- 2.619
- 33
- 32
Canım sen nerede yaptırıyorsun sperm dönerlerini görebiliyor musunBen A'yım. Bi tane 0 bi tane B beğendim ama onlar da içime sinmiyor. Ctesi gününe kadar düşünecem umarım o zamana kadar içime siner
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen nerede yaptırıyorsun sperm dönerlerini görebiliyor musunBen A'yım. Bi tane 0 bi tane B beğendim ama onlar da içime sinmiyor. Ctesi gününe kadar düşünecem umarım o zamana kadar içime siner
Ya senin üçüzler mucizenin de mucizesi duyduğumdan beri herkese anlatıyorum tanığım biri iki embriyo koydurdu biri çift yumurta ikizi üç bebek oldu diye maşallah pazardan aldım birtane eve bin taneduyuyorum ki üçüzlerden korkanlar varmış öyle ölmem füze atın neden ayol
Siz de kan uyuşmazlığı durumu var merkez karar verecek ona canımBu konuyu bende çok merak ediyorum. Kan grubum çok az. Donör bulamamıştım. A- hangi kan gruplarından seçebilirim.
Ahahaha çok tatlısın Hayalcim evet aynen öyle bişey oldu Bu kadar paraya en az 3 bebek olması gerektiği kanısındaydım gerçek olduYa senin üçüzler mucizenin de mucizesi duyduğumdan beri herkese anlatıyorum tanığım biri iki embriyo koydurdu biri çift yumurta ikizi üç bebek oldu diye maşallah pazardan aldım birtane eve bin tane
Dogru haklisin canim istiycem. yapar busefer ❤❤❤❤Eftalios sen murat beyden iyi progesteron desteği iste,bak kuzum yaşımız var,progesteron az olunca bize yetmiyor
Taş çıkarırsın sen bize zazacımKızzzzz sen gençsin
Nerde bende o enerji
Anne baban veya kardeşinde sıfır kan gurubu varsa çekinik olarak sıfır kan grubu taşıyıcısıdır yani A0 kan gurubun yoksa AABu konuyu bende çok merak ediyorum. Kan grubum çok az. Donör bulamamıştım. A- hangi kan gruplarından seçebilirim.
Eftalios senden sonra da ben gidiyorum. hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin bize de umut olursun.O iğne leucostim olabilir.Evet canim onlara baktir dedi hormon testi yaptircam. Herhalde igne icin odur diye düşünüyorum hersey sil bastan ilkin dede aynisini istemisti tek fark orda igne ve embriyo glue yoktu.
Doğru diyorsun kimbilir düşüklerimizin kaynağıda o olabilir.Eftalios sen murat beyden iyi progesteron desteği iste,bak kuzum yaşımız var,progesteron az olunca bize yetmiyor
Bir atımlık barıtom kalmışTaş çıkarırsın sen bize zazacım
Pablo Vallah kiev iyi progesteron desteği veriyorDoğru diyorsun kimbilir düşüklerimizin kaynağıda o olabilir.
Güzel tutunmuş kan sonucun çok iyi çıkacak inşallah. İkiz canım ,2 den fazlası riskli gebelik , hayırlısı olsun canımKızlar ucuz 5 liralık gebelik testlerinden 10 tane aldım
Az önce yine yaptım çok koyu geldi
Şimdide korku var acaba çoğulmu
Teşekkür ederim canım her türlü yorumunuz düşünceniz benim için gerçekten çok önemli ve İnan bana gerçek hayatta neysem burdada oyum.sadece daha sakin ve pozitifim burada.gerçekte iş ve bazı başka olaylardan dolayı daha gergin bir insanım.bu sebeple kimseyi germek istemiyorum aksine rahatlatmak istiyorumZirkaa muhteşemsinn tespit ve yorumların harika ve gerçeğin taaa kendisiiaynen katılıyorum sanaa
Leucostim ne icin yapiliyor?Eftalios senden sonra da ben gidiyorum. hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin bize de umut olursun.O iğne leucostim olabilir.
Detay verin yazayım arkadaşlar transfer oldumu yada görüşme mi neresi ?
Ay gerçekten mi ekledim diye hatırlıyorum.yolculuk nöbet ertesi çok yorumcuydu şimdi bakabiliyorum buraya kusura bakmayın gençlerZirkaa beni eklemeyi unutmus
Sorun deil canim benim ❤❤❤❤❤❤Ay gerçekten mi ekledim diye hatırlıyorum.yolculuk nöbet ertesi çok yorumcuydu şimdi bakabiliyorum buraya kusura bakmayın gençler
Ay yazmışım ya valla bende panik oldum birden nasıl unuturum hemde eftoşumu diyeHaydi güzel sonuçla d
zirka bugün yolda nöbeten dönücekti
Buraya girer girmez hall edicek
Senin takipte kalışını severim yarını İnan iple çekiyorumHaydi güzel sonuçla d
zirka bugün yolda nöbeten dönücekti
Buraya girer girmez hall edicek
Aklımda bu sefer aynen dediğin gibi yapacam canım , burada proluton depot yok Türkiye'ye izne gidenlere sipariş verdim. İnşallah gümrük dePablo Vallah kiev iyi progesteron desteği veriyor
Bence tedavinizde hem iğne hem fitil kullanın,artı 3 günde bir proluton depot,transfer gününden başlayarak