Bende cok heyacanliyim hem transfer sonucu bekleyen kardeslerimiz icin hemde temmuz sonu tedavim icin sanki ilk defa gidiyormus gibiyim bazende karamsarlik kapliyor sanki degisik duygular icindeyim adet ilacima basladim obur ayki adet bitiminde ilaclara basliyorum burda igneleri ve ilaclari bulmak cok zor. Ilaclari simdiden al dedi murat bey igne eczaneye sordum yok dedi siparis vermek zorunda kaldim simdiden hep boyle siparis verirsem ben neyapacagim ilerde diye kara kara düşünüyorum. Ne sorduysam yokdiyolar napacam yaaa

E Eftalios kizzzz gittinmi yoksaa sesin cikmiyooor
Yok canim dis tedavisi goruyorum gitmeden disim enfeksiyon kapmis dislerimi yeniletiyorum gitmeden 2 gunde bir discime gidiyorum hazirliklar tamamliyorum discim tedaviye gidinceye kadar enfeksiyonu bitiririz dedi.

canim Duruball ‘immm gozlerim hep sizi ariyor burdaaa sanki bi yerden cikacak gibisinizzz.cok tesekkur ederim kuzum kalpten inandigibdan hic suphem yok, insallah guzel haberler veririm sizlere, hepimiz guzel bebeklerimize kavusuruz

Sibra da vardı listede yok sanki. oda test gününü bekliyordu

transferin nerede olacak canım?

CANLARIM SİZ YAZDIKÇA BEN LİSTEYİ GÜNCELLİYORUM.TABİ FIRSAT BULDUKÇA.GEÇDE OLSA DÜZELTİRİM SADECE BENİ ETİKETLEMENİZ YAZA YAZDIKLARIMDAN BİRİNE CEVAP YAZMNIZ YETERLİ.
HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUMMMM

Canım ben sayfayı çok iyi kullanamıyorum kişileri aratıp mesajlarını okuyorum transfer 10 temmuzda planlanıyor
CANIM BU FORUMUN İLK SAYFASINA TIKLA İLK MESAJ KMİN HANGİ TARİHTE NE YAPTIRACAĞI YAZIYOR ONA GÖRE DOĞRU KİŞİYE DAHA HIZLIDA ULAŞABİLİRSİN SORMAK, TEBRİK ETMEK YADA İYİ DİLEKLERDE BULUNMAK İÇİN.

Hiç stres yapma şimdiden sipariş et ve stokla

Caaaann
Fitil,hap derken sabaha kadar 4-5 defa uyanıyorum
Ee üstünede eşin horlaması tuz biber oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…