anladim cnm,ayni olcak gidişimiz- dönüşümüz bizde14 gecesi doneriz die düsündük.umarim hayirlisi olur hakkimizda kiev de görüşürüzz ozaman

anladim cnm,ayni olcak gidişimiz- dönüşümüz bizde14 gecesi doneriz die düsündük.umarim hayirlisi olur hakkimizda kiev de görüşürüzz ozaman
Amin canım kievde tek seferde bu işi halletmeyi düşünüyorum burdaki bütün arkadaşlar tedavi gördükleri yerde en kısa sürede sağlıkla istedikleri sonuçları alsınlar inşallh. Kievde görüşelim kesin

Arkadaşlar Sayın Kazen abimiz konuyu bana devretti ve tablomuz ilk mesaj olarak bu bölüme sabitlenmiş oldu.Lütfen bir göz atın değişiklik yada hata olduğunu düşünüyorsanız bana özelden yazın düzelteyim.
Sayın Kazen abi anlayışınız ve tablo desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

Bence böyle bir ekleme iyi olur.

Pozitif
E Ekin006 ( Gnolife ) Pozitif

O omayra34 ( British ) Pozitif

P pandaaa (Dr. Hit ) Pozitif

Beklemede ?
Z Zaza74 ( Biotexcom-kiew ) ?

S sibra631 ( Biotexcom-kiew ) ?

Nes6373 ( Batum ) ?

Negatif
Tamara ( British ) Negatif

Listemizin ilk hali tabiki düzeltmeler yapılabilir.Ama şahsi görüşlerim şu yönde.
1.Pozitif olanlar zaten profillerine hamile günlüğü ekliyor o yüzden pozitif olanlar çıkarılmalı çünkü liste kalabalıklaşıyor.
2.Negatif olanları orada tutarak ( afişe eder gibi ) üzülmelerine sebep olmak istemiyorum.Ben olsam baktıkça daha fazla üzülürdüm.
3.Sütun ve özellik ekledikçe tablo çok büyüyecek, çünkü inanıyorum ki o tablomuz sayımızla orantılı olarak artacak.
4.Kıbrıs, Kiev yerine evet merkez belirtebiliriz.(Peki bu insanları merkez konusunda yönlendirmek gibi algılanır mı? ) Durduk yere başımızı ağrıtmayalım.
Konuşup tartışıp karar verelim.
Benim öncelikli amacım herhangi bir işlem günü yada muayene günü geldiğinde kişilere iyi dilekler ve dualarımızı göndererek destek olmaktı.
Fikirlerinizi bekiyorum.

İyi ama yeni başlayanlar dışında bizden kimse ilk sayfaya bakmazki
Kazene mesaj yolladım. sayfaya sabitlemek istediğimizi yazdım ve bana konunun editörlüğünü verdiğini yazdı.Birde sağolsun örnek tablo yollamıştı kolaylık olsun diye.Bu tablomuzu arada hatırlatacağız ilk sayfada yazıyor diye, yada kopyala yapıştır veya ilk sayfadan alıntı yapacağız.
Üzgünüm ama başka yolu yok gibi görünüyor.

Evet bende katılıyorum gidecek olanlara destek amaçlı bir birimizi takip etmemiz için olsun liste. Merkezleri de hep mesajlarda yazıyoruz ama sorun olur mu bende bilemedim

Rahimde sorun yoksa inan 5-6 mm bile güzel embriyoyla güzel gebeliği yakalayanlar çok
İçini ferah tut,7 mm hiçte fena değil
Sonucunda güzel olucak

Zirka kuzum Tamaranın beta testi yok
O tedaviye başlamadı
İnşallah bu yakında başlar ve hayırlısıyla tedavisi güzel sonlanır

1 12345hayat canım senin transferin ne zamandı?
Canım ben sayfayı çok iyi kullanamıyorum kişileri aratıp mesajlarını okuyorum transfer 10 temmuzda planlanıyor

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Sormayın 2007 yılından bu yana hep doktor kontrolündeyim takip şart. Umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız

Rahimde sorun yoksa inan 5-6 mm bile güzel embriyoyla güzel gebeliği yakalayanlar çok
İçini ferah tut,7 mm hiçte fena değil
Sonucunda güzel olucak
Çok teşekkür ederim Cuma günü tekrar kontrole gideceğim umarım güzel haberler alırım dediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…