Amin hepimiz alalim saglikla kucagimiza alalim soyle bir koklayalim onlari Zazam sen bilmesen de buraya gelmem de sadece senin payin var
Güzel haberlerini alayim da motive bir sekilde gireyim su transfere
Sadasütlüm inşallah pişman olmazsın
İnşallah seninde anne olmanda azda olsa katkım olur

Sadasütlüm inşallah pişman olmazsın
İnşallah seninde anne olmanda azda olsa katkım olur
Allah var ne dediysen dogru cikti hersey bire bir gozlerimle gorduklerimle anlattiklarin bir goruyorum ki ben dahil burda yazmayan ama sadece okuyan bir suru insanin haytina dokundun.
Allah mukafatini bebeginle verecek bak gorursun

Arkadaslar hep aklimdasiniz Allah hepimizin yolunu acik etsinTek tek yazamadım kusura bakmayin .Su an tedavide olan tedavisi devam etmekte olan herkesi rabbim tez zamanda sevindirsin.Insaallah hayirlisi ile en kisa zamanda bebeklerimizi konusalim

Ayy canım ne gusel olmuş,işlerin su gibi aksın.guzel güzel sonuçlar olsun

ayy ne güzeell.bence moral olarakta cok iyi gelicektir o doktorhadiii şu temmuzda güzel gelsin geçsin yaa

Ah sekerlim sekerim insallahhh yapissinlar saglikli olacaklarsa
Evet cabuk oldum diyorum ya sana ne kdar regline erken gidersen o kadar Hizli basliyorsun, 21. Gun hooop gesin zoladex ile start veriliyor
olucak olucak olucaaakk

vallaa benim de 20. gunum olucak gec olmasi iyi mi oldu nee donorde uygun olursa agustosta transfer olurum ozmn ayy her iste bi hayir vardir,bide reglimde mayistaki negatifimden sonra sapıttı ilaclardan.gecen 15. gunumde tekrar regli oldum.boyleliklee ayarlanmis gibi oldu

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim kendimle uğraşıyorum mide bulantısı falan derken anca yaza bildim ama bi okuyup geçiyorum Z Zaza74 hadi zaman az kaldı hayırlısıyla cuma günü güzel haberleri alacağız.Bu arada diğer transferi olan arkadaşlarda isim olarak tutamasamda herkese ayrı ayrı dua ediyorum ve güzel haberleri bekliyorum.Tabii tedavide olup transfer olacaklar,yeni başlayacaklar hepinize çok ama çok dua ediyorum inşallah sayfa güzel haberlerle şahlanacak

İnş canım inş sana hayırlı gelir güzel haberler verir

Arkadaslar hep aklimdasiniz Allah hepimizin yolunu acik etsinTek tek yazamadım kusura bakmayin .Su an tedavide olan tedavisi devam etmekte olan herkesi rabbim tez zamanda sevindirsin.Insaallah hayirlisi ile en kisa zamanda bebeklerimizi konusalim
Canım sen neler yaptın ne aşamadasın bende Kiev’e gidecem inş

ayy ne güzeell.bence moral olarakta cok iyi gelicektir o doktorhadiii şu temmuzda güzel gelsin geçsin yaa
Insallah cnm, kadin cok dolu ya cok hastasi var zor aldim randevuyu, insallah beni kabul eder ve onunla dewam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…