Sadasütlüm inşallah pişman olmazsınAmin hepimiz alalim saglikla kucagimiza alalim soyle bir koklayalim onlariZazam sen bilmesen de buraya gelmem de sadece senin payin var
Güzel haberlerini alayim da motive bir sekilde gireyim su transfere
Allah var ne dediysen dogru cikti hersey bire bir gozlerimle gorduklerimle anlattiklarin birSadasütlüm inşallah pişman olmazsın
İnşallah seninde anne olmanda azda olsa katkım olur
Canimsin bebekler geliyor hic merak etmeÇember daralıyor
Allah bana sabır ve güç versin
Canım inşallah tedavin su gibi geçsin,Rabbim mucizelerini kucağına almayı nasip etsinBaslamak ne kelime 1 temmuz transferim kismetse az kaldi galibadualarinizda
Ayy canım ne gusel olmuş,işlerin su gibi aksın.guzel güzel sonuçlar olsunInsallah canim hepsinden hayirli haberler aliriz
Benim bayramin 1. ci günü yine kontrol var son ignemi vurulmam insallahbir adet kaldi varsa isteyen verem
Bu arada cok istedigim bir doktor vardi 1 senedir randevu alamiyordum ayin 1 ne vermislerdi persembe ona gidecegimDoktor ile bir kez konusmustum, oda endometriose hastasi ve yumurta donosyonuyla 2 cocugu varmis pragda yaptirmis. O bana demisti düsünürsen donosyonu bana gel sonunda ona gidiyorum persembe günü insallah bana yardimci olur
Ayy çok tatlisinizBen takvimime isaretledim hatta esimde sordu hayirdir bu tarihte ne var diye sen karisma bakim dedim iyi ne halin varsa gor dedi.
Aminnn canim hepimizin insallahhAyy canım ne gusel olmuş,işlerin su gibi aksın.guzel güzel sonuçlar olsun
ayy ne güzeell.bence moral olarakta cok iyi gelicektir o doktorInsallah canim hepsinden hayirli haberler aliriz
Benim bayramin 1. ci günü yine kontrol var son ignemi vurulmam insallahbir adet kaldi varsa isteyen verem
Bu arada cok istedigim bir doktor vardi 1 senedir randevu alamiyordum ayin 1 ne vermislerdi persembe ona gidecegimDoktor ile bir kez konusmustum, oda endometriose hastasi ve yumurta donosyonuyla 2 cocugu varmis pragda yaptirmis. O bana demisti düsünürsen donosyonu bana gel sonunda ona gidiyorum persembe günü insallah bana yardimci olur
olucak olucak olucaaakkAh sekerlim sekerim insallahhh yapissinlar saglikli olacaklarsa
Evet cabuk oldum diyorum ya sana ne kdar regline erken gidersen o kadar Hizli basliyorsun, 21. Gun hooop gesin zoladex ile start veriliyor
Bence deregline ne kadar az kala gidersen o kadar cabuk basliyorsun gibi geldi bana. O zoladex igneyi vurulacaksin kacisin yok
Bu zoledex iğnesi menepoza mı sokuyor adet mi yapıyor bende onu anlamadım herkes vuruluyor muAh zoladexxx menopozu gectim allzeimer oluyorum
İnş canım inş sana hayırlı gelir güzel haberler verirInsallah canim hepsinden hayirli haberler aliriz
Menepozun anasi aglatiyorBu zoledex iğnesi menepoza mı sokuyor adet mi yapıyor bende onu anlamadım herkes vuruluyor mu
Insallah canimİnş canım inş sana hayırlı gelir güzel haberler verir
Canım sen neler yaptın ne aşamadasın bende Kiev’e gidecem inşArkadaslar hep aklimdasiniz Allah hepimizin yolunu acik etsinTek tek yazamadım kusura bakmayin .Su an tedavide olan tedavisi devam etmekte olan herkesi rabbim tez zamanda sevindirsin.Insaallah hayirlisi ile en kisa zamanda bebeklerimizi konusalim
Insallah cnm, kadin cok dolu ya cok hastasi var zor aldim randevuyu, insallah beni kabul eder ve onunla dewam ederimayy ne güzeell.bence moral olarakta cok iyi gelicektir o doktorhadiii şu temmuzda güzel gelsin geçsin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?