- 22 Nisan 2017
- 975
- 5.668
- 88
Canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun inş canına yapışsınlarBaslamak ne kelime 1 temmuz transferim kismetse az kaldi galiba dualarinizda bana da yer verin kader arkadaslarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun inş canına yapışsınlarBaslamak ne kelime 1 temmuz transferim kismetse az kaldi galiba dualarinizda bana da yer verin kader arkadaslarim
İnş en kısa zamanda bir yavrun olur canım ve yaşadığın bütün olumsuzlukları unutturur ama içini karartma insanız hepimizin başına en olmaz şeyler geliyor kendini tek gibi düşünme sırf bu sayfa da bak kaç tane kadın senin gibi evlat hasreti çekiyorHerkese merhaba , foruma birkaç yıldır üyeyim. Takipde etmeye çalışıyorum. Hikayemi birkaç kez yazmıştım.
25 yaşında.menopoza girdim.
Herseyin üst uste geldiği dönem olmuştu benim için.
Sonra kendimi egitimime verip unutmaya calistim.
Kpssden derece yaptım.
95 puan aldım. Girdiğim bütün mülakatlardan elendim. Yaşadığım şokun tarifi yok.
Eşim askeri personel ve tasranin en ucra köşesinde yasiyorum. Özel sektör yok.
Çalışamıyorum.
Hayata dair bütün umutlarım kırıldı.
Bebeğim zaten olmuyor Allah bana burdan kapı açtı diye düşünürdüm hep.
Simdi Kiev düşünüyoruz eşimle. Çünkü kievde arkadaşımız yasiyor.
Benim ordanda umudum yok. Sanki bebeğim de hic olmayacakmis gibi hissediyorum artık. Hayatta elini attığı her dal kuruyan insanlar vardır hani , o benim iste.
Kimse kimsenin hâlini anlamıyor , yönetimdeki insanlar hep ceplerini doldurmanın peşinde. Yenilen haklar , adaletsizlik adam kayirmaca..
Çocuğum olsun cok istiyorum artık. Atanmayı da geçtim , bari evde bebegimiz olsa da eve neşe gelse.
Z Zaza74 tecrubelerine çok güveniyorum. Cuma gününü seninle.birlikte iple cekicem. Allah yardımcın olsun.
Hiiiççç kötü düşünme kuzum,çok gençsinHerkese merhaba , foruma birkaç yıldır üyeyim. Takipde etmeye çalışıyorum. Hikayemi birkaç kez yazmıştım.
25 yaşında.menopoza girdim.
Herseyin üst uste geldiği dönem olmuştu benim için.
Sonra kendimi egitimime verip unutmaya calistim.
Kpssden derece yaptım.
95 puan aldım. Girdiğim bütün mülakatlardan elendim. Yaşadığım şokun tarifi yok.
Eşim askeri personel ve tasranin en ucra köşesinde yasiyorum. Özel sektör yok.
Çalışamıyorum.
Hayata dair bütün umutlarım kırıldı.
Bebeğim zaten olmuyor Allah bana burdan kapı açtı diye düşünürdüm hep.
Simdi Kiev düşünüyoruz eşimle. Çünkü kievde arkadaşımız yasiyor.
Benim ordanda umudum yok. Sanki bebeğim de hic olmayacakmis gibi hissediyorum artık. Hayatta elini attığı her dal kuruyan insanlar vardır hani , o benim iste.
Kimse kimsenin hâlini anlamıyor , yönetimdeki insanlar hep ceplerini doldurmanın peşinde. Yenilen haklar , adaletsizlik adam kayirmaca..
Çocuğum olsun cok istiyorum artık. Atanmayı da geçtim , bari evde bebegimiz olsa da eve neşe gelse.
Z Zaza74 tecrubelerine çok güveniyorum. Cuma gününü seninle.birlikte iple cekicem. Allah yardımcın olsun.
Canını sıkmamaya çalış canım benim herşey oluruna bakar eşinin söylediklerine sinirlenmeme çalış sakin sakin anlat Temmuz da doktora birlikte gidin oda duysun para sıkıntısını oda çekecek sen aslında eşini düşünüyorsun ama bence o kafayı başka birşeye takmış belki senin olabilecek bütün şansını denemeni istiyor aklımda bir soru işareti kalmasın diyeDün akşamdan beri canım çok sıkkın kızlar. Bahsetmiştim benim kütük kocam yumurta donasyonuna sıcak bakmıyor diye. Ben kaç kez söyledim yumurta donasyonu olayını en sonunda Bülent Tıraşa git bir muayene ol eğer yumurta donasyonu derse tmm o şekilde yaparız dedi. Zazacım sana ayrıca bahsetmiştim hatta.
Neyse onun ısrarlarıyla 10 temmuza randevu aldım. Ama ara ara yine bu konuyu gündeme getiriyorum. Triplere giriyor tabi. Sanki sperm donasyonu istiyorum Dün artık ne geldiyse aklına bana söylemediğin başka bir sıkıntın mı var ısrarla yumurta donasyonu istiyorsun dedi ( 2 tüpümde tıkalı ve en son yumurta kalitesizliği var denildi ) .... Sanki ben bişeyleri ondan saklıyormuşum gibi konuştu. Nevrim döndü artık çünkü her doktora gidişimde ayrıntısına kadar anlatıyordum kendisine. Borç harç deniycez tekrar bülent beyde de olmazsa donasyona bile girişme şansım kalmayacak ama gel de bunu bu kalın kafalı adama anlat
Amin hepimiz alalim saglikla kucagimiza alalim soyle bir koklayalim onlari Zazam sen bilmesen de buraya gelmem de sadece senin payin var
Güzel haberlerini alayim da motive bir sekilde gireyim su transfere
aynen canım tüm kalbimle katılıyorum. Benimde dahil çok kişinin hayatına dokundu ve dokundunuz allahım hepimizin kucaklarını doldursunAllah var ne dediysen dogru cikti hersey bire bir gozlerimle gorduklerimle anlattiklarin bir goruyorum ki ben dahil burda yazmayan ama sadece okuyan bir suru insanin haytina dokundun.
Allah mukafatini bebeginle verecek bak gorursun
2 Temmuz canım.Nes senin test günün ne zaman?
İkimizinde güzel sonucumuz çıksın 2 temuzda ve devamıda güzel ilerlesin inşallah2 Temmuz canım.
Amin Amin Aminaynen canım tüm kalbimle katılıyorum. Benimde dahil çok kişinin hayatına dokundu ve dokundunuz allahım hepimizin kucaklarını doldursun
Bak canım kesin birileri eşinin kulağına bişeyler fısıldıyordur.ya doğru doktora gitmediğinizden bahsediyordur yada böyle durumlarda çok uğraşmış boşa kürek çekmiş örneklerden bahsediyorlardır.Bu zamanlarda bilgisi olmayan fikri olan çok olur.bence sakince neden böyle şeyler dediğini sormalısın.hiçbir sorunu es geçmeyin.ve senin eminim üstüne basarak söylemişsindir ama yine söyle anne olmaktan çok onun baba olmasını istediğini, bu sebeple başka bir kadının yumurtasını bile sırf eşinin çocuğu olacağı için kabul edeceğini anlat.Ayrıca daha öncede yazmıştım tekrar yazıyorum erkekler kesinlikle sürecin belli Hatta her aşamasına dahil edilmeli.Belkide o zaman sana soru sormayacak sorularını doktora soracak.Demekki açıklamaların yeterli gelmiyor yada verdiğin cevaplar onu tatmin etmiyor.Seni suçlamıyorum sakın yanlış anlama.Bırak doktora kendi sorsun kendi konuşsun kendi duysun.Sana asıl sorması gereken şu olmalıydı başkasının yumurtası ile olacak bebeği kabul edebilecekmisin buna hazırmısın psikolojik olarak bu senin için büyük bir olay.Bu duruma ne derece hazırsın gibi bir konuşma olmalıydı ama geç değil.Bence anlat bıkma pes etme.Belkide Bülent beyde bebek olacak yada onun seni anlamasına hak vermesine vesile olacak.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun ama önce sen sakin ve rahat olmalısın.Bu psikoloji ile nereye gidersen git etkilenirsin vücudun hazır olmaz bir kere.Sen önemlisin yaz bize rahatla.Dün akşamdan beri canım çok sıkkın kızlar. Bahsetmiştim benim kütük kocam yumurta donasyonuna sıcak bakmıyor diye. Ben kaç kez söyledim yumurta donasyonu olayını en sonunda Bülent Tıraşa git bir muayene ol eğer yumurta donasyonu derse tmm o şekilde yaparız dedi. Zazacım sana ayrıca bahsetmiştim hatta.
Neyse onun ısrarlarıyla 10 temmuza randevu aldım. Ama ara ara yine bu konuyu gündeme getiriyorum. Triplere giriyor tabi. Sanki sperm donasyonu istiyorum Dün artık ne geldiyse aklına bana söylemediğin başka bir sıkıntın mı var ısrarla yumurta donasyonu istiyorsun dedi ( 2 tüpümde tıkalı ve en son yumurta kalitesizliği var denildi ) .... Sanki ben bişeyleri ondan saklıyormuşum gibi konuştu. Nevrim döndü artık çünkü her doktora gidişimde ayrıntısına kadar anlatıyordum kendisine. Borç harç deniycez tekrar bülent beyde de olmazsa donasyona bile girişme şansım kalmayacak ama gel de bunu bu kalın kafalı adama anlat
Amin insallah zirkacimCanım şimdiden hayırlı uğurlu olsun inş canına yapışsınlar
Canim bende kısmetse agustos ya da eylül gibi gidecegim.Senin gitme planin ne zaman.Canım sen neler yaptın ne aşamadasın bende Kiev’e gidecem inş
sadesutlu bende 2 sinde oradayım umarım tanışıp görüşmek nasip olurAmin insallah zirkacim
Ya benim daha doktordan cevap gelmedi ama büyük olasılıkla Ağustos ortası gibi denk gelir bana kalsa yarın gidecem de daha ortada birşey yok işte karar falan değiştirdim bu zamana kadar uzattım gereksiz yere inş bunda da bir hayır vardırCanim bende kısmetse agustos ya da eylül gibi gidecegim.Senin gitme planin ne zaman.
Canim havayollarinin ukrayna ucuslarinda yazan sartlarda diyorki cift asisi olup pasaporta isleten icin pcr muaf.Andreye sordum evet yeni birsey.Turkiyeden pcr siz gelen oldu dedi.Mektup benim çift aşım var birde aşı pasaportum hazır,burdan kieve pcr testi yaptım.dönünce yine kievde pcr testi yaptım,ama bagaj verilen yerde dedim dur bir bu aşı pasaportumu gösterim ne diyecek,kız geçerli bu dedi pcr teste gerek yok.
Ama yinede bu dünyada net bir şey olmadığı için ben yinede yaparım.ters birine denk gelirim burakmaz,kalırım ortada
Olsun canim herbirimizin bir sekilde planlar degisebiliyo.Sonunda yuzumuz gulsunde vakit saat.Allahin bir bildigi var elbet.Ya benim daha doktordan cevap gelmedi ama büyük olasılıkla Ağustos ortası gibi denk gelir bana kalsa yarın gidecem de daha ortada birşey yok işte karar falan değiştirdim bu zamana kadar uzattım gereksiz yere inş bunda da bir hayır vardır
Larin aramısa hoş geldinMerhaba arkadaşlar
Ben KK yeniyim .Yazdıklarınızı okuyorum ama işten ötürü yazamıyorum. Öncelikle emek verdiğimiz bu süreçte umarım hepimiz çok ama çok güzel sonuçlar alırız Bende sizler gibi donasyan tedavisine kıbrısta başladım. 2 sene önce bu kararı aldık ama hem benim sağlık sorunlarım hem de pandemi nedeniyle ertelemiştik.Bu sene artık uzatmayalım başlayalım dedik. Murat bey ile görüştük ve bize bir tedavi süreci belirledi. Bugün ilk kontrolüme gittim rahim kalınlığım 6.5-7 mm çıktı doktor az buldu ilaçları arttırarak kullanmaya devam dedi. Bu süreci yaşayan arkadaşlara sormak istiyorum sizde kalınlaşma nasıl oldu? Birde estrofemi vajinadan al dedi ama nasıl olacak bilemedim. Bu konuda bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim Teşekkür ederim
Ben sadece kievin dediklerini yaptım ve inamki yeteeliArkadaşlar size bir sorum olacak benim daha sonuçları Kiev deki doktor görmeden birşey demeden benim Türkiye’deki doktor başka testler işlemler falan istedi transfere giden arkadaşlar sizler nasıl yapıyorsunuz benim kafam karıştı Türkiye’deki doktorunuz size yapacaklarınızı söyledi mi yoksa direk Kiev’in dediğini mi yaptınız