• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç olsun güç olmasın kuzum
Canim 1 hafta nedir ki, az sabir😃
Ben meme usg Cektirmedim. Sadece doktorum elle muayene etti. Almanyada o isler istedigin zaman olmuyor malesef ama kendin icin bence cektir 😊
bizde öyle karar verdik canlarım💓 dediğiniz gibi geç olsun da güc olmasın.
zaten transferi etkileyeceğini bile düsünmüyorum zaman olarak🤭🍀

bizde öyle karar verdik canlarım💓 dediğiniz gibi geç olsun da güc olmasın.
zaten transferi etkileyeceğini bile düsünmüyorum zaman olarak🤭🍀
Bence de 😊 regline ne kadar az kala gidersen o kadar cabuk basliyorsun gibi geldi bana. O zoladex igneyi vurulacaksin kacisin yok😁

Aminnn, ben de gün sayıyorum, Sabah kendi kendime son 3 gün az kaldı dedim. Burada ki herkes senin kadar heyecanlı emin ol canım. Dualarımızdasın 🙏🙏❤️
Aynen katılıyorum👍 Dualarımdasın, Zazacııımmm🥰🥰🥰 Rabbim seni güzel mi güzel en az iki tanecik bebişle müjdelendirsin🙏🙏🙏🙏❤️

Baslamak ne kelime 1 temmuz transferim kismetse az kaldi galiba 😍 dualarinizda bana da yer verin kader arkadaslarim🙏🤗
Ayyyy hadi gözün aydinnn persembeye bise kalmadi😍😍😍 ben senin daha var saniyodum kizzz ayyy süper yaaaa cok heycanlii😍😍 Rabbim yüzünüze gülsun insallahhh

yok bacım valla bende sasirdim S sadesutlu nun cok cabuk gelmis yahuu🤭 dualarimiz seninle Allah im insallah yapışıversinler sıkıca canına🤲🤲 ertesi günde Z Zaza74 dan aldık mı güzel haberri değmeeyin keyfimizee🎉🎊☕
Insallah canim hepsinden hayirli haberler aliriz😍
Benim bayramin 1. ci günü yine kontrol var son ignemi vurulmam insallah🤣 bir adet kaldi varsa isteyen verem🤣🤣
Bu arada cok istedigim bir doktor vardi 1 senedir randevu alamiyordum ayin 1 ne vermislerdi persembe ona gidecegim😍 Doktor ile bir kez konusmustum, oda endometriose hastasi ve yumurta donosyonuyla 2 cocugu varmis😍pragda yaptirmis. O bana demisti düsünürsen donosyonu bana gel sonunda ona gidiyorum persembe günü insallah bana yardimci olur 🙏🥰

Tarnsfer olan arkadaşlarım, banyo yapmaya korkuyorum ben 🤦🏻‍♀️. Doktor bir şey demedi bu konuda, gerçi ben de sormamıştım. Siz ne yapıyorsunuz? 6 gün oldu transfer olalı.
Canim 6 gun bittiyse dus alabilirsin diye soylemisti gynolifte bana ben dorduncu gun yavas yavas kendimi yormadan almıştım

Back