Tarnsfer olan arkadaşlarım, banyo yapmaya korkuyorum ben . Doktor bir şey demedi bu konuda, gerçi ben de sormamıştım. Siz ne yapıyorsunuz? 6 gün oldu transfer olalı.
Bana sadece transfer günü duş almayın dendi canım ben hergün aldım hep sıfır sıkıntı rahat ol ve al

Evet o zaman hizli olcak senin de insallah agustosa bu is tamam. Senin Kiev maceralarini dinleriz Agustosda

Arkadaslar Ukraynaya cift doz asisi olupta Turkiyeden gidiste pcr siz giden varsa nasil yaptiniz havalimanlarinda gidiste donuste
Ben giderken pcr yaptırdım ama dönüşte asi kartını gösterip döndüm sorun olmadi,
Gideceğiniz havayolu acentasını bi arayıp sorun isterseniz,
Pasaportunuz varsa asi kartı pasaporta isleniyormus o zaman gerek yokmuş
Ole yapıp gidenler olmus

Dün akşamdan beri canım çok sıkkın kızlar. Bahsetmiştim benim kütük kocam yumurta donasyonuna sıcak bakmıyor diye. Ben kaç kez söyledim yumurta donasyonu olayını en sonunda Bülent Tıraşa git bir muayene ol eğer yumurta donasyonu derse tmm o şekilde yaparız dedi. Zazacım sana ayrıca bahsetmiştim hatta.
Neyse onun ısrarlarıyla 10 temmuza randevu aldım. Ama ara ara yine bu konuyu gündeme getiriyorum. Triplere giriyor tabi. Sanki sperm donasyonu istiyorum Dün artık ne geldiyse aklına bana söylemediğin başka bir sıkıntın mı var ısrarla yumurta donasyonu istiyorsun dedi ( 2 tüpümde tıkalı ve en son yumurta kalitesizliği var denildi ) .... Sanki ben bişeyleri ondan saklıyormuşum gibi konuştu. Nevrim döndü artık çünkü her doktora gidişimde ayrıntısına kadar anlatıyordum kendisine. Borç harç deniycez tekrar bülent beyde de olmazsa donasyona bile girişme şansım kalmayacak ama gel de bunu bu kalın kafalı adama anlat

E Ekin006 ikiz bekliyordun değil mi? Mide bulantın ne zaman başladı? P pandaaa mide bulantın var mı? Kalp atışını duydun mu?

Arkadaşlar kıbrısa yeni gidenler karantina ücretini yatırırken banka ne kadar olduğunu söylüyormu?

Yoksa biz mi yatırıyoruz merkez 4000 +1800 diyor bilet aldığımız firma 3050+1400 diyor
Eksik olursa orda kalanı yatırabilirsiniz diyor

Güvende kal uygulamasını indirin dediler orda da 750 tl ekstra çıkıyor indirmedim ama
Guvende kal uyglamasi 750 tl, elektronik bileklik ile ev karantinasi ya da kapali otel turizm charter ucuslar icin geceri diye biliyorum.
Turkye turuncu listede oldugu icin 3050 tl 7 gun karantina bedeli +1400 tl ikinci kisi.
Pcr testiniz negatif sonucu alinca bankaya yatirin parayi.
Gunluk 750 tl kaldiginiz gun kadari odemesi icin merkez ne dedi size?

Merkezim 750 yi hiç duymamış 4000 +1800 dedi
Kıbrıs sayfasında öğrendeim 4000+1800 müş ve 10 gün

E Ekin006 ikiz bekliyordun değil mi? Mide bulantın ne zaman başladı? P pandaaa mide bulantın var mı? Kalp atışını duydun mu?
Omayra bulantılarım dün başladı canım sabah istifra ediyorum sonra rahatlıyorum 5+2 oldu henüz kalp atışına gitmedim, doktor Prilam vermişti bulantı için ama bi yan etki yaşadım sanki göğüs sıkışması olmuş gibi oldueşim eczacı , o normal dediği için sıkıntı etmedim çok aşırı bulantım olmadıkça ilaç almayacağım

Arkadaslar Ukraynaya cift doz asisi olupta Turkiyeden gidiste pcr siz giden varsa nasil yaptiniz havalimanlarinda gidiste donuste
Mektup benim çift aşım var birde aşı pasaportum hazır,burdan kieve pcr testi yaptım.dönünce yine kievde pcr testi yaptım,ama bagaj verilen yerde dedim dur bir bu aşı pasaportumu gösterim ne diyecek,kız geçerli bu dedi pcr teste gerek yok.
Ama yinede bu dünyada net bir şey olmadığı için ben yinede yaparım.ters birine denk gelirim burakmaz,kalırım ortada

Canım bu adama söylesene senin özbe öz evladını içimde taşımak istiyorum
De bak gör seni nakadar çok seviyorum ki bunlara katlanıyorum

canım cok iyi anliyorum seni,cunku doktorum da dahil herkes kendi yumurtanla devamet derken ben donasyonu isteyip esimi oyle ikna ettim.he cok uzak degildi esim benim,eminim sende soylencek herseyi soylemissindir.ama benim onceligim "sagligim" oldu.sonucta bukdr ilaci biz kullaniyoruz ve ikinci sirada para oldu.dedigin gibi 30-40 bin tl yi tedavilere harciyoruz zaten.ama senin hikayende hatirladigim kadaryla 3 kere tedavi oldun dimi?

birde eger kafasinda boyle soru isaretleri varsa her turlu doktor kontrolune -gorusmesine mutlaka eşinle beraber git.okadarcik onlarda uğrasiversinler

Herkese merhaba , foruma birkaç yıldır üyeyim. Takipde etmeye çalışıyorum. Hikayemi birkaç kez yazmıştım.
25 yaşında.menopoza girdim.
Herseyin üst uste geldiği dönem olmuştu benim için.
Sonra kendimi egitimime verip unutmaya calistim.
Kpssden derece yaptım.
95 puan aldım. Girdiğim bütün mülakatlardan elendim. Yaşadığım şokun tarifi yok.
Eşim askeri personel ve tasranin en ucra köşesinde yasiyorum. Özel sektör yok.
Çalışamıyorum.
Hayata dair bütün umutlarım kırıldı.
Bebeğim zaten olmuyor Allah bana burdan kapı açtı diye düşünürdüm hep.
Simdi Kiev düşünüyoruz eşimle. Çünkü kievde arkadaşımız yasiyor.
Benim ordanda umudum yok. Sanki bebeğim de hic olmayacakmis gibi hissediyorum artık. Hayatta elini attığı her dal kuruyan insanlar vardır hani , o benim iste.
Kimse kimsenin hâlini anlamıyor , yönetimdeki insanlar hep ceplerini doldurmanın peşinde. Yenilen haklar , adaletsizlik adam kayirmaca..
Çocuğum olsun cok istiyorum artık. Atanmayı da geçtim , bari evde bebegimiz olsa da eve neşe gelse.
Z Zaza74 tecrubelerine çok güveniyorum. Cuma gününü seninle.birlikte iple cekicem. Allah yardımcın olsun.

Standart kiev tedavisinde var-mis kendi hormonlarini baskiliyor bir nevi menapoz. Olusan kanama da gercek bir knama degil benim anladigim bu
Bende olacam o zaman peki ne zaman vuruluyor bu iğne canım ben sonuçları yolladım dün bugün çevirisi yapılıyor yarın haber verecekler inş Temmuz adetimle başlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…