Canim herzaman dualarimdasin sende hepiniz rabbim insallah seninde YÜZÜNÜ güldürsünBaslamak ne kelime 1 temmuz transferim kismetse az kaldi galibadualarinizda bana da yer verin kader arkadaslarim
Hadi insallah herseyde bir hayir vardir bakInsallah canim hepsinden hayirli haberler aliriz
Benim bayramin 1. ci günü yine kontrol var son ignemi vurulmam insallahbir adet kaldi varsa isteyen verem
Bu arada cok istedigim bir doktor vardi 1 senedir randevu alamiyordum ayin 1 ne vermislerdi persembe ona gidecegimDoktor ile bir kez konusmustum, oda endometriose hastasi ve yumurta donosyonuyla 2 cocugu varmis pragda yaptirmis. O bana demisti düsünürsen donosyonu bana gel sonunda ona gidiyorum persembe günü insallah bana yardimci olur
Aynen yavaş yavaş ılık su ile yaptım canım. Sağ ol.Canim 6 gun bittiyse dus alabilirsin diye soylemisti gynolifte bana ben dorduncu gun yavas yavas kendimi yormadan almıştım
Ben takvimime isaretledim hatta esimde sordu hayirdir bu tarihte ne var diye sen karisma bakim dedim iyi ne halin varsa gor dedi.Canlarımmmmmm
Amiiinnnn az kaldi kuzum insallah guzel haberlerin olacak yurekten inaniyorum buna rabbim yuzunu güldürsün insallahÇember daralıyor
Allah bana sabır ve güç versin
Yaa cok tesekkür ederimm o kadar kiyetli ki dualarinizDualarımızdasın sütlüal bebeleri gel
Bir tane Sibram,biricik yavrumu Allah versinAynen katılıyorumDualarımdasın, Zazacııımmm Rabbim seni güzel mi güzel en az iki tanecik bebişle müjdelendirsin
Vallahi oyleydi boyleydi ignesiydi ilaciydi derken kendimi yine Kiev de buldumAyyyy hadi gözün aydinnn persembeye bise kalmadiben senin daha var saniyodum kizzz ayyy süper yaaaa cok heycanlii Rabbim yüzünüze gülsun insallahhh
Caaaaaan kuzumBaslamak ne kelime 1 temmuz transferim kismetse az kaldi galibadualarinizda bana da yer verin kader arkadaslarim
Bir cizelgemiz olsaydi baksaydik takip etseydik harika olurdu yaKafam cok karisti benim yaa cok giden varyakimin ne zaman hep karistirdim ben kim gidiyor kim transferi bekliyor
İnşallah canım kardeşim
Ah sekerlim sekerim insallahhh yapissinlar saglikli olacaklarsa
Benimde kafam karıştı beyzoşumKafam cok karisti benim yaa cok giden varyakimin ne zaman hep karistirdim ben kim gidiyor kim transferi bekliyor
Nes senin test günün ne zaman?Aynen yavaş yavaş ılık su ile yaptım canım. Sağ ol.
EftaliosssCanim herzaman dualarimdasin sende hepiniz rabbim insallah seninde YÜZÜNÜ güldürsünhayirli olur insallah hersey senin icin❤❤❤❤
Yapalim bizde yaaaBir cizelgemiz olsaydi baksaydik takip etseydik harika olurdu yadiger tüp bebek gruplarinda hep göruyorum heves wdiyorum
Nes senin test günün ne zamanAynen yavaş yavaş ılık su ile yaptım canım. Sağ ol.
eftalios canım arkadaşım artık hiç birimiz negativ bir şey yaşamıyalım bu yoldaAmiiinnnn az kaldi kuzum insallah guzel haberlerin olacak yurekten inaniyorum buna rabbim yuzunu güldürsün insallahdualarim seninle herzaman
Amin hepimiz alalim saglikla kucagimiza alalim soyle bir koklayalim onlariCaaaaaan kuzum
Hayırlı olsun tedavin
Tedavin evladını kucağına almakla son bulsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?