Baslamak ne kelime 1 temmuz transferim kismetse az kaldi galiba dualarinizda bana da yer verin kader arkadaslarim
Canim herzaman dualarimdasin sende hepiniz rabbim insallah seninde YÜZÜNÜ güldürsün hayirli olur insallah hersey senin icin❤❤❤❤

Hadi insallah herseyde bir hayir vardir bak

Ayyyy hadi gözün aydinnn persembeye bise kalmadi ben senin daha var saniyodum kizzz ayyy süper yaaaa cok heycanlii Rabbim yüzünüze gülsun insallahhh
Vallahi oyleydi boyleydi ignesiydi ilaciydi derken kendimi yine Kiev de buldum Amin insallah hepimizin yüzüne gülsün cok ugrastik her ignede Allahim bu cabalarimizin karsiligini ver ne olur diyorum

Ah sekerlim sekerim insallahhh yapissinlar saglikli olacaklarsa
Evet cabuk oldum diyorum ya sana ne kdar regline erken gidersen o kadar Hizli basliyorsun, 21. Gun hooop gesin zoladex ile start veriliyor

Canim herzaman dualarimdasin sende hepiniz rabbim insallah seninde YÜZÜNÜ güldürsün hayirli olur insallah hersey senin icin❤❤❤❤
Eftaliosss Amin insallah kuzummm hepimiz icin, en cok bizler hakediyoruz sanki bunu o kdar caba emek, gözyasi var ki . Bu ugurda emek veren tüm kader arkadaslarima tez elden en hayirlisini diliyorum

Aynen yavaş yavaş ılık su ile yaptım canım. Sağ ol.
Nes senin test günün ne zaman
Amiiinnnn az kaldi kuzum insallah guzel haberlerin olacak yurekten inaniyorum buna rabbim yuzunu güldürsün insallah dualarim seninle herzaman
eftalios canım arkadaşım artık hiç birimiz negativ bir şey yaşamıyalım bu yolda
Allahım evlat versin bize

Caaaaaan kuzum
Hayırlı olsun tedavin
Tedavin evladını kucağına almakla son bulsun inşallah
Amin hepimiz alalim saglikla kucagimiza alalim soyle bir koklayalim onlari Zazam sen bilmesen de buraya gelmem de sadece senin payin var
Güzel haberlerini alayim da motive bir sekilde gireyim su transfere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…