Geç olsun güç olmasın kuzum
bizde öyle karar verdik canlarımCanim 1 hafta nedir ki, az sabir
Ben meme usg Cektirmedim. Sadece doktorum elle muayene etti. Almanyada o isler istedigin zaman olmuyor malesef ama kendin icin bence cektir
Bence debizde öyle karar verdik canlarımdediğiniz gibi geç olsun da güc olmasın.
zaten transferi etkileyeceğini bile düsünmüyorum zaman olarak
Muphem bu iki ilacında farmokolojı özelliği aynı,içeriği farklıBana adetin 21. günü vurulmam için Diphereline 3,75 verdiler hepiniz zoladex mi vuruldunuz? Bu ilaç zoladexin muadili mi acaba bilginiz var mı?
Sadesutlu seninde tedavin hayırlı olsunBence deregline ne kadar az kala gidersen o kadar cabuk basliyorsun gibi geldi bana. O zoladex igneyi vurulacaksin kacisin yok
Aynen katılıyorumAminnn, ben de gün sayıyorum, Sabah kendi kendime son 3 gün az kaldı dedim. Burada ki herkes senin kadar heyecanlı emin ol canım. Dualarımızdasın
Baslamak ne kelime 1 temmuz transferim kismetse az kaldi galibaSadesutlu seninde tedavin hayırlı olsun
Sen başladınmı?
Ben de baska birsey vuruldum ama adini hic hatirlamiyorum zaten rusca yaziyorduBana adetin 21. günü vurulmam için Diphereline 3,75 verdiler hepiniz zoladex mi vuruldunuz? Bu ilaç zoladexin muadili mi acaba bilginiz var mı?
Tabii kiBaslamak ne kelime 1 temmuz transferim kismetse az kaldi galibadualarinizda bana da yer verin kader arkadaslarim
Simdi tekrar baktim evet ayni igne. Ama size neden bunu vurdu ozellikle talep mi ettiniz?Ben de baska birsey vuruldum ama adini hic hatirlamiyorum zaten rusca yaziyordu
Dualarımızdasın sütlüBaslamak ne kelime 1 temmuz transferim kismetse az kaldi galibadualarinizda bana da yer verin kader arkadaslarim
Ayyyy hadi gözün aydinnn persembeye bise kalmadiBaslamak ne kelime 1 temmuz transferim kismetse az kaldi galibadualarinizda bana da yer verin kader arkadaslarim
Insallah canim hepsinden hayirli haberler aliriz
Canim 6 gun bittiyse dus alabilirsin diye soylemisti gynolifte bana ben dorduncu gun yavas yavas kendimi yormadan almıştımTarnsfer olan arkadaşlarım, banyo yapmaya korkuyorum ben. Doktor bir şey demedi bu konuda, gerçi ben de sormamıştım. Siz ne yapıyorsunuz? 6 gün oldu transfer olalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?