Geç olsun güç olmasın kuzum
Canim 1 hafta nedir ki, az sabir
Ben meme usg Cektirmedim. Sadece doktorum elle muayene etti. Almanyada o isler istedigin zaman olmuyor malesef ama kendin icin bence cektir
bizde öyle karar verdik canlarım dediğiniz gibi geç olsun da güc olmasın.
zaten transferi etkileyeceğini bile düsünmüyorum zaman olarak

bizde öyle karar verdik canlarım dediğiniz gibi geç olsun da güc olmasın.
zaten transferi etkileyeceğini bile düsünmüyorum zaman olarak
Bence de regline ne kadar az kala gidersen o kadar cabuk basliyorsun gibi geldi bana. O zoladex igneyi vurulacaksin kacisin yok

Aminnn, ben de gün sayıyorum, Sabah kendi kendime son 3 gün az kaldı dedim. Burada ki herkes senin kadar heyecanlı emin ol canım. Dualarımızdasın
Aynen katılıyorum Dualarımdasın, Zazacııımmm Rabbim seni güzel mi güzel en az iki tanecik bebişle müjdelendirsin

Baslamak ne kelime 1 temmuz transferim kismetse az kaldi galiba dualarinizda bana da yer verin kader arkadaslarim
Ayyyy hadi gözün aydinnn persembeye bise kalmadi ben senin daha var saniyodum kizzz ayyy süper yaaaa cok heycanlii Rabbim yüzünüze gülsun insallahhh

Insallah canim hepsinden hayirli haberler aliriz
Benim bayramin 1. ci günü yine kontrol var son ignemi vurulmam insallah bir adet kaldi varsa isteyen verem
Bu arada cok istedigim bir doktor vardi 1 senedir randevu alamiyordum ayin 1 ne vermislerdi persembe ona gidecegim Doktor ile bir kez konusmustum, oda endometriose hastasi ve yumurta donosyonuyla 2 cocugu varmispragda yaptirmis. O bana demisti düsünürsen donosyonu bana gel sonunda ona gidiyorum persembe günü insallah bana yardimci olur

Tarnsfer olan arkadaşlarım, banyo yapmaya korkuyorum ben . Doktor bir şey demedi bu konuda, gerçi ben de sormamıştım. Siz ne yapıyorsunuz? 6 gün oldu transfer olalı.
Canim 6 gun bittiyse dus alabilirsin diye soylemisti gynolifte bana ben dorduncu gun yavas yavas kendimi yormadan almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…