• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi geceler arkadaşlarım💓
bugun dr a gittim meme usg sini 6 temmuza verdi😒 baska hicbiryerdede daha erken bulamadim.kaldi mi bizim gidiş bi hafta daha..sanirim temmuz 12 si haftasinda gidicez.yada usg olmadan ön görüşmemi yapsak nasil olsa hemn bi ilac baslanmaz dedik.sonra dedik mazallah bide bisey cikar bosuna gitmis oluruz,nolck 1 haftdn..off okdr bekledim 1 hafta sabredemiyrm😂
var mı 12 si haftasi kievde olucak olan?

bugun dr a gittim meme usg sini 6 temmuza verdi😒 baska hicbiryerdede daha erken bulamadim.kaldi mi bizim gidiş bi hafta daha..sanirim temmuz 12 si haftasinda gidicez.yada usg olmadan ön görüşmemi yapsak nasil olsa hemn bi ilac baslanmaz dedik.sonra dedik mazallah bide bisey cikar bosuna gitmis oluruz,nolck 1 haftdn..off okdr bekledim 1 hafta sabredemiyrm😂
Hayirlisi olsun canim bir hafta gec olsun bisey olmas😘
Ben cektirmeden gittim meme usg , sadece doktoruma muayne olmustum😀ama bekle bir hafta bisey olmas🥰

Kızlar acaba bir wats app grubu falan mı kursak (sesli düşünüyorum)Siteye girmeden bildirim göremiyorsun acil destek lazım oluyor, stres yapıyorsun.ama bekliyorsun ki biri görsün cevap versin sende rahatlayasın.öyle bir grup olsa daha çabuk dönüş olur bence.ne dersiniz.üstelik reklamda olmayacak
vallahıi bence çok iyi olur

Hayirlisi olsun canim bir hafta gec olsun bisey olmas😘
Ben cektirmeden gittim meme usg , sadece doktoruma muayne olmustum😀ama bekle bir hafta bisey olmas🥰
valla andrey e biz gelmeyi dusünüyoruz ne lazim dedim meme usg yle rahim ultrasn dedi okdr.yani herkese klasik olandan😄 bencede cok gerekli degildir aslinda (ön gorusme icin tabii) ama bakalim.40 yas altina istemezler die cektirmemistim haxirlayabilirdim simdiye aslinda.
rahim icinde mayistaki transferimdeki ultrasonu yollicam😂

Geç olsun güç olmasın kuzum

Canim 1 hafta nedir ki, az sabir😃
Ben meme usg Cektirmedim. Sadece doktorum elle muayene etti. Almanyada o isler istedigin zaman olmuyor malesef ama kendin icin bence cektir 😊

Back