Gynolife benim merkezim.Merkeziniz hangisi acaba
Benim hit ama onların haberi yok kaldığın gün kadar değil kaç gün kalırsan kal 5800 dediler ama
İnşallah sizi dediğiniz gibidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gynolife benim merkezim.Merkeziniz hangisi acaba
Benim hit ama onların haberi yok kaldığın gün kadar değil kaç gün kalırsan kal 5800 dediler ama
İnşallah sizi dediğiniz gibidir
Kız ben seni yerim yaBiz senin en çok o çeneni tutamayışını sevdik
Sizin gidis tarihi nedir?Gynolife benim merkezim.
Hayirlisi olsun canim bir hafta gec olsun bisey olmasiyi geceler arkadaşlarım
bugun dr a gittim meme usg sini 6 temmuza verdi baska hicbiryerdede daha erken bulamadim.kaldi mi bizim gidiş bi hafta daha..sanirim temmuz 12 si haftasinda gidicez.yada usg olmadan ön görüşmemi yapsak nasil olsa hemn bi ilac baslanmaz dedik.sonra dedik mazallah bide bisey cikar bosuna gitmis oluruz,nolck 1 haftdn..off okdr bekledim 1 hafta sabredemiyrm
var mı 12 si haftasi kievde olucak olan?
vallahıi bence çok iyi olurKızlar acaba bir wats app grubu falan mı kursak (sesli düşünüyorum)Siteye girmeden bildirim göremiyorsun acil destek lazım oluyor, stres yapıyorsun.ama bekliyorsun ki biri görsün cevap versin sende rahatlayasın.öyle bir grup olsa daha çabuk dönüş olur bence.ne dersiniz.üstelik reklamda olmayacak
valla andrey e biz gelmeyi dusünüyoruz ne lazim dedim meme usg yle rahim ultrasn dedi okdr.yani herkese klasik olandan bencede cok gerekli degildir aslinda (ön gorusme icin tabii) ama bakalim.40 yas altina istemezler die cektirmemistim haxirlayabilirdim simdiye aslinda.Hayirlisi olsun canim bir hafta gec olsun bisey olmas
Ben cektirmeden gittim meme usg , sadece doktoruma muayne olmustumama bekle bir hafta bisey olmas
Geç olsun güç olmasın kuzumiyi geceler arkadaşlarım
bugun dr a gittim meme usg sini 6 temmuza verdi baska hicbiryerdede daha erken bulamadim.kaldi mi bizim gidiş bi hafta daha..sanirim temmuz 12 si haftasinda gidicez.yada usg olmadan ön görüşmemi yapsak nasil olsa hemn bi ilac baslanmaz dedik.sonra dedik mazallah bide bisey cikar bosuna gitmis oluruz,nolck 1 haftdn..off okdr bekledim 1 hafta sabredemiyrm
Çok şükür iyim canım
2 temmuz
Canim 1 hafta nedir ki, az sabiriyi geceler arkadaşlarım
Heyecanla bekliyoruz… guncel durumlari da paylasirmisniz bizimle tekrar.Önümüzdeki hafta İnşallah
Son günler fazla giremiyorum ama hep ağlımdasin canım Rabbim seni sevindirsin dualarımdasın2 temmuz
Çember daralıyorSon günler fazla giremiyorum ama hep ağlımdasin canım Rabbim seni sevindirsin dualarımdasın
Aminnn, ben de gün sayıyorum, Sabah kendi kendime son 3 gün az kaldı dedim. Burada ki herkes senin kadar heyecanlı emin ol canım. DualarımızdasınÇember daralıyor
Allah bana sabır ve güç versin
Valla merakla bekliyoruz sonucu.. ben 4/4 acaba olmus mudur diye dusunmeden edemiyorumAminnn, ben de gün sayıyorum, Sabah kendi kendime son 3 gün az kaldı dedim. Burada ki herkes senin kadar heyecanlı emin ol canım. Dualarımızdasın
CanlarımmmmmmAminnn, ben de gün sayıyorum, Sabah kendi kendime son 3 gün az kaldı dedim. Burada ki herkes senin kadar heyecanlı emin ol canım. Dualarımızdasın