iyi geceler arkadaşlarım
bugun dr a gittim meme usg sini 6 temmuza verdi baska hicbiryerdede daha erken bulamadim.kaldi mi bizim gidiş bi hafta daha..sanirim temmuz 12 si haftasinda gidicez.yada usg olmadan ön görüşmemi yapsak nasil olsa hemn bi ilac baslanmaz dedik.sonra dedik mazallah bide bisey cikar bosuna gitmis oluruz,nolck 1 haftdn..off okdr bekledim 1 hafta sabredemiyrm
var mı 12 si haftasi kievde olucak olan?

Hayirlisi olsun canim bir hafta gec olsun bisey olmas
Ben cektirmeden gittim meme usg , sadece doktoruma muayne olmustumama bekle bir hafta bisey olmas

vallahıi bence çok iyi olur

Hayirlisi olsun canim bir hafta gec olsun bisey olmas
Ben cektirmeden gittim meme usg , sadece doktoruma muayne olmustumama bekle bir hafta bisey olmas
valla andrey e biz gelmeyi dusünüyoruz ne lazim dedim meme usg yle rahim ultrasn dedi okdr.yani herkese klasik olandan bencede cok gerekli degildir aslinda (ön gorusme icin tabii) ama bakalim.40 yas altina istemezler die cektirmemistim haxirlayabilirdim simdiye aslinda.
rahim icinde mayistaki transferimdeki ultrasonu yollicam

Geç olsun güç olmasın kuzum

Canim 1 hafta nedir ki, az sabir
Ben meme usg Cektirmedim. Sadece doktorum elle muayene etti. Almanyada o isler istedigin zaman olmuyor malesef ama kendin icin bence cektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…