• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok tesekkurederim cnm,umarim bu hafta halledilir de sonraki hafta da gideriz on gorusmeye,tabii hersry yolundaysa☺️yoksa bi hafta daha erteleriz mapalim🍀
Insallah hersey cok guzel cikar.Benim sol goguste 2 kitle demisti ben doktorun eline yapistim olecek miyim diye aglamaya basladim tabi adam sok doktor da guldu sut kisti bu cogu kadinda var abartma diye 🤣panik ve otesiyimdir 😅 Ben de yarin bi klinik bulmam gerek adetime az kaldi rahim filmi istiycem de 😆😉

Şimdi güzelim aynılarını bende yaşadım bende düşündüm eşimde sıkıntı yok bendede yumurta yok.Bu psikoloji daha zor.Sizde körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş.o yüzden eşinle birbirinizi en çok siz anlarsınız.Belkide eşinde benle evlenmeseydi çocuğu olurdu diye düşündü sana söyleyemedi.Ayrıca bende bir tane bile yumurta yok sende yedi tane var üstelikte adım gibi eminim daha geride büyümeyen görülmeyen yumurtalar vardır.sen 29 biz 40’lı yaşlar.Bebeğin olunca bizden daha dinç olacağında kesin.İşte bu sebeplerden dolayı polyannacılık oyna.Daha beterde olabilirdi diye ve moralini yüksek tut.Polyanna fıkrası biraz bel altı o yüzden burdan anlatmayayım.😁😘😘
Cok tatlisin yaa kurban oldugum rabbim senide güldürsün ❤❤❤❤

Kurban olurum sizlere
Anneme bacıma söylemediğimi size açıp söylüyorum
Okadar iyi geliyorsunuz ki ban
Allah hiç birinizi darda koymasın
Allah ne muradınız varsa versin🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤️
Sende iyiki varsin canim kardesim hepiniz sizlerde varsiniz. Bende oyle bir cok seyi sizlerden ogrendim gozum açıldı. Aminnnnn seninde hepinizin rabbim gonlunuze gore versin. Yar ve yardimcisiniz olsun herzaman🤩🤩🤩🤩🤩🤩🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

Sende iyiki varsin canim kardesim hepiniz sizlerde varsiniz. Bende oyle bir cok seyi sizlerden ogrendim gozum açıldı. Aminnnnn seninde hepinizin rabbim gonlunuze gore versin. Yar ve yardimcisiniz olsun herzaman🤩🤩🤩🤩🤩🤩🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️

P pandaaa tebrik ederim allahım sağlıkla üçünüde kucağına almayı nasip etsin. Lütfen bizede dua et.
2 2be inşallah teansferim 5 temmuz da olacak
Cuma dr a gittim rahim üçgen üç çizgi var transfere hazır dedi rahimde sıvı da yok dedi ama supendometrial alanda kist var dedi korkma rahimle ilgisi yok dedi
Salı dan cumaya hiç kalınlaşmamış 7.5 ta kaldı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Z Zaza74
Hiç strese girme bebişlerin seninle dikkat et bebiş değil bebişler. 🙏🙏
Ne guzel haberler, cok sukur buyuk gun geldi.
Kibris icin sizin ikinci doz asi olmamis oluyor degil mi, merkez karantina ve ucret konusunda ne dedi?

Kızlar selamlarrr transfer olanlar InsaAllahhh güzel haberlerinizle şenlensin buralar .Hamile kalanlar sağlıkla bebişlerinize kavuşun InsaAllahhh. Ben izmir li arkadaşlardan yardım rica edecegim kardiyoloji raporu alamadım böyle bir rapor veremem diyor gittiğim 2 doktor da Izmirde olup kardiyoloji raporu alan kardesler nereden aldınız acaba hangi dr ? Hepinize sevgilier.

Kızlar selamlarrr transfer olanlar InsaAllahhh güzel haberlerinizle şenlensin buralar .Hamile kalanlar sağlıkla bebişlerinize kavuşun InsaAllahhh. Ben izmir li arkadaşlardan yardım rica edecegim kardiyoloji raporu alamadım böyle bir rapor veremem diyor gittiğim 2 doktor da Izmirde olup kardiyoloji raporu alan kardesler nereden aldınız acaba hangi dr ? Hepinize sevgilier.
Canım çok oldu burda paylaşmıyorsun
Naptın?
Tedaviye başladınmı?
Her halde o raporu 45 yaş üstü için kıbrıs istiyor
Ben kardiyolojıdan randevu aldım ve onun raporunu götürmüştüm

Canım çok oldu burda paylaşmıyorsun
Naptın?
Tedaviye başladınmı?
Her halde o raporu 45 yaş üstü için kıbrıs istiyor
Ben kardiyolojıdan randevu aldım ve onun raporunu götürmüştüm
Canım zazammm uğraşıyorum.evet beklerken 45 i geçtim. 2 dr rapor vermedi devlet. Insallh temmuz sonu başlayacağım heyecanla senin ve diğerlerinin sonucunu bekliyorum elim kalbimde güzel haberleriniz gelsin

Canım zazammm uğraşıyorum.evet beklerken 45 i geçtim. 2 dr rapor vermedi devlet. Insallh temmuz sonu başlayacağım heyecanla senin ve diğerlerinin sonucunu bekliyorum elim kalbimde güzel haberleriniz gelsin
Canımsın❤️❤️❤️
bizim güzel sonuç seninkine karışsın inşallah
Özele gitme imkanın varsa hiç uğraşma devlete

Transfer olacaklara hayırlı olsun şimdiden 🥰🙏 Sonuç bekleyenlere de allah gönlündekini nasip etsin.. Bazen tek tek yazma fırsatım olmuyor herkese. Toplu olarak yazayım Allah emeklerinizin karşılığını en kısa sürede versin inşallah 🙏🙏

Ne guzel haberler, cok sukur buyuk gun geldi.
Kibris icin sizin ikinci doz asi olmamis oluyor degil mi, merkez karantina ve ucret konusunda ne dedi?
İkinci doz aşıyı olmadım
Karantina konusunda eskisi gibi dediler
Burda bir arkadaş yazmıltı iki kişi 750 tl şeklinde hangi merkezdi acaba bikgisi olan varmı

İkinci doz aşıyı olmadım
Karantina konusunda eskisi gibi dediler
Burda bir arkadaş yazmıltı iki kişi 750 tl şeklinde hangi merkezdi acaba bikgisi olan varmı
Evet bir arkadas yazmisti, ama henuz gitmedi diye bliyorum.
Sanirim ilk sen gideceksin o yuzden merkez sana ne dedi diye sormak istedim. Malum Adanin kurallari her gun degisiyor😂

Kızlar Kıbrısa gitmeden önce 10 günlük karantina için ödenen 5800 tl karantina ücreti kalkmış. Onim yerine ne kadar kalacaksan günlük 750 tl olmuş. Merkezimdem biraz önce aldığım son dakika bilgisi.
Merkeziniz hangisi acaba
Benim hit ama onların haberi yok kaldığın gün kadar değil kaç gün kalırsan kal 5800 dediler ama
İnşallah sizi dediğiniz gibidir

Canim yazdim sana ama yine yazayim dokuz eylul veya ege universitesinde danismadan rica et tup bebek oldugunu soyle gerci soruyorlar rapor ne icin diye gorevli bir hanimefendi var orda o seni yonlendiriyor zaten.seni hemen yonlendirecekler zaten

Merkeziniz hangisi acaba
Benim hit ama onların haberi yok kaldığın gün kadar değil kaç gün kalırsan kal 5800 dediler ama
İnşallah sizi dediğiniz gibidir
Maalesef kibris surekli fikir degistiriyor bir hafta once ariyorlar diyolar karantina ucreti yok kalkti 2 hafta sonra tekrar konusuyorsun yok oduyorsunuz diyorlar bu isi hic anlamadim banada merkezim hic odemeyeceksiniz dedi.

Maalesef kibris surekli fikir degistiriyor bir hafta once ariyorlar diyolar karantina ucreti yok kalkti 2 hafta sonra tekrar konusuyorsun yok oduyorsunuz diyorlar bu isi hic anlamadim banada merkezim hic odemeyeceksiniz dedi.
iki asili ve 15 gun gecmis ise uzerinden karantinasiz girisler devam gordugum kadariyla.
Ama su alinan son kararlara gore turkiye turuncu listede ve bu asisiz olanlara 7 gun karantina zorunlulugu yaziyor. Bu durumda karantina ucretinin daha dusuk olmasi gerekiyor gibi geliyor bana..

Son düzenleme:
Back