• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar kaç gündür tam okuyamadiyordum yoğunluktan ama maşallah çok güzel haberler bunlar cok sevindim ins bu yıl hepimiz güzel haberler alacağız. Beni de kiev kabul etmediği için gynolife de ins Ağustos da transfer olacağım hayirlsii ile bakalim bekleme sebebimiz eşim 2. Aşıyı da olacak temmuz sonunda boşuna karantina olmasin diye ben 3 ay once yakalandığım ici aşı olamıyorum ve karantona da olmuyormuş ins o güne kadar yeni şeyler olmaz olursa da olumlu durumlar olsun. Hepinizi kocaman kucaklıyorum rabbim muradımız erdirsin inş
Zazacim test gününü merak ediyorum ins seninde sağlıklı çoğul gebeliğin olur
Canım Allah rast getirsin bebişlerin canına yapışsın inş.Ağustosta inş beraber müjdeli haberler veririz

Ahhahaa zirkacım çok tatlısın♥️ Elbette korkularım da oluyor canım ama çok bekledim elhamdulillah Rabbim zorluğuyla beraber kolaylığını da verir dayanabilecek vücuda veriyordur şüphesiz diye kendimi telkin ediyorum😌💐 Hepiniz çokça dualarımdasınız, Bu yolda emek veren heves eden uğraşan yorulan herkesin bir ‘OH’ çekeceği yıl olsun inşallah🥰♥️
Hiç korkma korkularını düşünme keyfini çıkar sen korkarsan üçüzlerde korkar.Bunu başardıysan eminim gerisinde Allah’ın izni ile kolaylıkla halledersin.İnş sağ Salim kucağına alırsın.sırada 2 temmuzda Zaza ve nes6373’ ün güzel müjdelerine sevineceğiz.( yarın 3 günlük nöbete gidecem çeneme vurdu)
İstanbulysan transfere gitmeden önce gelip sana sürtünecem bulaşsın diye 😂😂😂

Kızlar acaba bir wats app grubu falan mı kursak (sesli düşünüyorum)Siteye girmeden bildirim göremiyorsun acil destek lazım oluyor, stres yapıyorsun.ama bekliyorsun ki biri görsün cevap versin sende rahatlayasın.öyle bir grup olsa daha çabuk dönüş olur bence.ne dersiniz.üstelik reklamda olmayacak
Aman sus sesli bile düşünme canım kazen duymasın seni :)

P pandaaa tebrik ederim allahım sağlıkla üçünüde kucağına almayı nasip etsin. Lütfen bizede dua et.
2 2be inşallah teansferim 5 temmuz da olacak
Cuma dr a gittim rahim üçgen üç çizgi var transfere hazır dedi rahimde sıvı da yok dedi ama supendometrial alanda kist var dedi korkma rahimle ilgisi yok dedi
Salı dan cumaya hiç kalınlaşmamış 7.5 ta kaldı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Z Zaza74
Hiç strese girme bebişlerin seninle dikkat et bebiş değil bebişler. 🙏🙏

Hiç korkma korkularını düşünme keyfini çıkar sen korkarsan üçüzlerde korkar.Bunu başardıysan eminim gerisinde Allah’ın izni ile kolaylıkla halledersin.İnş sağ Salim kucağına alırsın.sırada 2 temmuzda Zaza ve nes6373’ ün güzel müjdelerine sevineceğiz.( yarın 3 günlük nöbete gidecem çeneme vurdu)
İstanbulysan transfere gitmeden önce gelip sana sürtünecem bulaşsın diye 😂😂😂
Değilim ama tüm güzel enerjimi yolluyorum♥️🙏🏻

Hormonlarda tavan yapmış,zaten her yerinden de alıyorsun.suyundanda koy tam olsun.Canım o yarışmada sırf elemeyi geçmek için jüri üyelerinin duygularına oynuyorlar.Hormonların bu durumda olmasa sen bunu yemezdin.eminim 🤔😎
Zirka çok şakacısın ve sözünde öz ve düz🤣🤣🤣🤣🤣çok seviyorum seni kuzum💋💋💋

P pandaaa tebrik ederim allahım sağlıkla üçünüde kucağına almayı nasip etsin. Lütfen bizede dua et.
Cuma dr a gittim rahim üçgen üç çizgi var transfere hazır dedi rahimde sıvı da yok dedi ama supendometrial alanda kist var dedi korkma rahimle ilgisi yok dedi
Salı dan cumaya hiç kalınlaşmamış 7.5 ta kaldı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Z Zaza74
Diline,kalbine urban olurum❤️❤️💋🌹

Kızlar acaba bir wats app grubu falan mı kursak (sesli düşünüyorum)Siteye girmeden bildirim göremiyorsun acil destek lazım oluyor, stres yapıyorsun.ama bekliyorsun ki biri görsün cevap versin sende rahatlayasın.öyle bir grup olsa daha çabuk dönüş olur bence.ne dersiniz.üstelik reklamda olmayacak
Kızlar grup kurmak yasakmış ben bilmiyordum kusura bakmayın ya.Düşünce iptal burdan yola devam

Z Zaza74
İnşallah canım dualarımdasınız🌹♥️

Nainebim inşallah tedavin sana hem evlat versin hem sağlık versin
Hayatına neşe girsin
Bana bir tane yeter ben bir istiyorum kuzum
Çoğuldan Allah korusun
Yaşım var
Enerjim düşük
Insallah rabbim gönlüne göre versin bir olsun cok olsun senin olsun da bu sefer ins hakkinda hayırlı olan olacak inanıyorum sonuç her ne olursa olsun rabbim sana hayırlı olani verecek inanıyorum

kızlar iyi pazarlar😍
yarın için genel cerrahtan randevu aldim meme usg si isticem.bilginiz var mi devlet hastanesinde hemn cektirmek icin ramdevu veriyor mu tekrar doktor,yoksa sonraki haftalara fln atiyor mu🤔
Canim pazartesi gitmistim genel cerraha cuma vermisti usg yi hatirladigim kadarıyla devlette duruma gore degisiyor yarisigun de verwn var 1 gmhafta sonraya da

Canim pazartesi gitmistim genel cerraha cuma vermisti usg yi hatirladigim kadarıyla devlette duruma gore degisiyor yarisigun de verwn var 1 gmhafta sonraya da
cok tesekkurederim cnm,umarim bu hafta halledilir de sonraki hafta da gideriz on gorusmeye,tabii hersry yolundaysa☺️yoksa bi hafta daha erteleriz mapalim🍀

Back