• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaten ben sperm donasyon yaptırcam bide bu çıktı başıma baktım olmuyor düşmüyor embriyo yapıcam direk vala uğramam
Bnmde 40 larda çünkü ben erken menepozum yasim 29 oyuzden sordum yumurta don. Takma uzulme bukadar diye ama bende hic yumurta yok sende 7 tane cikiyorsa icinden bitane güzeliyle anne ol insallah canim ama stres yapma herseyin bir caresi var

Kizz esraa takma kafana bak cok stres yapiyorsun sen cnm yapma bunu insallah hersey iyi olur.
Bende senin gibiydim ilk zoladexi vuruldugumda cok kafaya taktim internette okudugum tüm yan etkileri yasadim🤭🤭 sonuc yine bana patladi bir tane daha vuruldum, bu sefer takmiyorum kafaya saldim kendimi valla hersey olcagina varir yeterki sonu iyi olsun❤️
Bu arada benim adam stres yapmaya basladi diyoki ne hormonmus arkadas seninki🤣 zoladexe bile banamisin demedi🤭😀😀 Ne zaman gitcez deyip duruyor🤣🤣
Ah Beyzaaa ahh benide korkutuyosunn 😬😬 sen anlattıkça bende araştırıyodum yan etkileri 🤦🏻‍♀️

Adet olunca zoladex 10.8 olucam bende, kime sorsam ufak tefek sıcak basmaları yaşamış ama sen anlatınca dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum 🤣

Ah Beyzaaa ahh benide korkutuyosunn 😬😬 sen anlattıkça bende araştırıyodum yan etkileri 🤦🏻‍♀️

Adet olunca zoladex 10.8 olucam bende, kime sorsam ufak tefek sıcak basmaları yaşamış ama sen anlatınca dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum 🤣
Abooo ben 3,6 da menopozun dibine vurdum kiz🤣 10.8 de düz duvara tirmanirim🤣🤣

Beyzoş dün adet ağrılarım oldu karnımda artık moralim yerle bir olsu.bugün ivig serumu oldum çok iyi geldi gibi,artık piskolojıda ola bilir
Bu gecede okadar tuhaf rüya gördüm ki,su içinde uyandım.Gördüm eşim komşunun genç kızıyla nişanlanıyor,alyansı kıza veriyor,ben kendi alyansımıda çıkarıyorum kıza uzatıyorum
Görümcem sinir kriziyle aliyansı bana geriye veriyor,sonra kendimi kiev ekibinin içinde buluyorum,beni müaniye ediyor ve tutunma yok diyor,moralim sıfır gidiyorum kan vermeye kıbrıs british ekibine,sudan çıkmış balıktım🙈
Canım o hormonların etkisi ile oluyor tuhaf rüyalar bende tüp bebek tedavisi olurken çok oluyordu sıkıntı yapma bide tutunma olduğunda da hafif kanama ve agrısı olan arkadaşlar oldu bu sayfa da aklına olumsuz hiç birsey getirme çok güzel olacak bak gör 😘

Canım o hormonların etkisi ile oluyor tuhaf rüyalar bende tüp bebek tedavisi olurken çok oluyordu sıkıntı yapma bide tutunma olduğunda da hafif kanama ve agrısı olan arkadaşlar oldu bu sayfa da aklına olumsuz hiç birsey getirme çok güzel olacak bak gör 😘
İnşallah canım kardeşim
İnşallah🤲❤️

Yok

canım Allah korusun ama kafa yapıyor belli.Seninki ilaç kafası bence şuan 😂😂😂
Bir tuhaf olmuşum
Az önce master şefte biri babasını anlatı,sesle,höngür höngür ağladım
Eşim korktu sarıldı bana
Her halde şalterler atıyor🤣

Kızlar o kadar iyi geliyorsunuz ki bana o kadar ağladım bugün evden çıkmadım eşime diyorum bi daha çocuğum olmıcak keşke benle evlenmeseydin oda düşer düşer menapoza girdim dedim geçen ay 7 tane yumurtam vardı sizlerin de başını ağrıttım nolur affedin zazanın dediğini uygulicam yarın sonucu Murat beye göstercel bakalım ne diycek
Şimdi güzelim aynılarını bende yaşadım bende düşündüm eşimde sıkıntı yok bendede yumurta yok.Bu psikoloji daha zor.Sizde körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş.o yüzden eşinle birbirinizi en çok siz anlarsınız.Belkide eşinde benle evlenmeseydi çocuğu olurdu diye düşündü sana söyleyemedi.Ayrıca bende bir tane bile yumurta yok sende yedi tane var üstelikte adım gibi eminim daha geride büyümeyen görülmeyen yumurtalar vardır.sen 29 biz 40’lı yaşlar.Bebeğin olunca bizden daha dinç olacağında kesin.İşte bu sebeplerden dolayı polyannacılık oyna.Daha beterde olabilirdi diye ve moralini yüksek tut.Polyanna fıkrası biraz bel altı o yüzden burdan anlatmayayım.😁😘😘

Bir tuhaf olmuşum
Az önce master şefte biri babasını anlatı,sesle,höngür höngür ağladım
Eşim korktu sarıldı bana
Her halde şalterler atıyor🤣
Hormonlarda tavan yapmış,zaten her yerinden de alıyorsun.suyundanda koy tam olsun.Canım o yarışmada sırf elemeyi geçmek için jüri üyelerinin duygularına oynuyorlar.Hormonların bu durumda olmasa sen bunu yemezdin.eminim 🤔😎

Ah ins ins allahım kimseyi düşmanımı bile evlat hasretiyle sınamasın kurban olduğum allahım kimseyi bununla imtihan etmesin o kadar zor ki heran aklımda etraf desen artık onlara kulak aşmıyorum birsey olunca hemen buraya koşuyorum belki bi çare bulurum diye çünkü bizi en çok biz anlarız Artık insanların elinde bir çocuk görünce istemsiz kıskanıyorum allahım neden demek istan etmek te istemiyorum senin de sınavın bu Esra öbür dünya da Allah seni mükafatlandırjr diyorum ama ne olursa olsun vqzgecmicm her yolu denicem ne kadar ot varsa içerim gerekirse yeter ki olsun

Ah ins ins allahım kimseyi düşmanımı bile evlat hasretiyle sınamasın kurban olduğum allahım kimseyi bununla imtihan etmesin o kadar zor ki heran aklımda etraf desen artık onlara kulak aşmıyorum birsey olunca hemen buraya koşuyorum belki bi çare bulurum diye çünkü bizi en çok biz anlarız Artık insanların elinde bir çocuk görünce istemsiz kıskanıyorum allahım neden demek istan etmek te istemiyorum senin de sınavın bu Esra öbür dünya da Allah seni mükafatlandırjr diyorum ama ne olursa olsun vqzgecmicm her yolu denicem ne kadar ot varsa içerim gerekirse yeter ki olsun
İsyan etme.ben hiç of demem.hep ohh çok şükür yarabbim derim.eşim demezdi şimdi o bile bişey olduğunda oh çok şükür yarabbim çok büyüksün d diyor artık.cefası çekmeden sefası sürülmez.Cefa çekilmezse bu kadar kıymetli olmaz.Sen bir kafanı rahatlat bak herşey nasıl düzene giriyor.uğraş bul yoga yap,spor yap ne seviyorsan onu yap.Ben boya,badana,makrome yaptım.şimdi dikişe başladım.kıyafetlerim bitti eşimin kıyafetlerini kesip dikiyorum.(daraltma öğrenecem diye adamın adidas eşofmanını yedim artık uzun eşofman değil şortu var.Terziye götürdüm düzeltsin diye adam uzun uzun baktı.”Abla sen buna ne yapmışsın ben şimdi napim”dedi.Baktım yapacak hobi kalmadı bari çocuk yapayım tekrar dedim.Koç burcuyum inadım inat. O kedi buraya gelecek

Kızlar acaba bir wats app grubu falan mı kursak (sesli düşünüyorum)Siteye girmeden bildirim göremiyorsun acil destek lazım oluyor, stres yapıyorsun.ama bekliyorsun ki biri görsün cevap versin sende rahatlayasın.öyle bir grup olsa daha çabuk dönüş olur bence.ne dersiniz.üstelik reklamda olmayacak

Beyzoş dün adet ağrılarım oldu karnımda artık moralim yerle bir olsu.bugün ivig serumu oldum çok iyi geldi gibi,artık piskolojıda ola bilir
Bu gecede okadar tuhaf rüya gördüm ki,su içinde uyandım.Gördüm eşim komşunun genç kızıyla nişanlanıyor,alyansı kıza veriyor,ben kendi alyansımıda çıkarıyorum kıza uzatıyorum
Görümcem sinir kriziyle aliyansı bana geriye veriyor,sonra kendimi kiev ekibinin içinde buluyorum,beni müaniye ediyor ve tutunma yok diyor,moralim sıfır gidiyorum kan vermeye kıbrıs british ekibine,sudan çıkmış balıktım🙈
Zazacım adet ağrıları normal benim hala var niçin moralini bozuyorsun doktorun söylemedi mi olacak diye , iyi düşün iyi olsun rüyalar bilinçaltını yansıtır tedavine güven inan olacak inşallah 🙏🏻♥️

P pandaaa canım senin üçüzlere acayip sevindim.Verimli ve çok kar getirisi olan bir kadınsın valla.iki koyuyorlar üç yapıyorsun.getirin borsadan,dolardan iyiymiş😁
Ahhahaa zirkacım çok tatlısın♥️ Elbette korkularım da oluyor canım ama çok bekledim elhamdulillah Rabbim zorluğuyla beraber kolaylığını da verir dayanabilecek vücuda veriyordur şüphesiz diye kendimi telkin ediyorum😌💐 Hepiniz çokça dualarımdasınız, Bu yolda emek veren heves eden uğraşan yorulan herkesin bir ‘OH’ çekeceği yıl olsun inşallah🥰♥️

Back