Canım Allah rast getirsin bebişlerin canına yapışsın inş.Ağustosta inş beraber müjdeli haberler veririz

Hiç korkma korkularını düşünme keyfini çıkar sen korkarsan üçüzlerde korkar.Bunu başardıysan eminim gerisinde Allah’ın izni ile kolaylıkla halledersin.İnş sağ Salim kucağına alırsın.sırada 2 temmuzda Zaza ve nes6373’ ün güzel müjdelerine sevineceğiz.( yarın 3 günlük nöbete gidecem çeneme vurdu)
İstanbulysan transfere gitmeden önce gelip sana sürtünecem bulaşsın diye

Aman sus sesli bile düşünme canım kazen duymasın seni :)

P pandaaa tebrik ederim allahım sağlıkla üçünüde kucağına almayı nasip etsin. Lütfen bizede dua et.
2 2be inşallah teansferim 5 temmuz da olacak
Cuma dr a gittim rahim üçgen üç çizgi var transfere hazır dedi rahimde sıvı da yok dedi ama supendometrial alanda kist var dedi korkma rahimle ilgisi yok dedi
Salı dan cumaya hiç kalınlaşmamış 7.5 ta kaldı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Z Zaza74
Hiç strese girme bebişlerin seninle dikkat et bebiş değil bebişler.

Değilim ama tüm güzel enerjimi yolluyorum

Zirka çok şakacısın ve sözünde öz ve düzçok seviyorum seni kuzum

Diline,kalbine urban olurum

Kızlar grup kurmak yasakmış ben bilmiyordum kusura bakmayın ya.Düşünce iptal burdan yola devam

İnşallah canım dualarımdasınız

Nainebim inşallah tedavin sana hem evlat versin hem sağlık versin
Hayatına neşe girsin
Bana bir tane yeter ben bir istiyorum kuzum
Çoğuldan Allah korusun
Yaşım var
Enerjim düşük
Insallah rabbim gönlüne göre versin bir olsun cok olsun senin olsun da bu sefer ins hakkinda hayırlı olan olacak inanıyorum sonuç her ne olursa olsun rabbim sana hayırlı olani verecek inanıyorum

kızlar iyi pazarlar
yarın için genel cerrahtan randevu aldim meme usg si isticem.bilginiz var mi devlet hastanesinde hemn cektirmek icin ramdevu veriyor mu tekrar doktor,yoksa sonraki haftalara fln atiyor mu
Canim pazartesi gitmistim genel cerraha cuma vermisti usg yi hatirladigim kadarıyla devlette duruma gore degisiyor yarisigun de verwn var 1 gmhafta sonraya da

Canim pazartesi gitmistim genel cerraha cuma vermisti usg yi hatirladigim kadarıyla devlette duruma gore degisiyor yarisigun de verwn var 1 gmhafta sonraya da
cok tesekkurederim cnm,umarim bu hafta halledilir de sonraki hafta da gideriz on gorusmeye,tabii hersry yolundaysayoksa bi hafta daha erteleriz mapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…