• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım benim hormonlarındaki değişikliklerden ve daha önceki tecrübelerinden dolayı bunların hepsi normal.bak yine tek tek hepimize cevap vermişsin ama kendin bir rüya yüzünden stres yapıyorsun.Allah’ın izni ile bebişlerin canına yapışacak lütfen stres yapma dikkatini dağıtmaya çalış.neticede daha önce bu süreçlerde bu aşamalarda sorunlar yaşamışsın bu yüzden endişelerin normal.Buda bilinçaltını tetikliyor.sevdiğin ve seni mutlu eden kafanı dağıtan şeyler yap lütfen.Hadi annem yapma sen akıllısın 🥰😘
Kurban olurum sizlere
Anneme bacıma söylemediğimi size açıp söylüyorum
Okadar iyi geliyorsunuz ki ban
Allah hiç birinizi darda koymasın
Allah ne muradınız varsa versin🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤️

Düşer mi Zazacım sen daha iyi bilirsin ilaç bile fayda etmemiş ya eve geldim agla ağla bi hal oldum annem diyo aglama
Canım düşer neden düşmesin çok takılma rahatlamak için ağla ama kafaya takıp ağlama.no stres no panik.bak biz 40 ‘lı yaşlardayız neler yaşadık.sen bir fsh yüzünden kendini heder ediyorsun.fsh ın çaresi var.omayra sana çok güzel bitkisel bir reçete vermiş.bizim sağlık sorunlarımızın çaresi seninkinden daha zor.Sakin ol güzelim.

Buna ara kanaması deniyor
Asıl orijinal adet🤣 primolut bitince olucak
Sabırla ilacın bitmesini ve normal bol kanamanı bekle

Adet kanaması olmadığı belli de normal mi diye merak etmiştim ☺️Teşekkürler 🙏🌸

Bu arada rüyaların tersi çıka👍siz şuan o uzun zamandır hayalini kurduğunuz bebeklerinizle berabersiniz😉❤️❤️Benim hiç şüphem yok

Kurban olurum sizlere
Anneme bacıma söylemediğimi size açıp söylüyorum
Okadar iyi geliyorsunuz ki ban
Allah hiç birinizi darda koymasın
Allah ne muradınız varsa versin🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤️
Amin canım Allah hepimizin muradı olan anne olmayı nasip etsin sağlıklı evlatlarımız olsun sağlıkla huzurla büyütelim inş.

Bu arada rüyaların tersi çıka👍siz şuan o uzun zamandır hayalini kurduğunuz bebeklerinizle berabersiniz😉❤️❤️Benim hiç şüphem yok
Cansın can💋💋💋❤️❤️❤️❤️
ağzından bal damlıyor❤️❤️❤️❤️

Kuzum hormon kullanınca öyle ara kanamalar bazen oluyor
İnşallah yuttuğun tüm ilaçlar şifa olsun rahmine,canına❤️

Beyzoş dün adet ağrılarım oldu karnımda artık moralim yerle bir olsu.bugün ivig serumu oldum çok iyi geldi gibi,artık piskolojıda ola bilir
Bu gecede okadar tuhaf rüya gördüm ki,su içinde uyandım.Gördüm eşim komşunun genç kızıyla nişanlanıyor,alyansı kıza veriyor,ben kendi alyansımıda çıkarıyorum kıza uzatıyorum
Görümcem sinir kriziyle aliyansı bana geriye veriyor,sonra kendimi kiev ekibinin içinde buluyorum,beni müaniye ediyor ve tutunma yok diyor,moralim sıfır gidiyorum kan vermeye kıbrıs british ekibine,sudan çıkmış balıktım🙈
Hayiiirrrr negatif dusunup kendini uzmek yok zazaaacan😍😍
Zaten o kadar ilacla regl olamazsin mumkunati yok , rahim kasiliyordur😄
Icini ferah tut🥰🥰 bebisler orda seninle 🧿🧿

Z Zaza74 ivig serumla B BeyzaNur- zoladexe le kafa yapacak artık.Bu kadar ilaca iyi dayanıyorsunuz.
Z Zaza74 rahmetli nenemden çok ilaç içiyorsun sonrada kabus gördüm diyorsun.Bu kadar çok ilaçla rüyalarını uyanıkken görmediğine şükret 😁
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kız bazen korkuyorum bu kadar ilaçla Hakkın Rahmetine kavuşurum diye🤣🤣🤣🤣🤣

Kızlar o kadar iyi geliyorsunuz ki bana o kadar ağladım bugün evden çıkmadım eşime diyorum bi daha çocuğum olmıcak keşke benle evlenmeseydin oda düşer düşer menapoza girdim dedim geçen ay 7 tane yumurtam vardı sizlerin de başını ağrıttım nolur affedin zazanın dediğini uygulicam yarın sonucu Murat beye göstercel bakalım ne diycek

Kızlar o kadar iyi geliyorsunuz ki bana o kadar ağladım bugün evden çıkmadım eşime diyorum bi daha çocuğum olmıcak keşke benle evlenmeseydin oda düşer düşer menapoza girdim dedim geçen ay 7 tane yumurtam vardı sizlerin de başını ağrıttım nolur affedin zazanın dediğini uygulicam yarın sonucu Murat beye göstercel bakalım ne diycek
Esra yemin ederin yumurta rezervim yerlerde ama fsh hep düşük bende🤣🤣🤣
Takmadığım içim🤣🤣
Önemli olan rezervin iyi olsun
Fsh her ay değişiyor
Bak ben ablanı dinle,git tatil yap,işine odaklan,yani düşünme,akRına burak adet ol fsh baktır düşmezse ben ismimi değişirim❤️

Arkadaşlar dr a gittim sıvı ve kist var burdaki dr sıvı ve kist gebeliği etkileyecek şekilde ve yerde değil rahim üç çizgi dedi rahim kalınlığı ortalama 7.5 dedi climera fort kullandım onun etkisini olabilir iyi kalınlaşmış
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bakalım merkezim ne diyecek.
Merkezle gorustunuz mu?
Temmuz basi transfer diye hatirliyorum.

Back