az kaldi hayirli haber aliriz insallah canim2 temuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az kaldi hayirli haber aliriz insallah canim2 temuz
Buna ara kanaması deniyorArkadaşlar birşey sorucam bende sıvı birikmesi vardı ve dr hem antibiyotik hemde adet ılmam için primolut vermişti bugün içersem 7 adet kalmış olacak diğerleri bitti .Birkaç gündür adet olacakmışım hissi vardı az önce sürüntü şeklinde çok az miktarda kanama olmuş sökülme yok ..Bu durum normal mi ??Burada ki doktor adet olunca gel ve bitince de gel demişti ..Sıvı birikmesi duruyor mu gitmiş mi bakmak için..Benzer bir durum yaşayan oldu mu?Şimdi gitmiyim di mi doktora daha 7 adet var ?Bilgisi tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Beyzoş dün adet ağrılarım oldu karnımda artık moralim yerle bir olsu.bugün ivig serumu oldum çok iyi geldi gibi,artık piskolojıda ola biliraz kaldi hayirli haber aliriz insallah canim
Canım dün biraz tedirgin olmusşun onun verdiği korku bilinç altı rüya bunlar, Allah hayırlara getirsin ,hayr diyelim hayr olsun.Beyzoş dün adet ağrılarım oldu karnımda artık moralim yerle bir olsu.bugün ivig serumu oldum çok iyi geldi gibi,artık piskolojıda ola bilir
Bu gecede okadar tuhaf rüya gördüm ki,su içinde uyandım.Gördüm eşim komşunun genç kızıyla nişanlanıyor,alyansı kıza veriyor,ben kendi alyansımıda çıkarıyorum kıza uzatıyorum
Görümcem sinir kriziyle aliyansı bana geriye veriyor,sonra kendimi kiev ekibinin içinde buluyorum,beni müaniye ediyor ve tutunma yok diyor,moralim sıfır gidiyorum kan vermeye kıbrıs british ekibine,sudan çıkmış balıktım
Allah hayıra getirsin inşallahCanım dün biraz tedirgin olmusşun onun verdiği korku bilinç altı rüya bunlar, Allah hayırlara getirsin ,hayr diyelim hayr olsun.
Canım bide tutunma varsa ,rahim büyümesi tepki vermesi normal değilmi. Herşeyi kötüye yorma pozitif düşün canım.
Bilinc alti canim bence hersey iyi olacak hic takma kafana birseyy bebislerine odaklanBeyzoş dün adet ağrılarım oldu karnımda artık moralim yerle bir olsu.bugün ivig serumu oldum çok iyi geldi gibi,artık piskolojıda ola bilir
Bu gecede okadar tuhaf rüya gördüm ki,su içinde uyandım.Gördüm eşim komşunun genç kızıyla nişanlanıyor,alyansı kıza veriyor,ben kendi alyansımıda çıkarıyorum kıza uzatıyorum
Görümcem sinir kriziyle aliyansı bana geriye veriyor,sonra kendimi kiev ekibinin içinde buluyorum,beni müaniye ediyor ve tutunma yok diyor,moralim sıfır gidiyorum kan vermeye kıbrıs british ekibine,sudan çıkmış balıktım
Esroşum yemin ederim bak kafanı fsh taktınya,oda sana taktıDüşer mi Zazacım sen daha iyi bilirsin ilaç bile fayda etmemiş ya eve geldim agla ağla bi hal oldum annem diyo aglama
Hiç üzülme lütfen Agnucaston var eczaneden alabilirsin. İçeriği hayıt tohumu fsh’ı çok iyi düşürür. Biesteron dhea ile birlikte kullanabilirsin. Dhea kullanımı fsh’ı düşürür. Doğal bir hormon fakat yaş ilerledikçe düşüyor. Hayıt ise hormon dengelemesi yapar çok başarılı iki destek. Cylo prignova yanında bu 2 desteğinde kullanırsan önümüzdeki ay fsh max 8 -9 aralıgında olacağını garanti ederim. Tabii yanında adaçayı, Aslan pençesi çayını günde 1 fincan eklemen çok iyi olurDüşer mi Zazacım sen daha iyi bilirsin ilaç bile fayda etmemiş ya eve geldim agla ağla bi hal oldum annem diyo aglama
Tatlım bu rüyalar kullandığımız yoğun progesteron nedeniyle oluyor. O kadar canlı ve yoğun rüyalar görüyorum ki sanki hiç uykuda değilimde gerçekmiş gibi oluyor. Tabii bilinçaltında o kadar olumsuz kayıt var ki. Görülen çoğu rüya kabus gibi oluyor. Bende senin gibiyim. Hatta bu sabah uyandığımda eşim çok keyifsızsin neyin var ? diye sorduğunda kötü canlı rüyalar görüyorum çok korkuyorum nasıl olacak bilemiyorum dedimBeyzoş dün adet ağrılarım oldu karnımda artık moralim yerle bir olsu.bugün ivig serumu oldum çok iyi geldi gibi,artık piskolojıda ola bilir
Yaz mı gelmiş ki? Biz hala hırka ile dolaşıyoruz evde, dışarı montla çıkıyoruz valla. Eşime kalsa test gününe kadar yapma demişti ama O omayra34 yap deyince attım kendimi banyoya.Kız yazın kokarsın
Çok sıcak olmadan dışunu al
Unutma bizim gözenekler tıkalı olursa oda zararlı
Allahım rüyalarımızı iyiye götürsün inşallahTatlım bu rüyalar kullandığımız yoğun progesteron nedeniyle oluyor. O kadar canlı ve yoğun rüyalar görüyorum ki sanki hiç uykuda değilimde gerçekmiş gibi oluyor. Tabii bilinçaltında o kadar olumsuz kayıt var ki. Görülen çoğu rüya kabus gibi oluyor. Bende senin gibiyim. Hatta bu sabah uyandığımda eşim çok keyifsızsin neyin var ? diye sorduğunda kötü canlı rüyalar görüyorum çok korkuyorum nasıl olacak bilemiyorum dedim
Ness nerdesin kızzz gelim yanınaYaz mı gelmiş ki? Biz hala hırka ile dolaşıyoruz evde, dışarı montla çıkıyoruz valla. Eşime kalsa test gününe kadar yapma demişti ama O omayra34 yap deyince attım kendimi banyoya.
Bu arada rüyaların tersi olurmuş. Dışa vuramadığın stres rüyana yansımış . Moralini yüksek tut. Hep sen mi bize tavsiyelerde bulunacaksın...
Bu sene almanya bile yaniyoooNess nerdesin kızzz gelim yanına
Nefret ederim sıcaktan
Okadar progesteron yüklüyümki sırım sıklam oluyorum
Günde 2 defa kendimi duşa atıyorum
Tavsiyelerinizde kaymak gibi ekmeğime sürülüyor ohhh
Sen arabaya bin ben konum atarim sana, gel hadi..Ness nerdesin kızzz gelim yanına
Nefret ederim sıcaktan
Okadar progesteron yüklüyümki sırım sıklam oluyorum
Günde 2 defa kendimi duşa atıyorum
Tavsiyelerinizde kaymak gibi ekmeğime sürülüyor ohhh
Çok teşekkür ederim canımAyy hadi ins sağlıkla gelsinler kuzular
Bana bir gün demişlerdi ikinci gün aldım ben canım3gün sonunda ılık çok sıcak olmayan duş alabilirsin. Ben öyle yaptım. Normalde hergün duş alan biri olarak 3 gün dahi çok uzun geldi bana
Canım benim hormonlarındaki değişikliklerden ve daha önceki tecrübelerinden dolayı bunların hepsi normal.bak yine tek tek hepimize cevap vermişsin ama kendin bir rüya yüzünden stres yapıyorsun.Allah’ın izni ile bebişlerin canına yapışacak lütfen stres yapma dikkatini dağıtmaya çalış.neticede daha önce bu süreçlerde bu aşamalarda sorunlar yaşamışsın bu yüzden endişelerin normal.Buda bilinçaltını tetikliyor.sevdiğin ve seni mutlu eden kafanı dağıtan şeyler yap lütfen.Hadi annem yapma sen akıllısınBeyzoş dün adet ağrılarım oldu karnımda artık moralim yerle bir olsu.bugün ivig serumu oldum çok iyi geldi gibi,artık piskolojıda ola bilir
Nes senin transfer ne zaman olmuştuSen arabaya bin ben konum atarim sana, gel hadi..
Bu arada benim de adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ara ara, normal değil miydi bu? İlaçlardan oluyor diye yazılıyordu burda, ondan gayet rahattım ben.