- 27 Nisan 2021
- 232
- 295
- 53
Siz nerde yaptırdınız geynolife miTesekkur ederim canim insallah canim cok guzel haberlerimiz olsun insallah❤❤❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz nerde yaptırdınız geynolife miTesekkur ederim canim insallah canim cok guzel haberlerimiz olsun insallah❤❤❤❤❤
Tesekkur ederim canim insallah canim cok guzel haberlerimiz olsun insallah❤❤❤❤❤
Aminn Çok aminİnşaallahh sımsıkıya yapışırlardaa @Duruball cım, bizlerde evli mutlu ve çocuklu oluruz
Tekrar tekrar söylüyorum tedaviye adım atmaya niyetlenen, başlayan, transfer olacaklar, geri sayıma başlayanlar ve tap tazecik anne adaylarının Rabbim bu yolda yar ce yardımcıları olsun bu yıl tüm sıkıntıları kapatıp, güzel süprizleri kutladığımız bir yıl oksun inşaallahh
tanidik herhangi bir doktor yazamaz mi canim?Vallah bende kaldım kime taktıralım diye
Hastane reçete istiyor yabancı ilaç olduğu için
Tanıdık hemşire bulup yaptırmam lazım
2 kişi günlük 3 öğün yemek dahil 750 tl. 10 günlük karantina sınırlaması yok tedavi için kaç gün kalmak istiyorsan kalıp dönebilirsin.Gecelik kisi basi olarak mi 750tl?
Karantina oteli olarak hangi otel oldugunu soylediler mi?
Guncel bilgileri paylasriginiz icin tesekkurler
Çok hoşsunDuramıyorum canım elimde değil.adetime yakın kasılmam olsa acaba yerleşiyormu diye test yapıp duruyordum buradaki eczaneye test alarak bayağı destek oldum anlayacağın keşke durabilsem
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah canım, yolun açık olsunkızlar bu hafta okadar yoğundum ki,hep okudum takip devam dı ama yazamadim bitürlü..konular da gecti ama,genel olarak bu hFta transferi olmuş olanlar,yeni tedaviye baslayanlar,karar vermis olanlar ve bu seferlik olmamis olan kim varsa hepimize hergun dua ediyorum hepimizin sansi bahti açık olsun
buarada bi aksilik olmazsa temmuzun ilk haftasi(4-5-6 sı) gitmemiz kesinlesti gibi ilk gorusmeye andrey e yazdim ne lazimdie,ultrason gorutunleriyle meme usg si istediler gitmeden yollamam icin..aaayy bastı heyecan skmdiden
cok tesekkurederim canım,insallah öyle olurAy hadi hayırlısı olsun inşallah canım, yolun açık olsun
Yolunuz acik olsun canimHayirli haberlerini bekliyoruzkızlar bu hafta okadar yoğundum ki,hep okudum takip devam dı ama yazamadim bitürlü..konular da gecti ama,genel olarak bu hFta transferi olmuş olanlar,yeni tedaviye baslayanlar,karar vermis olanlar ve bu seferlik olmamis olan kim varsa hepimize hergun dua ediyorum hepimizin sansi bahti açık olsun
buarada bi aksilik olmazsa temmuzun ilk haftasi(4-5-6 sı) gitmemiz kesinlesti gibi ilk gorusmeye andrey e yazdim ne lazimdie,ultrason gorutunleriyle meme usg si istediler gitmeden yollamam icin..aaayy bastı heyecan skmdiden
umarım canım,hep beraber verelim o güzel haberleriYolunuz acik olsun canimHayirli haberlerini bekliyoruz
Bilmiyorum ki,dün Seceyide aradım açamadıtanidik herhangi bir doktor yazamaz mi canim?
Asıl heyecan transfer sonrasıcok tesekkurederim canım,insallah öyle olur
Canım Allah rast getirsin inşallah güzel haberlerle dönersin bebişlerin canına yapışsın yada benişin kaç tane transfer düşünüyorsun.İkiz versek olur mu ablama?kızlar bu hafta okadar yoğundum ki,hep okudum takip devam dı ama yazamadim bitürlü..konular da gecti ama,genel olarak bu hFta transferi olmuş olanlar,yeni tedaviye baslayanlar,karar vermis olanlar ve bu seferlik olmamis olan kim varsa hepimize hergun dua ediyorum hepimizin sansi bahti açık olsun
Duphaston 10 gün içiliyor bitince 3-7 gün içinde adet oluyorsunBende regl olsam ilaca başlayacağımda zaten asıl sorunum menapoz. Elena 5 temmuza kadar regl olmazsan ilaç al dedi.tek endişem işyerindeki ayarladığım izne denk gelmezse papaz olurum valla.çünkü o izne göre iş için uçak biletleri vs alınıyor.beni topa koyarlar.elena Ağustos ortası gibi transfer olur dedi. Tabi herşey yolunda giderse.iş yeri bastırıyor izin kullanın izin yazın diye bende 12 ağustosa yazdırdım nöbet listeme göre.
Z Zaza74 sen bilirsin bu duphaston başladıktan ortalama kaç gün sonra regl oluyorsun
Bu arada buraya yazı yazarken resmen sabrım sınanıyor ben yazıyorum tel değiştiriyor sabır yarabbim.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlaaaaaaar bugün kese görmeye gittikk ve sonuç 3 kese var üçüzler geliyor sanırım
Ayyyy masallahhh subanAllahhhh Sag saglim kucagina almayi nasip etsin AllahKızlaaaaaaar bugün kese görmeye gittikk ve sonuç 3 kese var üçüzler geliyor sanırım
Ayy MaşallahKızlaaaaaaar bugün kese görmeye gittikk ve sonuç 3 kese var üçüzler geliyor sanırım
Teşekkür ederim canımRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin