• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesekkur ederim canim insallah canim cok guzel haberlerimiz olsun insallah🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤

İnşaallahh 🙏🙏🙏🥰 sımsıkıya yapışırlardaa @Duruball cım, bizlerde evli mutlu ve çocuklu oluruz☺️🤗❤️
Tekrar tekrar söylüyorum tedaviye adım atmaya niyetlenen, başlayan, transfer olacaklar, geri sayıma başlayanlar ve tap tazecik anne adaylarının Rabbim bu yolda yar ce yardımcıları olsun 🙏🙏🙏 bu yıl tüm sıkıntıları kapatıp, güzel süprizleri kutladığımız 💃💃💃🧿🧿🧿🤞🐞🐞🥰 bir yıl oksun inşaallahh ❤️
Aminn Çok amin

kızlar bu hafta okadar yoğundum ki,hep okudum takip devam dı ama yazamadim bitürlü..konular da gecti ama,genel olarak bu hFta transferi olmuş olanlar,yeni tedaviye baslayanlar,karar vermis olanlar ve bu seferlik olmamis olan kim varsa hepimize hergun dua ediyorum♥️ hepimizin sansi bahti açık olsun🍀

buarada bi aksilik olmazsa temmuzun ilk haftasi(4-5-6 sı) gitmemiz kesinlesti gibi ilk gorusmeye☺️ andrey e yazdim ne lazimdie,ultrason gorutunleriyle meme usg si istediler gitmeden yollamam icin..aaayy bastı heyecan skmdiden🤭

Gecelik kisi basi olarak mi 750tl?
Karantina oteli olarak hangi otel oldugunu soylediler mi?
Guncel bilgileri paylasriginiz icin tesekkurler
2 kişi günlük 3 öğün yemek dahil 750 tl. 10 günlük karantina sınırlaması yok tedavi için kaç gün kalmak istiyorsan kalıp dönebilirsin.

kızlar bu hafta okadar yoğundum ki,hep okudum takip devam dı ama yazamadim bitürlü..konular da gecti ama,genel olarak bu hFta transferi olmuş olanlar,yeni tedaviye baslayanlar,karar vermis olanlar ve bu seferlik olmamis olan kim varsa hepimize hergun dua ediyorum♥️ hepimizin sansi bahti açık olsun🍀

buarada bi aksilik olmazsa temmuzun ilk haftasi(4-5-6 sı) gitmemiz kesinlesti gibi ilk gorusmeye☺️ andrey e yazdim ne lazimdie,ultrason gorutunleriyle meme usg si istediler gitmeden yollamam icin..aaayy bastı heyecan skmdiden🤭
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah canım, yolun açık olsun 🙏❤️

Yolunuz acik olsun canim🥰Hayirli haberlerini bekliyoruz❤️

Canım Allah rast getirsin inşallah güzel haberlerle dönersin bebişlerin canına yapışsın yada benişin kaç tane transfer düşünüyorsun.İkiz versek olur mu ablama? 🥰

Bende regl olsam ilaca başlayacağımda zaten asıl sorunum menapoz. Elena 5 temmuza kadar regl olmazsan ilaç al dedi.tek endişem işyerindeki ayarladığım izne denk gelmezse papaz olurum valla.çünkü o izne göre iş için uçak biletleri vs alınıyor.beni topa koyarlar.elena Ağustos ortası gibi transfer olur dedi. Tabi herşey yolunda giderse.iş yeri bastırıyor izin kullanın izin yazın diye bende 12 ağustosa yazdırdım nöbet listeme göre.
Z Zaza74 sen bilirsin bu duphaston başladıktan ortalama kaç gün sonra regl oluyorsun
Bu arada buraya yazı yazarken resmen sabrım sınanıyor ben yazıyorum tel değiştiriyor sabır yarabbim.

Bende regl olsam ilaca başlayacağımda zaten asıl sorunum menapoz. Elena 5 temmuza kadar regl olmazsan ilaç al dedi.tek endişem işyerindeki ayarladığım izne denk gelmezse papaz olurum valla.çünkü o izne göre iş için uçak biletleri vs alınıyor.beni topa koyarlar.elena Ağustos ortası gibi transfer olur dedi. Tabi herşey yolunda giderse.iş yeri bastırıyor izin kullanın izin yazın diye bende 12 ağustosa yazdırdım nöbet listeme göre.
Z Zaza74 sen bilirsin bu duphaston başladıktan ortalama kaç gün sonra regl oluyorsun
Bu arada buraya yazı yazarken resmen sabrım sınanıyor ben yazıyorum tel değiştiriyor sabır yarabbim.
Duphaston 10 gün içiliyor bitince 3-7 gün içinde adet oluyorsun
Tarlusal içsene,sabah akşam 6 gün içiliyor

Back