• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim canım, çok tatlı bir kadınsın, çok iyi bir arkadaş olduğuna eminim. Senin güzel haberini alana kadar buralarda hep beklicem.
Çok teşekkür ederim o senin kalbinin güzelliği canım. Ben de güzel haberlerini bekliyorum 🙏❤️

Çok teşekkür ederim, benim yerime kendinizi koymuşssunuz ve hissetmişsiniz beni. Kimseyle konuşamıyorum, eşime de çok yansıtamıyorım. Uzun yıllar tedavilerin verdiği hayal kırkmlıkları, sonra bu süreç, biraz yorgunum gerçekten, kötüyü düşünmek istemiyorum ama kaderi zorlayıp daha kötüye gitmiş olma ihtimali bazen aklıma geliyor. Allah hepimize güzel günler göstersin inşallah
Benim ilk gebeliğim trizomi 13 dü.öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı.acaba yanlış mı tahlil yaptılar.hadi yanılıyorlarsa, hastada olsa doğurup bakacam kaderim buysa razıyım dedim.Allahtan gelen başım gözüm üstüne dedim.Zorluklarını düşündüm,bebeğin yaşayacaklarını, kaderime razı gelip bakma kararı alırken haksızlık mı yapıyorum acaba dedim vs vs daha sonrasında doktorlar ya karnında ölecek yada doğar doğmaz dediler bu sebeple 3,5 aylıktı zorla ilaçlarla düşük yaptırıldı bana.beraberinde yaşadığım olayları anlatsam yürek dayanmaz.işte bu yüzden seni gerçekten anlıyorum.Ama unutma ki Allah bize bunu reva gördüyse İnan bir sebebi vardır.Belkide ve inşallah ilerleyen süreçte çok güzel günlerin olacak hemde sana bu günleri bu sıkıntıları unutturacak çok mutlu günlerin olacak.

Tabii yazarım
Estrofem -4 defa
Divigel-2 defa göbek altı sürmek
Prolutex -1 amp göbektem
Klexan-1 enj göbekte
Proluton depot-üç günde bir
Duphaston-sabah akşam 1 tb
Pregnyl 5000 haftada bir
İvig haftada bir
Coraspirin100 -1 tb
Folik asit-1 tab
E vitamin-sab ve akş 1 kapsül
Magnezyum dil altı-1 saşe
Probiyotik -1 tab
Folik asit hangi marka

Ya kızlar Kiev’e temmuzda giden dönüşünü yazsın lütfen.zaten izin ayarlayıp zar zor tedaviye gidecem birde üstüne ev karantinası verirlerse mahvolurum işyeri kesin şutlar beni
Oof ya birde bumu cikacak,yazın rahat olur diye tedaviyi ayarladık, şimdi delta belası başımızda,🤣🤣🤣

Kizlar bu delta olayini yazin patlatmazlar kisin yaparlar bunu, resmen dalga geciyorlar insanlarla. 10.cu aydan sonra karantinalarin baslayacagini düsünuyorum , Turizim canlandi dünyan capinda herkes geri dönsün yine vakalar cogaldi derler, biktik vallaa artik, hayirlisiyla tedavilerimizi olup gelelimde insallahh🥰

Benim ilk gebeliğim trizomi 13 dü.öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı.acaba yanlış mı tahlil yaptılar.hadi yanılıyorlarsa, hastada olsa doğurup bakacam kaderim buysa razıyım dedim.Allahtan gelen başım gözüm üstüne dedim.Zorluklarını düşündüm,bebeğin yaşayacaklarını, kaderime razı gelip bakma kararı alırken haksızlık mı yapıyorum acaba dedim vs vs daha sonrasında doktorlar ya karnında ölecek yada doğar doğmaz dediler bu sebeple 3,5 aylıktı zorla ilaçlarla düşük yaptırıldı bana.beraberinde yaşadığım olayları anlatsam yürek dayanmaz.işte bu yüzden seni gerçekten anlıyorum.Ama unutma ki Allah bize bunu reva gördüyse İnan bir sebebi vardır.Belkide ve inşallah ilerleyen süreçte çok güzel günlerin olacak hemde sana bu günleri bu sıkıntıları unutturacak çok mutlu günlerin olacak.
Offf canim ya Allahim yüzünü güldürsün😔 Insallah bu sefer yavrunu kucagina alirsin🙏🙏❤️
Ben hic bir tedavimde hamile kalmadim oduyguyu hic yasamadim, ama sizlerin yazdiklarini okudukca icim aciyor vallaha , esime diyorumki hamile kalirsam ne yapacam heycandan ölürüm galiba😔 oda bana hep der hayirlisini iste hep , Allahimmm sen bizlere yardim et kurban oldugum bizler anne olmak istiyoruz😔 Rabbim hepimizin yüzüne gülsün insallahh🙏🙏❤️❤️

Habire turist geliyor... Eğer karantina olursa gelmezlerki... Bu yaz zamanında olmaz inşallah.... Hayırlısıyla gidip gelseydik... Bu sefer stresim yok diyorum ama böyle şeylere stres oluyorum şimdide
Aynen cnm yazin olmaz iciniz rahat olsun hayirlisiyla gidip gelelim hepimiz bebislerimizi almaya❤️

Kizlar bu delta olayini yazin patlatmazlar kisin yaparlar bunu, resmen dalga geciyorlar insanlarla. 10.cu aydan sonra karantinalarin baslayacagini düsünuyorum , Turizim canlandi dünyan capinda herkes geri dönsün yine vakalar cogaldi derler, biktik vallaa artik, hayirlisiyla tedavilerimizi olup gelelimde insallahh🥰
Ayy inşallah canım , bizde tatil sezonunda tedavimizi olalim♥️💙

Ya kızlar Kiev’e temmuzda giden dönüşünü yazsın lütfen.zaten izin ayarlayıp zar zor tedaviye gidecem birde üstüne ev karantinası verirlerse mahvolurum işyeri kesin şutlar beni
Zirka ben bu deltaya meltaya inanmıyorum
Türkiye böyle bir şeyi yazın yapmaz içini ferah tut

Canim bana baska ilac kullanma dediler diye ben folik asiti bile biraktim🤔 Andrey her konusmamizda baska ilac almiyon demi diyor😀 Ben folik asiti biraktim dedim o vitamin dedi😱 yine almaya basladim😆
Sen onları dinle
Ne deseler kullan
Onlar poşete bana folik asit koydular,ben iade ettim
Elimde olduğu için

Back