• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Z Zaza74 sen halen uyuyonmu kizzz 🤭🤭 bebisler uyutuyor seni 🤭🤭🥰🥰 ben ücüz olcagini düsünuyorumm cok heycanliyim vallaha😍😍
Vallah zaman yaklaştıkca korku basıyor😳
Üç gecedir üşüyorum,pattaniyeyi örtüyorum,sonra sıcak oluyor
Sabahlarıda hasta gibi uyanıyorum😩

Zirka ben bu deltaya meltaya inanmıyorum
Türkiye böyle bir şeyi yazın yapmaz içini ferah tut
Canım araştırdım Pakistan Afganistan Hindistan ve bazı Afrika ülkelerinden gelenlere yapacaklarmış üstelik aşısız her gün bir sürü Rus ve Ukraynalı tr ye geliyormuş.Ukrayna Rusya türkiyeye gitmezse biz gideriz demişler ve biontech deltaya karşıda etkiliymiş

Benim ilk gebeliğim trizomi 13 dü.öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı.acaba yanlış mı tahlil yaptılar.hadi yanılıyorlarsa, hastada olsa doğurup bakacam kaderim buysa razıyım dedim.Allahtan gelen başım gözüm üstüne dedim.Zorluklarını düşündüm,bebeğin yaşayacaklarını, kaderime razı gelip bakma kararı alırken haksızlık mı yapıyorum acaba dedim vs vs daha sonrasında doktorlar ya karnında ölecek yada doğar doğmaz dediler bu sebeple 3,5 aylıktı zorla ilaçlarla düşük yaptırıldı bana.beraberinde yaşadığım olayları anlatsam yürek dayanmaz.işte bu yüzden seni gerçekten anlıyorum.Ama unutma ki Allah bize bunu reva gördüyse İnan bir sebebi vardır.Belkide ve inşallah ilerleyen süreçte çok güzel günlerin olacak hemde sana bu günleri bu sıkıntıları unutturacak çok mutlu günlerin olacak.
Ya canım ne kadar zor bir süreç yaşamışsın dört gözle bebek hasreti çekerken onu düşürmek zorunda kalmak allah düşmana vermesin okurken burnumun direği sızladı inş bir evladın olur da bunları bir nebze olsun unutursun 😓😓

Offf canim ya Allahim yüzünü güldürsün😔 Insallah bu sefer yavrunu kucagina alirsin🙏🙏❤️
Ben hic bir tedavimde hamile kalmadim oduyguyu hic yasamadim, ama sizlerin yazdiklarini okudukca icim aciyor vallaha , esime diyorumki hamile kalirsam ne yapacam heycandan ölürüm galiba😔 oda bana hep der hayirlisini iste hep , Allahimmm sen bizlere yardim et kurban oldugum bizler anne olmak istiyoruz😔 Rabbim hepimizin yüzüne gülsün insallahh🙏🙏❤️❤️
Bende senin gibi ne hamile kaldım ne transfer oldu şimdiye kadar bu arada yazanları okurken sabırsızlanıyorum transfer sonrası o on gun nasıl geçiriliyor hamilelik dokuz ay nasıl geçer çok heyecan verici sizleri okurken içim kıpır kıpır 😀

Vallah zaman yaklaştıkca korku basıyor😳
Üç gecedir üşüyorum,pattaniyeyi örtüyorum,sonra sıcak oluyor
Sabahlarıda hasta gibi uyanıyorum😩
Hormonlar dan o kolay mı içinde şimdi dört tane bebek var annelerini yoracaklar biraz 😘

Bende senin gibi ne hamile kaldım ne transfer oldu şimdiye kadar bu arada yazanları okurken sabırsızlanıyorum transfer sonrası o on gun nasıl geçiriliyor hamilelik dokuz ay nasıl geçer çok heyecan verici sizleri okurken içim kıpır kıpır 😀
Rabbim sanada hepimize yasatsin o duyguyu insallah🙏🙏🙏🙏🙏

Yok canim
Zorunlu olmasini bekliyoz biz😄
Benim kardesim ve eside oyle kardesim olmamakta direniyordu calistigi sirket mecbur kilmis olmak zorunda kaldi ikizler bile bizde asi istiyoruz deyip duruyolarlar ne oldugunun haberleri yok corona corana var maske tak hala diyorlar 5 yasindaki biciriklar .

Habire turist geliyor... Eğer karantina olursa gelmezlerki... Bu yaz zamanında olmaz inşallah.... Hayırlısıyla gidip gelseydik... Bu sefer stresim yok diyorum ama böyle şeylere stres oluyorum şimdide
Turistlere karantina yok canim suan yapmayida düşünmüyorlar yurtdisindan gelenler sadece biz turklere uapiliyor ben buisin icinden cikamadim turist 14 gun veya 10 gun karantinada kalacaksa niye gelsin zaten rezarvasyonlari ya bir hafta oluyor tas catlasin 14 gun 20 25 gun kalacak turist gelmiyor turkiyeye ha geliyor gelmesine geliyor ama ya ozel ucagiyla yada yatla geliyor

Benim kardesim ve eside oyle kardesim olmamakta direniyordu calistigi sirket mecbur kilmis olmak zorunda kaldi ikizler bile bizde asi istiyoruz deyip duruyolarlar ne oldugunun haberleri yok corona corana var maske tak hala diyorlar 5 yasindaki biciriklar .
Ben 1 doz oldum tedaviye gittim bence hiç takılmayın ikinci dozu da 5. Ay vurul dedi Halil İbrahim bey

Back