• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim, benim yerime kendinizi koymuşssunuz ve hissetmişsiniz beni. Kimseyle konuşamıyorum, eşime de çok yansıtamıyorım. Uzun yıllar tedavilerin verdiği hayal kırkmlıkları, sonra bu süreç, biraz yorgunum gerçekten, kötüyü düşünmek istemiyorum ama kaderi zorlayıp daha kötüye gitmiş olma ihtimali bazen aklıma geliyor. Allah hepimize güzel günler göstersin inşallah
Allah yardimciniz olsun InşaAllah nur topu kibi övladınız doğsun. Kaderi zorlamağ konusu beni de çok rahatsız edirdi. Ama düşündüm ki aslında zaten kaderi zorlamak mümkün deyil. Donasyonun yüzde yüz qarantisi yok. Zaten kaderimizde neyse o. Kaderimizde annelik varsa olucak, yoksa biz bir şey yapamayız. Ve Allah kulu için her zaman en güzelini ister. Belki kendi yımırtsmızdan olsa daha kötü olurdu bunu bilemeyiz ve Allah bizi sevdiyi için vermedi donasyon yolunu açdı bize. Yalnız cinsiyyet seçimini bebeyin sağlığı söz konusu deyilse kaderi zorlamak kibi düşünebilirim. Ve bu yüzden cinsiyyet seçmiyicem oysa kızım olsun deye her şeyimi vermeye hazırım. Rahat olun ve bol bol dua edin Allah saqlikli bir övlad nasip etsin ve kötü günleriniz silinib getsin inşaAllah🙏❤️

Bende senin gibi ne hamile kaldım ne transfer oldu şimdiye kadar bu arada yazanları okurken sabırsızlanıyorum transfer sonrası o on gun nasıl geçiriliyor hamilelik dokuz ay nasıl geçer çok heyecan verici sizleri okurken içim kıpır kıpır 😀
Insallah bizimde yüzünüz güler canim🥰🥰 Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin. Ben kiewe cok güveniyorum. Insallah bizede nasip olurr

Ya kızlar Kiev’e temmuzda giden dönüşünü yazsın lütfen.zaten izin ayarlayıp zar zor tedaviye gidecem birde üstüne ev karantinası verirlerse mahvolurum işyeri kesin şutlar beni
Ben 11 i gibi gidip 3-4 gün kalıcam. Öyle karantina yapmazlar umarım. 1 temmuzda herşey rahatlayacakken böyle bişey çıktı. Belki herkes aşısını yaptırsın diye böyle bişey çıkarmışlardır.

Ben 11 i gibi gidip 3-4 gün kalıcam. Öyle karantina yapmazlar umarım. 1 temmuzda herşey rahatlayacakken böyle bişey çıktı. Belki herkes aşısını yaptırsın diye böyle bişey çıkarmışlardır.
Sanmıyorum canım şu delta varyasyon fena patladı.ülkeler ciddi panik yaptı ondan güya sıkı tutacaklar

Offf canim ya Allahim yüzünü güldürsün😔 Insallah bu sefer yavrunu kucagina alirsin🙏🙏❤️
Ben hic bir tedavimde hamile kalmadim oduyguyu hic yasamadim, ama sizlerin yazdiklarini okudukca icim aciyor vallaha , esime diyorumki hamile kalirsam ne yapacam heycandan ölürüm galiba😔 oda bana hep der hayirlisini iste hep , Allahimmm sen bizlere yardim et kurban oldugum bizler anne olmak istiyoruz😔 Rabbim hepimizin yüzüne gülsün insallahh🙏🙏❤️❤️
Amin canım inşallah

2.doz ile transfer arasini ne kadar olsun diye oneriyor HIT?
Siz olmadiniz ama olsaydiniz sure konusunu hic konustunuz
2.doz ile transfer arasini ne kadar olsun diye oneriyor HIT?
Siz olmadiniz ama olsaydiniz sure konusunu hic konustunuz mu?
Canım hamile kalırsan 5. Ayında 2. Dozu ol dedi hamile kaldım , kalmama ihtimalimi konuşamadık

Back