Kızzz deltada neymiş
Coronanin teyzesinin kizu zaar yeni vüris kizzz bu daha tehlikeliymis görülmeye baslamis bir ara hindistanda görülmüs ondanmis vay basimiza gelenler yine evlere tikincaz Asisiz olanlari ve gencleri etkiliyormus, coronayla yaslilari öldürdüler simdide deltayla genlerin pesindeler

Kiz ben bir ignede cöktüm bu kadar ilacla ben düz duvara tirmanirim

Türkiye içinmi geçerli
Valla hayatim haberleri izliyordum saglik bakani soyledi 1 temmuzdan itibaren yurtdisindan gelenlerkarantinada olacak bu uygulamayi baslatiyoruz dexi sanirim bir kac ulke daha aynisini yapiyormus benim anlamadigim birde deltamidir nedir bir o eksikti

Hay massalllahhhhhhh sifa olsun bebis olsun canim

Kızzz deltada neymiş
Deltami dedi deta mi dedi anlamadim hindistan varyanti dediler turkiyede 134 kiside görülmüş dunyada bazi ulkelerde hizli yayiliyormus bu varyant turkiyede asi olayinin bir an once bitmesi lazim vallahi bu varyant daha cabuk bulasiyomus 6 ulkede görülmüş 6. Ulke turkiye 4dalganin olmamasi icin saglik bakani asi oranimizi yuzde 80 ecikarmamiz lazim dedi boyle onune gecilir diyor twitterde aciklamasinda

Kiz o neeee aboo corona bitti delta cikti ya varya biz yazdan sonrada yine evlerdeyiz anlasilan yine vakalar cikacak dünya capinda
Corona bitecek teyzesi cikacak o bitecek dayisi massallah butun sulalesini yaydi dunyaya bu corana bir bitmediler yerlesip kaldilar dunyaya bunlar

Almanya onune gecti bu coronanin teyzesinin asilama orani baya yuksek amerkida oyle brezilya maalesef kotu durumda dunyada bir kac ulke bitikdurumda ulkemizin haline şükür gec basladi asiya sonlardaydik dunya altincisi olmustukdun baktim global news haberlerine 4.siraya oturduk asida. Wayy be kendimi gece haberleri sunan spiker gibi hissettim birden.

Ya tedavileri olsak da sonra kapaniriz alıştık zaten evlere

kiz bu deltayi bugun senden duydum girmedigim sayfa kalmadi
Almanya türkler yaz tatilinden dönünce hemen baslar türkiyeden geldi demeyeCoronayida biz getirmisiz almanyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…