Hersey gonlunuzce olsun,bebislerinizi alip gelirsiniz inşallah

Transfer olan sevgili Z Zaza74 B Bluemoon78 ve batumda olan diğer arkadaş hayırlı uğurlu bol bebekli olsunnnnnn inşallahhhh S sibra631 sana da bol şans diliyorum Herşeyy gönlümüzce olsunnn Rabbim muradımızı versinnn emeklerimizin karşılığını alalımmm Bebek enerjisi bebek kokusu dolsunnn odalarımız evlerimizzz tüm evreeen

Merhaba fikrimi paylaşmak istedim.Hazır embriyo donasyonunda Hazır embriyo kullanıliyor olması çok büyük bir ihtimal. 4 yıldır bu formdayım artık işleyişleri az çok biliyoruz.Burda onlarca kişi yumurta veya sperm donasyon yaptırıyor biliyoruz ki bir donorden toplanan yumurtalar farklı hastalara bölüştürülüyor. Klinikler için en temiz kılçıksız parada embriyo. Don. dan geliyor. Dönere filan para vermeden orada oluşan ve hazırlanan embriyolardan 5_6 tane ayıranlar k8m karışabilir ki.Bu bağlamda size donör seçenekleri sunmuş olsalarda bi anlamı olmuyo.Sonucta resim yok.Ornek ela göz kahve saç elbet bir sürü Yum don. da bu özellikte seçmiştir.Bu işlemi yaptıran herkes bu derinlere fazla girip düşünmeden işlemi yaptırmalı zira düşünülecek olursa pekde işin icinden çıkmak mümkün olmayacak.Bu yazdıklarım sadece benim iddam dır diyeyimde merkezlerin oklarını üstüme çekip yardımcı olayım derken sayfadan ceza almayayım.Sevgiler.

Kızlar iki defa tedaviye niyetlendim ikisindede regl olunca ilaç başlayacakken hamile kaldım kendi kendime.Bu defa olmaz da olursa ben şok (amh yerlerde sağ yumurtalık çalışmıyor solda kist var)
Ay hadi inşallah mucizelere inanıyorum ben

İnşallah canım o da olacak sen gönlünü ferah tut yeter ki

Canım buna sadece kaşınıyorsun denir akışına bırak usg yaptır sorun çıkarsa git hepsini yaptır

Canım buna sadece kaşınıyorsun denir akışına bırak usg yaptır sorun çıkarsa git hepsini yaptır kurcaladıkça işin içinden çıkamazsın evde yumurta donasyonu yada embriyo ise tüplerle işleri yokki o yüzden bence tüplere yumurtalığa gerek yok.rahim ultrasonu yeter.birde laflara bak o demiş ötekine gitmiş bu demiş kız sen doktoru doktoramı kırdıracaksın.beyaz Saray entrikaları gibi ( takılıyorum diye kızmıyorsun değilmi canım, kızıyorsan İnan tekrarlamam)

Çok teşekkür ederim Amin inşaallahh Canım arkadaşım Rabbim hepimize mis kokulu bebişler nasip etsin, hayırlısı ne ise hakkımızda olsun

Canimsin insallah bu sefer yurekten inaniyorum olmasina insallah sende hamile olacaksin ohhh insallah hamileliginde guzelce gezersin sende ben herzaman dua ediyorum sizler icin canim buna bende inaniyorum hamilelerin duasi rabbim katinda gecermis

Ayni bende kiz spor yaparken bile elimde telefonla geziyorum spor hocasi 2 kere uyardi ucuncude kovacak valla

Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim ama bende ayni parayı veriyorum ki daha fazlası embriyo olduğu için bana söyledikleri donör özelliklerine uygun olmayan embriyo gelirse eşimde de bende sarışınız esmer olursa ki olada bilir normal doğumlar bile oluyor kan gurubuna ne açıklama yapacam bunlar hep kafamda soru işareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…