Hayirlisi olsun insallahCuma gece 3 gibi ordayız, sabahı muayne,
Donasyon ilk düşündüğümde kiew aklımda yoktu,burdan aldığım cesaretle gitmeye karar verdik inşallah hepimiz güzel sonuçlar alıp bebişlerimizle doneriz
Ben bu gidisi 25 gun ayarladim insallah sorun olmazsa tabi benim esim 25 günü duyunca biraz saskinlik yasadida kendisi25 gun tatil mi olur deyip duruyor istersen yerlesiverelim kibrisa diye dalga geciyor olumsuz sonuc alirsam zaten kibris defterini tamamen kapatip arayi hic uzatmadan direk kieve gorusmeye gidicez bizde oyle kararlastirdikta umarim gerek kalmazda artik tedavi isini bitiririm. Allah büyüktür olmazsada cok şok olmuycam bu sefer nasibimde yokmus diyeceğim
Beneği doğurmadan provosu oluyor gece 2.00 ilaç,4.00 ilaç,7.00 fitilZaza bu ilaclarin saatlerini atlamadan kullanmak da beceri valla:)
Bi uyurken ilac yok sanirim, diger saatler full
Çok sağol canım kardeşimZaza transferin hayırlı olsun
Transfer olan arkadaşlar hepinizin transferi hayırlı olsun.
Sağlıklı bebekleriniz olsun inşallah
Yok her kese değilZaza herkese mi ikili transfer yapılıyor
İnşallaha kanda güzel rakamlar seni mutlu eysinZirkacım valla çok korkuyorum ya yapamıyorum
Onu artık memlekete öğrenirizHayır bilmiyordum sağol canım o zaman eşim serbest ben PCR için yüne ağzımı burnumu kurcalatacam peki geçerli olması için ne yapıyormuşuz onu öğrendin mi?
Zoladex menopoza sokar adet sadece ilaçla oıunurKizlar benim burdaki doktor bana dediki zoladex ignesi ile adet olmuyorsun, olanlar nasil oluyor anlamadim benim kafam karisti olmalimiyim olmamalimiyim valla sasirdim kaldim zaten rahim icinde kan gözüktü birazcik acaba adet olamadigim icinmi
Evet istiyorlar her türlü, kıbrısın yaptığı türkiyeye giriş pcr’ı iki kişi 400 tlTurkiye giris icin kibrista yapilan
pcr ne kadar tuttu?
Asili olsan da olmasan da bizimkiler istiyoe o zaman?
Amin kuzumZazammm kiz ne cok sey yaptilar sana valla bravoooo
Baska 10 klinik toplansa bukadarini yapmazdi valla
Allahimmm emeklerimizin karsiligini versin insallahIcimden ücüz geliyor zazammm Allahim en güzelini sagliklisini hayirlisini kucagina almayi nasip etsin
Adet oldumCyclo iciyorsa oluyorsun yalanci kanama, bunu zaza da soylemisti, ama kendisi sanirim adet olmadan kiev de basladi estrofene
Ben,sibra,bluemoon transferKizlar kiewciler cok kalabaligiz karisitiriyorum simdi sadece zaza , sibra, bluemoon sanem trasnfer yapildi degilmi. Digerleri beklemedemi . Durum güncellemesi yapsak. Agustosta giden varmii??Valla masallah bu ay bebis ayi olcak
CV bu kadar dolu değildir herhalde.Tüp bebekte level atladın vallaAmin kuzum
Ama çok parlak geçmişim var,bunu bildikleri için her şeyi yaptılar
Seni doğurtup örnek verecekler Zazayı bile anne yaptık ya herkesi yaparız diyeAmin kuzum
Ama çok parlak geçmişim var,bunu bildikleri için her şeyi yaptılar
Aynen sabah ayrı akşam ayrı yapardımValla ben testin üstünden girer altindan cikardimdükkanda test kalmazdi simdiye
canım planda bi degisiklik olmazsa,temmyzda ön görüsme ağustosta transfer olurum insallahKizlar kiewciler cok kalabaligiz karisitiriyorum simdi sadece zaza , sibra, bluemoon sanem trasnfer yapildi degilmi. Digerleri beklemedemi . Durum güncellemesi yapsak. Agustosta giden varmii??Valla masallah bu ay bebis ayi olcak
Inşallah, cikarma yapalim kiev eAğustosta beraber oluruz inşallah
Cok tesekkur ederim,buralar bebis haberleriyle senlensinHersey yolunda gitsin , güzel haberle dönün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?