Cuma gece 3 gibi ordayız, sabahı muayne,
Donasyon ilk düşündüğümde kiew aklımda yoktu,burdan aldığım cesaretle gitmeye karar verdik inşallah hepimiz güzel sonuçlar alıp bebişlerimizle doneriz
Hayirlisi olsun insallah

valla gezin cnmm, biz kibrista baslasaydik 1 ay kalcaktik valla ne güzel olcakdi deniz kummm
Hamile kalirsam bende kendimi ödüllendircem güzel bir kusadasi havasi alcam
Insallah canim bu sefer olacak Rabbim yüzünüze gülecek sizler benden önce tedavileri bitiyorsizler hepiniz hamile kalinda banada dua edin hamislerin duasi kabul olurmus

Zoladex menopoza sokar adet sadece ilaçla oıunur
Sen Andreye söyle bu durumu ,Elena belki eski endometriyumu atılması için ilaçmı verse

Amin kuzum
Ama çok parlak geçmişim var,bunu bildikleri için her şeyi yaptılar

Kizlar kiewciler cok kalabaligiz karisitiriyorum simdi sadece zaza , sibra, bluemoon sanem trasnfer yapildi degilmi. Digerleri beklemedemi . Durum güncellemesi yapsak. Agustosta giden varmii??Valla masallah bu ay bebis ayi olcak
Ben,sibra,bluemoon transfer
Sanem ilk görüşmeyi yaptı

Önceden twiter a instagrama birde borsaya bakardım şimdi buranın müdavimi oldum. Sigaradan betersiniz valla.bir bakıyorum kısacık sürede en az 3 sayfa yorum var.Ondan sonrada mahallenin pencerede bekleyen dedikoducu kadınları gibi merak ediyorum.ay acaba kim ne yazdı nasıl bir gelişme oldu diye. bir çekirdeğim eksik.

Kizlar kiewciler cok kalabaligiz karisitiriyorum simdi sadece zaza , sibra, bluemoon sanem trasnfer yapildi degilmi. Digerleri beklemedemi . Durum güncellemesi yapsak. Agustosta giden varmii??Valla masallah bu ay bebis ayi olcak
canım planda bi degisiklik olmazsa,temmyzda ön görüsme ağustosta transfer olurum insallah gerci hayatin farkli planlari da olabilir ama temmuzun ilk 3 haftasi yetisemezsem ön görüsmeye,agustosun 2. haftasindan sonraya kalir ön gorusme(klinik o arada kapali olucakmis ya) yani simdilik durum bu bendeayy insallah denk gelirizz

Kizlar hayirli sonuclar gelsin insallah...Musmutlu etsin hepinizi.Ben de bugun kemdi sehrimdeki dr dedim ki hocam ben hayatimda hic rahim filmi vs cektirmedim simdi tup benek yaptiracagim kendi yumurtalarimlaacaba bi hsg cektireyim mi o da dedi tabi baktırmak iyi olur sivi vs icin.Hatta histr.gerek yok hsg daha iyi olur tüplerine de bakilir dedi.Sonra kendi dr ma sanki buradaki dr istiyormus gibi film cektirelim diyor ne dersiniz dedim.Bir sey mi gormus dedi supheli.Hayir dedim ".dr.arkadaşın söylediği doğru ama ultrasondada tesbit edilme şansı var.acaba öyle bir şüpheli biseymi gördü.Baska bir dr'a gidip vaginal usg'de hydrosalpenx görüntüsü varmı diye batırabilirsiniz.baktirabilirsiniz"demis.Neden hsg yanasmadi anlamadim. Sizler ne dersiniz prof dr can bacilarim.❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…