Valla ben testin üstünden girer altindan cikardimdükkanda test kalmazdi simdiyePanda belirtin varmı
Kız bir idrar testi yapsaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben testin üstünden girer altindan cikardimdükkanda test kalmazdi simdiyePanda belirtin varmı
Kız bir idrar testi yapsaydın
Almayi versin enis bey onudaBu hafta gittik geldik kıbrısa.. çift aşılıyım. Türkiyeden çıkarken pcr sordular, kıbrısta negatif pcr sonucunu sordular.. pcr yaptılar ekstra, dönerkende pcr yapıldı ve kıbrıstan çıkıştada türkiyeye giriş için hem giriş formu hem pcr ı kontrol ettiler..
Bizden kıbrısta pcr ücreti almayı unuttular 3 kere hatırlatmamıza rağmen, dün döndük bugün Enis bey yazıyor ödeme almayı unutmuşuz diye
Ben şimdi tedavideyim temmuz başı gideceğimi düşünüyorum tabi daha önceki aksilikler olmazsa kist,sıvı ve rahim inceliği yarın rahim kontrolüne gideceğim. Hayırlısı artıkEvet valla karisiyor.
Kievciler ve kibriscilar tarihleriniz nasil olacak?
Eftalios, mutlu yasam temmuz kibris diye hatirliyorum.
Ayy inşallah, bu yıl hepimizin yılı olsun,çifter,çifter bebislerimiz olsunBenimkiler kendi kendine sağlıklı olmuyor canım karyotipte baktırdım .yaş ,sigara, stres vs vs aman kısmetimizde ne varsa o.bu defa relaksım yada bana öyle geliyor.daha önceki denemelerde sadece anne olma isteğim daha ağır basıyordu.birde eşimin ilk evliliğinden iki tane kocaman kızı olunca bendede yumurta olmayınca vicdan azabı, suçluluk psikolojisi ağır basıyordu.eşim ilk randevumuzda ben evlenince çocuk istiyorum sende istiyormusun diye sormuştu bana.Bu arada ben 43 eşim 48 yaşındayız.İkimizde erkek çocuk hastasıyız.Kiev’e güveniyorum.Rahat olmamdaki diğer sebepte bu aslında.Bu arada cicianneanneyim.Torunumuz var hemde erkek.İnş bu tedavi ile torunumuza dayı yapcaz yada teyze.
Benim tahminen ağustosun ortasında olacakKizlar kiewciler cok kalabaligiz karisitiriyorum simdi sadece zaza , sibra, bluemoon sanem trasnfer yapildi degilmi. Digerleri beklemedemi . Durum güncellemesi yapsak. Agustosta giden varmii??Valla masallah bu ay bebis ayi olcak
Az once gorustum andrey ile,adet 15 te gekenler icin rahim uygunsa hemen tedaviye baslaniyormus sonraki ayAndrey doktorla konuşup ona göre sana gün vermiştir hayatım.doktordan onay almadan çağırmıyor o yüzden adet günü yada kaçıncı haftada olduğunu falan soruyor
İnşallah muayenen güzel geçer seni tedaviye hazır bulurlarBen şimdi tedavideyim temmuz başı gideceğimi düşünüyorum tabi daha önceki aksilikler olmazsa kist,sıvı ve rahim inceliği yarın rahim kontrolüne gideceğim. Hayırlısı artık
Ağustosta beraber oluruz inşallahAz once gorustum andrey ile,adet 15 te gekenler icin rahim uygunsa hemen tedaviye baslaniyormus sonraki ay
Biz şartlar uygun olursa ağustosta tedaviye gitmeyi düşünüyoruz zaten onun için çok önemli değilmiş ilk ziyaret tarihi,
Çok teşekkür ederim cevap icin
Bu sefer sorun cikmayacak Allahin izniyle.Ben şimdi tedavideyim temmuz başı gideceğimi düşünüyorum tabi daha önceki aksilikler olmazsa kist,sıvı ve rahim inceliği yarın rahim kontrolüne gideceğim. Hayırlısı artık
Cuma gece 3 gibi ordayız, sabahı muayne,Ben de o civarda gitmistim. sorun olmadi siz ne zaman gidiyorsunuz?
Insallah hersey yolundadir ve hemen baslarsin canimBen şimdi tedavideyim temmuz başı gideceğimi düşünüyorum tabi daha önceki aksilikler olmazsa kist,sıvı ve rahim inceliği yarın rahim kontrolüne gideceğim. Hayırlısı artık
Sanmam:)) karantina parasini alir bunlarTemmuzda kıbrısta karantina kalkarmı ki?
Sorucam canim yarin ben varya yine kesin yanlis anlamisimdir bunudaAsi olanlarda yapiyor diye biliyorum canim iyce sor ögren
Zazammm kiz ne cok sey yaptilar sana valla bravoooo
Baska 10 klinik toplansa bukadarini yapmazdi valla
Allahimmm emeklerimizin karsiligini versin insallah Icimden ücüz geliyor zazammm Allahim en güzelini sagliklisini hayirlisini kucagina almayi nasip etsin
Ne kadar ödediniz acaba?Ben de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm
Allahım burda olan olmayan tüm kadınların anne olma isteğıni geri çevirmesin.
Temmuz demi senin kibrisa gitmen canim insallah sorunsuz olur hersey senin icin su gibi aksinTemmuzda kıbrısta karantina kalkarmı ki?
InsallahCuma gece 3 gibi ordayız, sabahı muayne,
Donasyon ilk düşündüğümde kiew aklımda yoktu,burdan aldığım cesaretle gitmeye karar verdik inşallah hepimiz güzel sonuçlar alıp bebişlerimizle doneriz
Hersey yolunda gitsin , güzel haberle dönünCuma gece 3 gibi ordayız, sabahı muayne,
Donasyon ilk düşündüğümde kiew aklımda yoktu,burdan aldığım cesaretle gitmeye karar verdik inşallah hepimiz güzel sonuçlar alıp bebişlerimizle doneriz
Ben bu gidisi 25 gun ayarladim insallah sorun olmazsa tabi benim esim 25 günü duyunca biraz saskinlik yasadida kendisi 25 gun tatil mi olur deyip duruyor istersen yerlesiverelim kibrisa diye dalga geciyor olumsuz sonuc alirsam zaten kibris defterini tamamen kapatip arayi hic uzatmadan direk kieve gorusmeye gidicez bizde oyle kararlastirdikta umarim gerek kalmazda artik tedavi isini bitiririm. Allah büyüktür olmazsada cok şok olmuycam bu sefer nasibimde yokmus diyeceğimInsallah hersey yolundadir ve hemen baslarsin canim
Rabbim gönlünüzdekini hayirli etsin insallahh