• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor cevap vermiyor iki saat oldu yaptırmam zaten böyle belirsizlikle ama sabahtan bu yana ağlamaktan içim dışıma çıktı adet oldum şimdi mecbur ertelemek zorundayım gelecek aylara çok heveslenmiştim olmadı bende Kiev’e gidecem Andrey el görüşüyorum şimdi
Canım Kiev zaten adetin ikinci haftasında muayene ve öngörülme için çağırıyor o yüzden bu ay pekde pas geçmiş sayılmazsın

Ya kızlar Z Zaza74 bu saate kadar yazmadı normalde giderken gelirken yazardı inş olumsuz durumlar yoktur telaştan yazmamıştır valla meraktayım.@zaza74 duy sesimizi iyiym yaz bize
Selam Zirkaa Zirkaa whattsapdan öğlene doğru görüştüğümde işlemi bitmişti, damar yolundan ilaç veriliyordu. Müsait olunca döner bizlere🥰 inşaallahh güzel haberler alacağız👍🙏

Ben de adet olduktan sonra seçenek sunmuşlardı. Yine de bir sor istersen neden seçenek sunmuyorsunuz diye.
Sordum canım hoca arayacam dedi bekliyorum sana zahmet bana o süreci kısaca anlatır mısın çok korktum sabahtan beri sende orada yaptırdın benim ki bide embriyo donasyonu ya ondan çok korkuyorum hiç bir şeyi bize ait değil denk gele embriyo verirlerse diye beklemedeyim adet olunca kaç gün sonra transfere gittin seçenek sundular taze transfer mi oldun benim ilk deneme acaba ben mi abartıyorum bilmiyorum

Bu çok iyi emin ol buradaki ilgi alaka ve herşeyin ilaçların pakete dahil olması çok iyi.hayırlı olsun arkadaşım.İnş neticede bebeklerine kavuşursun.andre yoğun olduğunda hemen dönemiyor ama mutlaka dönüyor.gittiğimizde tanıştık.artık rahat ol
Sagol canım inş hepimiz anne olalım hep birlikte bakalım ne açıklama yapacaklar bekliyorum

Ve Hatta ilaçlarımı ben burdan alırım diyorsan direk tedavin başlar tabi donasyon ise
Evet öyle yazdım zaten direk transfere gelmek istiyorum ona göre gerekli testler ne diye bakalım bekliyorum ikisini de Kiev de Kıbrıs da ona göre karar verecem benim ilk deneme çok tecrübesiz ve korkuyorum

Evet öyle yazdım zaten direk transfere gelmek istiyorum ona göre gerekli testler ne diye bakalım bekliyorum ikisini de Kiev de Kıbrıs da ona göre karar verecem benim ilk deneme çok tecrübesiz ve korkuyorum
Benimde ilk denenem olacak bende korkuyorum ama gercekten kiewden memnunum, bence kiewi düsün derim hem maddi yönden hem basari yönünden cnm , Tabiki hersey nasip olcagi varsa heryerde olur ama nasibide sanss birakmamak gerek. Kibrista benim tedavim 9bin euroyu buluyordu ilaciydi konsklamasiydi vs vs , maddi yöndende düsün lütfen, burda embryoglue bile paketin icinde kibrista o bile 450 euro, ivigi söylemiyorum bile dünyanin parasidir. Hakkinda hayirlisi cnm ben sadece icimden gelenleri yazdim🥰Neresi olursa olsun rabbim emeklerimizin karsiligini versin insallah hepimizin❤️

🥰🥰 Rabbim yüzünü güldürsünn cnm. Bebislerin simsiki sarilsin sana insallahhhhh🙏🙏❤️
Amin Beyzacımm🙏 Hep birlikte inşaallahh 🥰🥰@2be S sadesutlu Zirkaa Zirkaa Z Zaza74 Tamara Tamara ve şuan burada Kıbrıs/kiev tedavi aşamasına niyetlenen ve tedavi aşamasında olan tüm arkadaşlarımın bu yolda şansı bol olsun, Rabbim hayırlısıyla başarılı bir şekilde sonlandırsın inşaallahh ❤🙏🙏🙏❤️

Kimyasal gebelik özünde gebeliktir çünkü yumurta ve sperm birleşir bebek oluşur ancak bu embriyo gelişmez ve adet dönemine yakın bir iki gün geç yada erken regl olursun bu regl aslında bir çeşit düşüktür çünkü embriyo normal gelişmediği için anneye tutunamaz.adet kanaması ile vücuttan gider canım
Zaten embriyo olarak transfer ediyorlar yani anlamadığım konu şu beta hcg yi az da olsa pozitif yapan bu embriyo mu oluyor hiç tutunmasa bile Rahime yoksa Rahime tutundu fakat sonradan mı bıraktı

Back