• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah canım tahmini olarak transfer ne zaman😌
Valla canim ilk ignemi burdular, ultrasyona göre gerekirse 1 tane daha vurdurcam , gerekmezse ilaclara baslicam, haber bekliyorum.
Bugun dr kontrolde iyi gözükuyor dedi ama kan vardi sasirdim bu ne dedim bisey yok normal dedi ama pekte bisey konusmadi, andreyi bekliyorum bakalim ne dicek elana

Valla canim ilk ignemi burdular, ultrasyona göre gerekirse 1 tane daha vurdurcam , gerekmezse ilaclara baslicam, haber bekliyorum.
Bugun dr kontrolde iyi gözükuyor dedi ama kan vardi sasirdim bu ne dedim bisey yok normal dedi ama pekte bisey konusmadi, andreyi bekliyorum bakalim ne dicek elana
Haydi hayırlısı olsun inşallah gönlünce

Doktorun birsey soyledi mi beyzacim? Hersey yolundadir insallah 🙏🤗
Insallah cnm , miyom icin kücülmüs dedi, kan gözükuyor biraz ben korktum normal dedi ama anlamadim. Zaten zorla kontrol yapti bide 40 euro aldi baska ülkede tedavi gördügüm icin sinir oldum adama

Merhaba,
Ben simdi donup kendi surecimi ve burdaki kizlarin sureclerini dusundukce dondurulmus embriyo transferini dogru buluyorum.
kendi tedavimizde dondurulmus yumurta kullandiklarini dusunuyorum. Kimseye emin olmadan yalan soyluyorlar damgasi vurnak istemitorum ama sizler icinize sinmesi adina embriyolarinizi dondurun ve sonra saglikli olan iki tanesini transfer ettirin derim.
bize soylenen donorle zaman ayarlamasi yapilacak, ondan opu yapilacak bes gun sonrada transfer edilecek denildi. Regl donemlerinizi ayarliyoruz diyorlar biliyorsunuz. Ben bunu cok kurcaladim, dogum kontrol hapiyla yapiyoruz diyorlar biliyorsunuz. Neyse, ben haber verdim bir gun sonra donorde regl oldu dediler. Esim gitti, 16 yunurta toplandi, 15 dollendi dediler, esim dondu, bes hunnsonra ben transfere gittim. Keske dondurun deseydim, ne oldugunu bilmeden gittik, 16 embriyo sonucta, genc kiz, hic dusunmedik. Ben transferi huzurlu huzurlu beklerken gelip bana 1 tane 3 ab 2 tane 1ab embriyo var dediler. Kibrisa kadar gitmisim, bisey diyemedim.
neyse kismet bu isler diyoruz, hersey nasip, zamani var herseyin..
ama yeni tedaviye baslayan arkadaslarima yardimci olur belki, transfere hemen gitmeyin, dondursunlar embriyorlari, iki kere dondurup cozmeyi goze alamaua aklari icin fresh yumurta kullanmak zorunda kalirlar. Bizim
Durumumuzda ellerindeki donmus hazir yumurtalari kullandilar ve o yuzden 16 embriyodan o kadar kayip oldu bence. Esim 35 yasinda, hicbir sperm sorunh yok, benim yumurtalarimla bile besinci gune bes embriyo kaliyordu. Aklima baska mantikli bir aciklama gelmiyor.
dedigim gibi embriyolar olusup dondursunlar, sonra siz kendi uygun zamaninizda gidersiniz, en saglikli embriyo kullanilir. Biz belki ben kibrista olmasaydim gitmezdik transfere, bizim kismetimiz boyleymis, biraz da bilgisizdik. Sikayet etmek veya isyan etmek icin yazmiyorum, Ama siz degerlendirmenizi yaparken dusunun.
Çok haklısın canım bir kaç gün önce aklıma gelmiştin şimdi mesajını gördüm, sanırım gebelik oluşmadı çok üzüldüm ama bir şey sormak istiyorum normalde hep bilgilendirme yapıyorlar ilk gün şöyle üçüncü gün şöyle diye sana bilgi vermediler mi? hangi klinik bu sorabilir miyim?

Çok haklısın canım bir kaç gün önce aklıma gelmiştin şimdi mesajını gördüm, sanırım gebelik oluşmadı çok üzüldüm ama bir şey sormak istiyorum normalde hep bilgilendirme yapıyorlar ilk gün şöyle üçüncü gün şöyle diye sana bilgi vermediler mi? hangi klinik bu sorabilir miyim?
Ben gynolife da tedavi goruldugunu ve gebelik olusutugunu hatirliyorum. Kardes icin istedigimizde elimiZde embriyo kalmadi denilmisti. Hatta merkezin ilgisizligi ve geri donusuolmadigi icin hakli bir siteminiz olmustu.
Son guncel durum gebelik devam ediyordur umarim.

Canim benim insanlar kirildigimizin farkina varmiyorlar maalesef bu donemde biz zaten hassas oluyoruz iyi yapiyorsun gorusmemekle. Bende bir cogunu hayatimdan sildim hic yapmadigim biseydi hayatta kimseyi kiramam kusemem ama bazen uzaklasmak lazim üzen insanlardan.
Canım benim ben neler duydum bilemezsin en yakınlarımdan hemde ilk başlarda çok üzüldüm ama şimdi hiç kafama takmıyorum. 4 aylık bebeğimi kaybettiğimde bana bu yaşta neden uğraşıyorsun ki bak işte olmuyor vazgeç artık dediler hem de hastaneden çıktığım gün, nasıl ağladım nasıl üzüldüm tahmin edemezsin ama insanoğlu işte o kadar zalim oluyor ki senin duygularını düşünmeden bir çırpıda eziyorlar. Ben Allah'a sığındım beni üzenleri de ona havale ettim. Yapacak bir şey yok ne yazık ki bir başkasının iyiliğini istemek bazılarına zor geliyor. Her şeyin en iyisini kendilerinin hak ettiğine inanıp başkalarında gördüklerinde ise kıskançlık yapıp kötü enerji veriyorlar. Ama inanıyorum ki Allah'ın adaleti var ve kırılan kalbin bir ahı var. En doğrusu dediğin gibi uzaklaşmak. Allah herkesin kalbine merhamet versin inşallah.

Insallah cnm , miyom icin kücülmüs dedi, kan gözükuyor biraz ben korktum normal dedi ama anlamadim. Zaten zorla kontrol yapti bide 40 euro aldi baska ülkede tedavi gördügüm icin sinir oldum adama
Beyzacım, sen o adamı booş veerrr🤗sonuç iyiymiş yaaa. Miyom küçülmüş, hayırlısı diyelimm 🥰🥰

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki. ultrason icin ekstra para almalari bana cok tuhaf geliyor zaten. Zar zor kavga dovus. Keske soylemeseydin dicem ama cok kurcaliyorlar. Ben ilk donasyon yaptirdigimda kendimi cok kotu hissettirdiler sadece beta hcg baktimak icin gittim bir de. Donasyon almanyada legal degil dedi ve para aldi ekstradan. ve tabi tripleri de cabasi sanki cok buyuk bir suc islemisim gibi. neyde insallah Elena iyi bir haberle doner canim🙏

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var benim bu ay adetimle british de emriyo donasyonu olacaktım ama bana hiç donör seçeneği sunmuyorlar bugün adet oldum direk test ve ultrason istiyor

Ben de adet olduktan sonra seçenek sunmuşlardı. Yine de bir sor istersen neden seçenek sunmuyorsunuz diye.

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki. ultrason icin ekstra para almalari bana cok tuhaf geliyor zaten. Zar zor kavga dovus. Keske soylemeseydin dicem ama cok kurcaliyorlar. Ben ilk donasyon yaptirdigimda kendimi cok kotu hissettirdiler sadece beta hcg baktimak icin gittim bir de. Donasyon almanyada legal degil dedi ve para aldi ekstradan. ve tabi tripleri de cabasi sanki cok buyuk bir suc islemisim gibi. neyde insallah Elena iyi bir haberle doner canim🙏
Valla öyle canim bide dedimki igneden tekrar vurulmam gerekirse siz vurabilirmisin , ( ya aslinda yasak ama sen benim hastamsin 15 euroya vururum dedi)😔
Hem sigorta kartimi aliyor hem parami

Valla öyle canim bide dedimki igneden tekrar vurulmam gerekirse siz vurabilirmisin , ( ya aslinda yasak ama sen benim hastamsin 15 euroya vururum dedi)😔
Hem sigorta kartimi aliyor hem parami
ayıp yaa,sagolsun hastamsın die yapmış bide😒 buarada nie donasyon die söyledin ki,tüp bebek yaptıriyorum dondurulmuşlarım var ülkemde onları koydurcam deseydin🤔 bilmiyorum oylede desen farkedermiydi?
ben söylemeyi düsünmüyorum,tüp bebekteyknde sürecimi kontrol eden dr uma transfer diycem

ayıp yaa,sagolsun hastamsın die yapmış bide😒 buarada nie donasyon die söyledin ki,tüp bebek yaptıriyorum dondurulmuşlarım var ülkemde onları koydurcam deseydin🤔 bilmiyorum oylede desen farkedermiydi?
ben söylemeyi düsünmüyorum,tüp bebekteyknde sürecimi kontrol eden dr uma transfer diycem
Tüp bebektede aynisini yapiyorlar cnm bunlarin varsa yoksa kendi ülkeleri , sanki kendi ülkelerinde basarili oldukta 😀

yaa gerci boşver,bide bunlarımı takcaz B BeyzaNur- ☺️ insallah "yolunda hersey" haberi gelsin de kievden biran önce kavuş bdbişlerine😍
Insallah canim bekliyorum haber, kan gördü ultrasyonda doktor normal dedi ama beni korku aldi normal oldugunu düsünmuyorum bakalim kiew ne dicek🙏

Yok hayır ödemedim
Bu çok iyi emin ol buradaki ilgi alaka ve herşeyin ilaçların pakete dahil olması çok iyi.hayırlı olsun arkadaşım.İnş neticede bebeklerine kavuşursun.andre yoğun olduğunda hemen dönemiyor ama mutlaka dönüyor.gittiğimizde tanıştık.artık rahat ol

Insallah canim bekliyorum haber, kan gördü ultrasyonda doktor normal dedi ama beni korku aldi normal oldugunu düsünmuyorum bakalim kiew ne dicek🙏
bence hiç korkma.bir sorundan olsa kan, zaten sorun yok denmez.biliyisun ilaclar degistiriyor dengeyi,ferah tut içini.bekliyoruz guzel haberlerini😍

Back