Kuzum çok şükür sorun çıkmadı
Bunların böyle yaklaşımını seviyorum yaa
Standart tedavi yok burda
İkili transfer benim gibimi yapılacak?
Mesela progesteron başlarken 5 ve 7 günlerdemi?

Çok geçmiş olsun canım
Acaba anlaşsanız sperm bulunmasa hazır embriyo transfer edilsin
Zaten kievde hazır embriyo ve yumurta donasyonu aynı fiyata

Yaa bu yazdıklarınızı okuyunca nakadar doğru yere gittiğimize bir daha inanıyorum
Nakadar değer veriyorlar hastalara baksana
Rahim içi sıvı acaba tüplerdenmi geliyor
Adetmi olucakksınız?
Benim histeroskopi ameliyatları sonrası sıvı tıplanıyordu ve hakikaten transferim başarısız sonuçlanmıştı
Lütfen doktorunu dinle
Ne derse yap
O sıvının ne olduğunu burada yaz bilelim

Buradaki doktorum tüpten olacağını sanmıyorum dedi buradaki diyorum ikidebir alışkanlık 2/3 aydır adet görmüyorum belki olacak ondan dolayı olabilir yarın gelirgelmez gidip baktırıcam hemen bilgi veririm tabii ki dinleyip rahmi tertemiz götürücem inşallah ki 2li paket ama bir kez kalkıştığım bir şey olacak bu yüzden en dığru şekilde başlamak istiyorum inşallah

Siz siz olun kizlar paralarinizi otelde bozdurmayin ben bu konuda turistlerden cok sikayet alirdim otel kurlariyla disardaki kurlar arasi fark oluyor cunku kurlari yasak olmasina ragmen yillardir bu sorun her otelde var cok dusuk belirlerler ve olan paraniza olur

Kazen zaten reklamcı olduğu okadar belliydi ki
Futbol topu gibi atıldı ortaya
Cevap bile vermedik

Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun
Rahimde sıvı bende de oluyor 2 ay tedavim iptal olmuştu rahim filmi çektirdim sıvı tüplerden gelmiyormuş
Sonra burdaki dr um östrojen fazla kullandığın zaman oluyor demekki demişti ama sıvı antibiyotikle gider demişti ben henüz tedaviye başlamadım başladığım zaman bakalım ne olacak yani tedaviye başlarken sıvı olmuyor tedavi devam ederken oluyor.
Alkah hepimizin yardımcısı olsun.

Bunu bilmiyordum ama dediginiz gibi benim de endo inceliginden dolayi yuksek doz ostrojen kullanimi yapiliyor ve hep minimal sivi gozlemleniyor 14.gun kontrolunde.
Bu sivi konusunda hic antibiyotik verilmwmisti, soz cipro mu kullandiniz? 7 gun mu verilmisti?

Aynen bendede estrofemi yükledikce vicuda rahim içi sıvı biriktiriyordu

Tedavim iptal olmuştu hiç antibiyotik kullanmadım
Başka dr yüksek doz öströjen den olacağını söyledi benimde ince end var yüksek östrojen kullanınca da sıvı oluyor bakalım tedaviye başlayınca nasıl yol izlenecek

Kızz burda güneşleniyormuydunuz
Önünüde çekseydin keşke
yemeği kaçırınca yürüyüş yapalım dedik sonrasında da biraz dinlenmek işin kendimizi arka bahçedeki salıncaklara attık 15 dk sonra çıkıyoruz araba almayangelecwk çekip göndermeye fırsatım olursa yaparım

Tedavi planlanirken bilgi verirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…