• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hersey yolunda canim, bir sorun cikmadi cok sukur. 26 Haziran da beni tekrar burada istiyor sanirim 1 ve 3 temmuzda da transfer olacak. Reglim ile ilaclara baslayacagim. Benim prosesurumde reglim ile baslamayi uygun gordu sanirim. Ilac olarak da progestanlari vermediler burda rahmin durumuna gore kendileri baslayacaklaemis. Doktorum Elena ama mavi gozlu olmayan Elena😂 soguk gorunumlu ama bilgili bir doktor. 2 ayri gunde transfer yapacak. Ve 1-1 yani toplamda sadecw 2 embriyo olacak sekilde.
Kuzum çok şükür sorun çıkmadı
Bunların böyle yaklaşımını seviyorum yaa
Standart tedavi yok burda
İkili transfer benim gibimi yapılacak?
Mesela progesteron başlarken 5 ve 7 günlerdemi?

Merhaba Arkadaşlar
Bu konuda cok tecrubem yok o yuzden deneyimlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.41 yasindayim 1 yildir menepozdayim bizde suan sayenizde rotayi kıbrıstan kiev'e cevirdik.Kısmetse eylul ekim gibi dusunuyoruz.Asil sorum su olucak esim azospermi daha once 3 defa tup bebek tedavisi gordum ama malesef hic yumurts bile olusmadi.Esim bu donemde sperm ornegi verdiginde sayi sifir cikti fakat gotustugumuz doktor ne hormon testi nede baska bisey istedi direk olarak tese yapilacak mersk etme bulunur bulunur deyip bizi gonderdi.Acikcasi suan endise icindeyim ya gittigimizde tese'de de bulunmazsa onumuzde 2-3 ay gibi bir zaman var belki gitmeden tedavi vs ile bekli sperm bulunma ihtimalini arttirabiliriz diye dusundum istanbul icinde bildiginiz tavsiye edebileceginiz bir doktor var mi
Çok geçmiş olsun canım
Acaba anlaşsanız sperm bulunmasa hazır embriyo transfer edilsin
Zaten kievde hazır embriyo ve yumurta donasyonu aynı fiyata

Merhabalar dünden bugüne ancak yazabildim dün doktorla görüşme yaptık rahimde sıvı birikmesi gördü bu durumda başlayamam dedi bizde şaşırdık çünkü benden istedikleri (2 hafta önce)rahim usg de sorun yoktu temizdi . Türkiyede ki doktorumla da görüştüm ya ofis histereskopi yada histereskopi işe sorun çözülür dendi .Önce moralimiz bozuldu tabii ama sonra andrayle konuştuk doktorumla konuştum vs sözleşmeyi imzaladık ilaçlarında aldık . Bu gece uçakla dönüyoru hemen yarına randevu aldım İstanbul’da sorunu en kısa zamanda çözüp bizde başlıycaz inşşş (not: doktorla görüşme sırasında suratımız düşünce demiş ki bu bir sorun değil sadcee sıvı var bu gitmeden başlarsam bebek tutmaz başlayamam demiş.Aslında bu bile ne kadar başarı odaklı olduklarını gösteriyor ve dürüst olduklarını Benzer bir sorunla karşılaşan olduysa bana tol gösterirse nerden başlamam gerektiği ile ilgili çok sevinirim)🙏365 oteldeyiz bizde evet merkeze uzak ama tatil köyü havasında çok güzel sakin bir otel biz sevdik ama merkeze yakın varsa onu tercih ederim. Biz gezemedik ufak yürüyüşler yaptık zaten 2 gün kaldık transfer için geldiğimizde turlara katılıp gezmeyi düşünüyoruz.Dün gece @sadesutlu arkadaşım ve eşi ile yemek yedik otelde ve sonrasında gece 11 e kadar sohbet ettik inanılmaz iyi geldi seni anlayan ve aynı dili konuşan birilerinin olması müthiş ❤️Umarım sizde böyle güzel buluşmalar yaşarsınız 🙏şimdi oteldeyiz gece 11 gibi alıp havalimanına bırakacaklar .. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz .. herşey aynen söylenildiği gibi ilerliyor hiçbir sapma yada yan çizme vs olmadı .Cebimizden sadece nikolab ta yaptırdığımız pcr testi , andreyin biz gitmeden yaptırdığı sigorta ücreti ve pcr yaptırmak için uber taksi ücreti dışında hiç para çıkmadı .. Market ücretleri de hemen hemen türkiye ile aynı döviz bürosu heryerde var size tavsiyem otelde yada havalimanında paranızı dönüştürmeyin döviz büroları daha uygun ve bırda euro geçmiyor kendi paralarını istiyorlar …
Yaa bu yazdıklarınızı okuyunca nakadar doğru yere gittiğimize bir daha inanıyorum
Nakadar değer veriyorlar hastalara baksana
Rahim içi sıvı acaba tüplerdenmi geliyor
Adetmi olucakksınız?
Benim histeroskopi ameliyatları sonrası sıvı tıplanıyordu ve hakikaten transferim başarısız sonuçlanmıştı
Lütfen doktorunu dinle
Ne derse yap
O sıvının ne olduğunu burada yaz bilelim

Yaa bu yazdıklarınızı okuyunca nakadar doğru yere gittiğimize bir daha inanıyorum
Nakadar değer veriyorlar hastalara baksana
Rahim içi sıvı acaba tüplerdenmi geliyor
Adetmi olucakksınız?
Benim histeroskopi ameliyatları sonrası sıvı tıplanıyordu ve hakikaten transferim başarısız sonuçlanmıştı
Lütfen doktorunu dinle
Ne derse yap
O sıvının ne olduğunu burada yaz bilelim
Buradaki doktorum tüpten olacağını sanmıyorum dedi buradaki diyorum ikidebir alışkanlık😂 2/3 aydır adet görmüyorum belki olacak ondan dolayı olabilir yarın gelirgelmez gidip baktırıcam hemen bilgi veririm 👍 tabii ki dinleyip rahmi tertemiz götürücem inşallah ki 2li paket ama bir kez kalkıştığım bir şey olacak bu yüzden en dığru şekilde başlamak istiyorum inşallah

Andre ile yazıştık 365 de kalacakmışız.giriş iznimizide yolladı.Bakalım hayırlısı ile olur inş
6A512092-B440-403C-BA94-7D5F0D245FA9.jpeg

Burası yarın kalacağın yerin arka bahçesi ☺️

❤️❤️❤️
Buna ben de minik bir ekleme yapayim gidecek olanlar icin 365 te kalanlar icin, otelden cikinca sola donup ileride gordugunuz sarili yesilli yuksek apartmanlari hedef alarak yururseniz(5-7 dk) eczane, doviz burosu, market var ve yol villalarin arasindan cok sakin bir yol. Kiev ‘ e gidenler bunun ne kadar az rastlanan birsey oldugunu anlayacaklrdir🤣
Biz paramizi orda bozdurduk kur neyse ondan bozdurduk. Otelde de bozdurabilihorsunuz ama kuru dusukten hesapliyorlar bilginiz olsun🙃
Siz siz olun kizlar paralarinizi otelde bozdurmayin ben bu konuda turistlerden cok sikayet alirdim otel kurlariyla disardaki kurlar arasi fark oluyor cunku kurlari yasak olmasina ragmen yillardir bu sorun her otelde var cok dusuk belirlerler ve olan paraniza olur

14:48'de şu mesajı yazıp ;

14:54'de 6 dakika sonra başka bir hesapla bunu yazarsan ben burada iyi niyet aramam...

bir bitmediniz, donasyon merkezlerinin çalışanları. Hayır birde utanmadan tüp bebek merkezinin e-posta adresi ile üye olmuşsun ya pesss. Üye adı seçerken böyle isim soy isim seçince daha inandırıcı mı olur sanıyorsunuz?
Kazen zaten reklamcı olduğu okadar belliydi ki
Futbol topu gibi atıldı ortaya😂
Cevap bile vermedik

Merhabalar dünden bugüne ancak yazabildim dün doktorla görüşme yaptık rahimde sıvı birikmesi gördü bu durumda başlayamam dedi bizde şaşırdık çünkü benden istedikleri (2 hafta önce)rahim usg de sorun yoktu temizdi . Türkiyede ki doktorumla da görüştüm ya ofis histereskopi yada histereskopi işe sorun çözülür dendi .Önce moralimiz bozuldu tabii ama sonra andrayle konuştuk doktorumla konuştum vs sözleşmeyi imzaladık ilaçlarında aldık . Bu gece uçakla dönüyoru hemen yarına randevu aldım İstanbul’da sorunu en kısa zamanda çözüp bizde başlıycaz inşşş (not: doktorla görüşme sırasında suratımız düşünce demiş ki bu bir sorun değil sadcee sıvı var bu gitmeden başlarsam bebek tutmaz başlayamam demiş.Aslında bu bile ne kadar başarı odaklı olduklarını gösteriyor ve dürüst olduklarını Benzer bir sorunla karşılaşan olduysa bana tol gösterirse nerden başlamam gerektiği ile ilgili çok sevinirim)🙏365 oteldeyiz bizde evet merkeze uzak ama tatil köyü havasında çok güzel sakin bir otel biz sevdik ama merkeze yakın varsa onu tercih ederim. Biz gezemedik ufak yürüyüşler yaptık zaten 2 gün kaldık transfer için geldiğimizde turlara katılıp gezmeyi düşünüyoruz.Dün gece @sadesutlu arkadaşım ve eşi ile yemek yedik otelde ve sonrasında gece 11 e kadar sohbet ettik inanılmaz iyi geldi seni anlayan ve aynı dili konuşan birilerinin olması müthiş ❤️Umarım sizde böyle güzel buluşmalar yaşarsınız 🙏şimdi oteldeyiz gece 11 gibi alıp havalimanına bırakacaklar .. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz .. herşey aynen söylenildiği gibi ilerliyor hiçbir sapma yada yan çizme vs olmadı .Cebimizden sadece nikolab ta yaptırdığımız pcr testi , andreyin biz gitmeden yaptırdığı sigorta ücreti ve pcr yaptırmak için uber taksi ücreti dışında hiç para çıkmadı .. Market ücretleri de hemen hemen türkiye ile aynı döviz bürosu heryerde var size tavsiyem otelde yada havalimanında paranızı dönüştürmeyin döviz büroları daha uygun ve bırda euro geçmiyor kendi paralarını istiyorlar …
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun
Rahimde sıvı bende de oluyor 2 ay tedavim iptal olmuştu rahim filmi çektirdim sıvı tüplerden gelmiyormuş
Sonra burdaki dr um östrojen fazla kullandığın zaman oluyor demekki demişti ama sıvı antibiyotikle gider demişti ben henüz tedaviye başlamadım başladığım zaman bakalım ne olacak yani tedaviye başlarken sıvı olmuyor tedavi devam ederken oluyor.
Alkah hepimizin yardımcısı olsun.

Rahimde sıvı bende de oluyor 2 ay tedavim iptal olmuştu rahim filmi çektirdim sıvı tüplerden gelmiyormuş
Sonra burdaki dr um östrojen fazla kullandığın zaman oluyor demekki demişti ama sıvı antibiyotikle gider demişti ben henüz tedaviye başlamadım başladığım zaman bakalım ne olacak yani tedaviye başlarken sıvı olmuyor tedavi devam ederken oluyor.
Bunu bilmiyordum ama dediginiz gibi benim de endo inceliginden dolayi yuksek doz ostrojen kullanimi yapiliyor ve hep minimal sivi gozlemleniyor 14.gun kontrolunde.
Bu sivi konusunda hic antibiyotik verilmwmisti, soz cipro mu kullandiniz? 7 gun mu verilmisti?

Aynen bendede estrofemi yükledikce vicuda rahim içi sıvı biriktiriyordu

Bunu bilmiyordum ama dediginiz gibi benim de endo inceliginden dolayi yuksek doz ostrojen kullanimi yapiliyor ve hep minimal sivi gozlemleniyor 14.gun kontrolunde.
Bu sivi konusunda hic antibiyotik verilmwmisti, soz cipro mu kullandiniz? 7 gun mu verilmisti?
Tedavim iptal olmuştu hiç antibiyotik kullanmadım
Başka dr yüksek doz öströjen den olacağını söyledi benimde ince end var yüksek östrojen kullanınca da sıvı oluyor bakalım tedaviye başlayınca nasıl yol izlenecek

Kızz burda güneşleniyormuydunuz🤣🤣🤣
Önünüde çekseydin keşke
yemeği kaçırınca yürüyüş yapalım dedik sonrasında da biraz dinlenmek işin kendimizi arka bahçedeki salıncaklara attık 👍 15 dk sonra çıkıyoruz araba almayangelecwk çekip göndermeye fırsatım olursa yaparım 👍

Tedavim iptal olmuştu hiç antibiyotik kullanmadım
Başka dr yüksek doz öströjen den olacağını söyledi benimde ince end var yüksek östrojen kullanınca da sıvı oluyor bakalım tedaviye başlayınca nasıl yol izlenecek
Tedavi planlanirken bilgi verirmisin?

Back