Merhabalar dünden bugüne ancak yazabildim dün doktorla görüşme yaptık rahimde sıvı birikmesi gördü bu durumda başlayamam dedi bizde şaşırdık çünkü benden istedikleri (2 hafta önce)rahim usg de sorun yoktu temizdi . Türkiyede ki doktorumla da görüştüm ya ofis histereskopi yada histereskopi işe sorun çözülür dendi .Önce moralimiz bozuldu tabii ama sonra andrayle konuştuk doktorumla konuştum vs sözleşmeyi imzaladık ilaçlarında aldık . Bu gece uçakla dönüyoru hemen yarına randevu aldım İstanbul’da sorunu en kısa zamanda çözüp bizde başlıycaz inşşş (not: doktorla görüşme sırasında suratımız düşünce demiş ki bu bir sorun değil sadcee sıvı var bu gitmeden başlarsam bebek tutmaz başlayamam demiş.Aslında bu bile ne kadar başarı odaklı olduklarını gösteriyor ve dürüst olduklarını Benzer bir sorunla karşılaşan olduysa bana tol gösterirse nerden başlamam gerektiği ile ilgili çok sevinirim)
365 oteldeyiz bizde evet merkeze uzak ama tatil köyü havasında çok güzel sakin bir otel biz sevdik ama merkeze yakın varsa onu tercih ederim. Biz gezemedik ufak yürüyüşler yaptık zaten 2 gün kaldık transfer için geldiğimizde turlara katılıp gezmeyi düşünüyoruz.Dün gece
@sadesutlu arkadaşım ve eşi ile yemek yedik otelde ve sonrasında gece 11 e kadar sohbet ettik inanılmaz iyi geldi seni anlayan ve aynı dili konuşan birilerinin olması müthiş
Umarım sizde böyle güzel buluşmalar yaşarsınız
şimdi oteldeyiz gece 11 gibi alıp havalimanına bırakacaklar .. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz .. herşey aynen söylenildiği gibi ilerliyor hiçbir sapma yada yan çizme vs olmadı .Cebimizden sadece nikolab ta yaptırdığımız pcr testi , andreyin biz gitmeden yaptırdığı sigorta ücreti ve pcr yaptırmak için uber taksi ücreti dışında hiç para çıkmadı .. Market ücretleri de hemen hemen türkiye ile aynı döviz bürosu heryerde var size tavsiyem otelde yada havalimanında paranızı dönüştürmeyin döviz büroları daha uygun ve bırda euro geçmiyor kendi paralarını istiyorlar …