• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️
Buna ben de minik bir ekleme yapayim gidecek olanlar icin 365 te kalanlar icin, otelden cikinca sola donup ileride gordugunuz sarili yesilli yuksek apartmanlari hedef alarak yururseniz(5-7 dk) eczane, doviz burosu, market var ve yol villalarin arasindan cok sakin bir yol. Kiev ‘ e gidenler bunun ne kadar az rastlanan birsey oldugunu anlayacaklrdir🤣
Biz paramizi orda bozdurduk kur neyse ondan bozdurduk. Otelde de bozdurabilihorsunuz ama kuru dusukten hesapliyorlar bilginiz
2 senedir ikna etmeye calisiyorum ama malesef kabul etmiyor bulunursa bulunur bulunmazsa bu defteri kapatiriz diyor☹
Erkeklere demesi kolay anlamıyorum gerçekten

Merhabalar dünden bugüne ancak yazabildim dün doktorla görüşme yaptık rahimde sıvı birikmesi gördü bu durumda başlayamam dedi bizde şaşırdık çünkü benden istedikleri (2 hafta önce)rahim usg de sorun yoktu temizdi . Türkiyede ki doktorumla da görüştüm ya ofis histereskopi yada histereskopi işe sorun çözülür dendi .Önce moralimiz bozuldu tabii ama sonra andrayle konuştuk doktorumla konuştum vs sözleşmeyi imzaladık ilaçlarında aldık . Bu gece uçakla dönüyoru hemen yarına randevu aldım İstanbul’da sorunu en kısa zamanda çözüp bizde başlıycaz inşşş (not: doktorla görüşme sırasında suratımız düşünce demiş ki bu bir sorun değil sadcee sıvı var bu gitmeden başlarsam bebek tutmaz başlayamam demiş.Aslında bu bile ne kadar başarı odaklı olduklarını gösteriyor ve dürüst olduklarını Benzer bir sorunla karşılaşan olduysa bana tol gösterirse nerden başlamam gerektiği ile ilgili çok sevinirim)🙏365 oteldeyiz bizde evet merkeze uzak ama tatil köyü havasında çok güzel sakin bir otel biz sevdik ama merkeze yakın varsa onu tercih ederim. Biz gezemedik ufak yürüyüşler yaptık zaten 2 gün kaldık transfer için geldiğimizde turlara katılıp gezmeyi düşünüyoruz.Dün gece S sadesutlu arkadaşım ve eşi ile yemek yedik otelde ve sonrasında gece 11 e kadar sohbet ettik inanılmaz iyi geldi seni anlayan ve aynı dili konuşan birilerinin olması müthiş ❤️Umarım sizde böyle güzel buluşmalar yaşarsınız 🙏şimdi oteldeyiz gece 11 gibi alıp havalimanına bırakacaklar .. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz .. herşey aynen söylenildiği gibi ilerliyor hiçbir sapma yada yan çizme vs olmadı .Cebimizden sadece nikolab ta yaptırdığımız pcr testi , andreyin biz gitmeden yaptırdığı sigorta ücreti ve pcr yaptırmak için uber taksi ücreti dışında hiç para çıkmadı .. Market ücretleri de hemen hemen türkiye ile aynı döviz bürosu heryerde var size tavsiyem otelde yada havalimanında paranızı dönüştürmeyin döviz büroları daha uygun ve bırda euro geçmiyor kendi paralarını istiyorlar …
Sevgili Duruball, doğru yerde işinin ehli insanlarla olduğun sürece merak etme küçük sıkıntılarda inan kısa sürede hal olur.. Geç olsun, sorun değil yeter ki olduğunda sonuç başarılı olsun 😉🥰👍

❤️❤️❤️
Buna ben de minik bir ekleme yapayim gidecek olanlar icin 365 te kalanlar icin, otelden cikinca sola donup ileride gordugunuz sarili yesilli yuksek apartmanlari hedef alarak yururseniz(5-7 dk) eczane, doviz burosu, market var ve yol villalarin arasindan cok sakin bir yol. Kiev ‘ e gidenler bunun ne kadar az rastlanan birsey oldugunu anlayacaklrdir🤣
Biz paramizi orda bozdurduk kur neyse ondan bozdurduk. Otelde de bozdurabilihorsunuz ama kuru dusukten hesapliyorlar bilginiz olsun🙃
Giden herkes yardımcı oluyor hakkatten sağolun var olun canlar 😍

Biontexcom un telefonunu yazar mısınız,
Netten baktım ama birkaç başlık var anlayasın hangisi 🤗
Biotex.com türkiye sitesinde watsapp ikonuna tıkladığında karşına andrey çıkacak ordan direkt ulaşabilirsiniz.İletişimi merkezle değil andreyle kuruyoruz türklerin danışmanlığını / tercümanlığını yapıyor

12 Haziranda canım, heyecanla bekliyorum bende 😊
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın 🙏 ne büyük emekler veriliyor ne çileler çekiliyor valla çok yorucu 😥 dönüşte de beni tuttular Dış hatlara geçişte bir türkle tanıştık yardımcı olmaya çalıştı ona bile izin vermediler 🙈 eşimi girişte tuttuklarını söylemiştim ya ona bir form doldurtmuşlardı ve öıkarken bunu göster demişler çıkışta benden de o formu istediler ama bana vermemişlerdi sorunsuz geçtiğim için kısa süre tuttular sonra geçirdiler 🙈🙈Dedim çok sevdiler beni bırakmak istemiyorlar😂😂yaaaani yürekten diliyorum içerde ve dışarda isteyen uğraşan herkese muradı nasip olsunn inşallah

İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın 🙏 ne büyük emekler veriliyor ne çileler çekiliyor valla çok yorucu 😥 dönüşte de beni tuttular Dış hatlara geçişte bir türkle tanıştık yardımcı olmaya çalıştı ona bile izin vermediler 🙈 eşimi girişte tuttuklarını söylemiştim ya ona bir form doldurtmuşlardı ve öıkarken bunu göster demişler çıkışta benden de o formu istediler ama bana vermemişlerdi sorunsuz geçtiğim için kısa süre tuttular sonra geçirdiler 🙈🙈Dedim çok sevdiler beni bırakmak istemiyorlar😂😂yaaaani yürekten diliyorum içerde ve dışarda isteyen uğraşan herkese muradı nasip olsunn inşallah
Canım inşallah vardın evine
Türkiyedeki doktorunla randevun bugüneydi değilmi?
Bize haber ver o kavitede biriken sıvı ne?
Merak ettim❤️

Kizlar arkadasim kievdeki turk restorantlarina 2 ekleme daha yollamis ygli restaurant burasi turk ve ortadogu yemekleri yapiyormus kapadokya restaurant varmis kebab dash burasi sadece turk grill yapiyormus. cafe dash ise cafetarya tarzi kahvalti fasfood lahmacun falan yapiyormus sofra diye b
Soy adinida circir koymus🤣
Benimde o dikkatimi cekti dedim icimden bu fake olmasin acaba diye🤣🤣🤣

Yok hayir tedavi olmadi.Sadece sperm testi ve 1-2 dakikalik muayene yapildi.Tavsiyeniz icin tskler arastiricam

Amin Allahim hepimizin yardimcisi olur insallah.Esimde hazir embriyo istemiyor malesef ister istemez simdiden stres yapmaya basladim.Dusunmemeye calisiyorum ama belki ikinci bir defa deneme sansim olmayabilir o yuzden elimizden bisey gelir mi diye sormak istedim.Sonucta hic tahlil falan yapilmadi
Ben eşime ginseng, Q10, balıkyağı kapsülü ve ester C veriyorum.Bunlar neticede hücre yenileyici.zararı yok üstelik şu corona döneminde koruyucu bile oldu çok şükür.Spermiyogram sonucuna etkisini Pazartesi göreceğiz.(tabi şeker hastalığı, sigara,stres ve beslenme gibi durumların etkiside malum)

Ben eşime ginseng, Q10, balıkyağı kapsülü ve ester C veriyorum.Bunlar neticede hücre yenileyici.zararı yok üstelik şu corona döneminde koruyucu bile oldu çok şükür.Spermiyogram sonucuna etkisini Pazartesi göreceğiz.(tabi şeker hastalığı, sigara,stres ve beslenme gibi durumların etkiside malum)
Biraz gec kaldik ama bende takviyelere basliycam onumuzde 3-4 ay gibi bir zaman en iyi sekilde degerlendirmek istiyorum.Hayirlisi Allahtan artik.Umarim pazartesi cok güzel haberler alirsinsiniz🌸

Kuzum çok şükür sorun çıkmadı
Bunların böyle yaklaşımını seviyorum yaa
Standart tedavi yok burda
İkili transfer benim gibimi yapılacak?
Mesela progesteron başlarken 5 ve 7 günlerdemi?
Cok sukur evet zazacim🙏
evet aynen oyle 5 ve 7. Günlerde yapipacak , hem de digerinin durumuna bakariz dedi. Ben görülebilecegini bile bilmiyordum acikcasi😁

Siz siz olun kizlar paralarinizi otelde bozdurmayin ben bu konuda turistlerden cok sikayet alirdim otel kurlariyla disardaki kurlar arasi fark oluyor cunku kurlari yasak olmasina ragmen yillardir bu sorun her otelde var cok dusuk belirlerler ve olan paraniza olur
Aynen oyle ama su kismi güzeldi ben sordum ve bana biz dusukten bozuyoruz istereniz disarda bozdurun dedi. Etik olrak hosuma gitti💗

Cok sukur evet zazacim🙏
evet aynen oyle 5 ve 7. Günlerde yapipacak , hem de digerinin durumuna bakariz dedi. Ben görülebilecegini bile bilmiyordum acikcasi😁
Ben bu iki transferi ilk orda duydum🤣 bir kac kisi transfer olup gelmisti bir gün sonra yine olcaz dediler🤭 cok sasirmistim ben ilk orda duydum böyle

Aaa bu sefer de seni mi 😲 hay allah. Bugun bize sonuclarini paylas canim, insallh guzel haberlerini bekliyoruzz💕

Back