Aynen sadece bir bardak ayran ictik beklemede ama ictik diyemem yesildi feslegenliymisAsciya bak sen kesin türkdür o isim var deyip cikmistir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen sadece bir bardak ayran ictik beklemede ama ictik diyemem yesildi feslegenliymisAsciya bak sen kesin türkdür o isim var deyip cikmistir
Hayır canım bize tese yapılmayacak sadece spremyogram.Bizdeki sorun bende yumurta olmayışıCnm sizemi tese yapilcakti?? Unuttum ya biri yazmisti
Kuzum yaz isimlerini bizde gidelimOgrenicem bugun acentadaki arkadasim isimlerini ogrenecek bu arada kievde 7 tane turk restoranti varmis ben gittigimde 2 biliyordum sadece kievde 7 tane varmis dahada acilmistir krecika caddesinde vardi benim hatirladigim bugun ogrencem canim
Canim yazicam birazdan gercekten insan turkiyede hissediyor cunku turk restoranti görünceKuzum yaz isimlerini bizde gidelim
Benim eşim yurt dışında hep türk restorantı arar
Turkish moon restorant,caffe dash,Ottoman house cafe, noir cafe restaurant burasi harika turk kahvaltisi yapiyormus bu yazdiklarim kievdeCanim yazicam birazdan gercekten insan turkiyede hissediyor cunku turk restoranti görünce
Bizde geynolife da yaptırmayi düşünüyoruz mennun kaldınız mı ücret neydi kaç gün kaldınız anlatabilirmisiniz ricaetsem♡♡♡Teşekkürederim gynolifte yaptırdık canım
Hersey yolunda canim, bir sorun cikmadi cok sukur. 26 Haziran da beni tekrar burada istiyor sanirim 1 ve 3 temmuzda da transfer olacak. Reglim ile ilaclara baslayacagim. Benim prosesurumde reglim ile baslamayi uygun gordu sanirim. Ilac olarak da progestanlari vermediler burda rahmin durumuna gore kendileri baslayacaklaemis. Doktorum Elena ama mavi gozlu olmayan Elena soguk gorunumlu ama bilgili bir doktor. 2 ayri gunde transfer yapacak. Ve 1-1 yani toplamda sadecw 2 embriyo olacak sekilde.Kizlarrr ne yaptiniz ilk görüsme nasil gecti? Basladinizmi tedaviye durum güncelemesi alalim
Hayırlı uğurlu olsunDarısı herbirimize inşallahEvet yazın ilk müjdesi benden bundan sonra ard arda güzel haberler gelecek buralar güzel haberlerle şenlenecek Kendim içinde, burada ki diğer arkadaşlar içinde çok heyecanlıyım herşey çok güzel olacak
Her şeyin yolunda olduğuna çox sevindim İnşaAllah sonuda güzel olucak Ne zaman döneceksiniz yani toplam kaç gün kaldınız KiyevdeHersey yolunda canim, bir sorun cikmadi cok sukur. 26 Haziran da beni tekrar burada istiyor sanirim 1 ve 3 temmuzda da transfer olacak. Reglim ile ilaclara baslayacagim. Benim prosesurumde reglim ile baslamayi uygun gordu sanirim. Ilac olarak da progestanlari vermediler burda rahmin durumuna gore kendileri baslayacaklaemis. Doktorum Elena ama mavi gozlu olmayan Elena soguk gorunumlu ama bilgili bir doktor. 2 ayri gunde transfer yapacak. Ve 1-1 yani toplamda sadecw 2 embriyo olacak sekilde.
Rica ederim faydasını görün inşallahCok tesekkur ederim bilgi için, cok sagolun...
olabilir haklısınızYumurta dondurma tekniği biraz farkli sanırım. 2 bin 3 bin euro bandinda degisiyor genelde
Etmem her halde
Tamaram her namazımda dualarımdasın kuzum
Şimdi sıra sende ve Birsen arkadaşımda
İnşallah sizin güzel sonuçlarınızla ben kieve uçum
Merhaba canım ücret 5000 euro ödedik,benim embiriyolarım martta oluşturuldu eşim gitti sperm verdi sonra donduruldu, mayıstada ben transfere gittim o yüzden transferden önce ki gün gidip sonra ki gün döndük taze transferde nasıl oluyor bilmiyorum merkeze sadece transferde gittim o gün de ilgililerdiBizde geynolife da yaptırmayi düşünüyoruz mennun kaldınız mı ücret neydi kaç gün kaldınız anlatabilirmisiniz ricaetsem♡♡♡
Embriyo dondurma için ayrı bir ücret ödediniz mi acaba? 5000 euronun içinde mi o da?Merhaba canım ücret 5000 euro ödedik,benim embiriyolarım martta oluşturuldu eşim gitti sperm verdi sonra donduruldu, mayıstada ben transfere gittim o yüzden transferden önce ki gün gidip sonra ki gün döndük taze transferde nasıl oluyor bilmiyorum merkeze sadece transferde gittim o gün de ilgililerdi
Amiiin cseninde hepimizinde mubarek olsun canim insallahhhhhhhh dualarimiz kabul olsun insallahhh❤❤❤❤arkadaşlar cumanız mübarek olsun inşaallah hepimiz umduklarımıza nail korktuklarımızdan emin oluruz rabbim göz aydınlığı evlatlar nasip eder analı babalı büyütürüz
Hayirli olsun cnm seninde fazla bise kalmadi Rabbim yüzünüzü güldürsünHersey yolunda canim, bir sorun cikmadi cok sukur. 26 Haziran da beni tekrar burada istiyor sanirim 1 ve 3 temmuzda da transfer olacak. Reglim ile ilaclara baslayacagim. Benim prosesurumde reglim ile baslamayi uygun gordu sanirim. Ilac olarak da progestanlari vermediler burda rahmin durumuna gore kendileri baslayacaklaemis. Doktorum Elena ama mavi gozlu olmayan Elena soguk gorunumlu ama bilgili bir doktor. 2 ayri gunde transfer yapacak. Ve 1-1 yani toplamda sadecw 2 embriyo olacak sekilde.
Tamara senin transfer edilenler haricinde kac tane donduruldu?Allah razı olsun canım inşallah Rabbim hepimize de nasip eder. Oyle çok istiyorum ki hepimizin burada toplu olarak çocuklarımızın muhabbetini yapmayı inşallah inşallah
Bizim 4 tane embiriyomuz oldu 2 tanesi transfer edildi biz diğer 2 sinide saklamak isteyince dondurma ücreti olarak 300 euro ödedik 1 yıllığına normalde 500 euro dediler ama kavga dövüş 300 euro yaptıkEmbriyo dondurma için ayrı bir ücret ödediniz mi acaba? 5000 euronun içinde mi o da?