Daha önce eşiniz azospermidem dolayı hiç tedavi ya da muayene olmuş muydu?
İstanbulda Tansel Kaplancan.. Bi araştırın derim.

Bizim 4 tane embiriyomuz oldu 2 tanesi transfer edildi biz diğer 2 sinide saklamak isteyince dondurma ücreti olarak 300 euro ödedik 1 yıllığına normalde 500 euro dediler ama kavga dövüş 300 euro yaptık
Ekin Allah hayırlı uğurlu etsin .. Inşallah sagsaglim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin canım

Bizimde sperm örneginde hep sifir cikiyor ama tesede bulunuyor, hic stres yapma lütfen,
Bunu önceden bilmemiz icin hic birsey yok, biopsi yapilinca varsa cikiyor. Insallah bulunur yine
Ben esime keciboynuzu, cörek otu yagi, ve Folio men diye bir vitamin veriyorum. Ne kadar faydasi olur bilmem ama elimizden geleni bu tese yapilmadan bilemiyoruz malesef
Bende korkuyorum ama düsünmemeye calisiyorum,
esim hazir embryio istemiyor, Allah yardimcimiz olsun insallah bulunur ikimizinde. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah

Son düzenleme:
Daha önce eşiniz azospermidem dolayı hiç tedavi ya da muayene olmuş muydu?
İstanbulda Tansel Kaplancan.. Bi araştırın derim.
Yok hayir tedavi olmadi.Sadece sperm testi ve 1-2 dakikalik muayene yapildi.Tavsiyeniz icin tskler arastiricam
Amin Allahim hepimizin yardimcisi olur insallah.Esimde hazir embriyo istemiyor malesef ister istemez simdiden stres yapmaya basladim.Dusunmemeye calisiyorum ama belki ikinci bir defa deneme sansim olmayabilir o yuzden elimizden bisey gelir mi diye sormak istedim.Sonucta hic tahlil falan yapilmadi

Merhabalar dünden bugüne ancak yazabildim dün doktorla görüşme yaptık rahimde sıvı birikmesi gördü bu durumda başlayamam dedi bizde şaşırdık çünkü benden istedikleri (2 hafta önce)rahim usg de sorun yoktu temizdi . Türkiyede ki doktorumla da görüştüm ya ofis histereskopi yada histereskopi işe sorun çözülür dendi .Önce moralimiz bozuldu tabii ama sonra andrayle konuştuk doktorumla konuştum vs sözleşmeyi imzaladık ilaçlarında aldık . Bu gece uçakla dönüyoru hemen yarına randevu aldım İstanbul’da sorunu en kısa zamanda çözüp bizde başlıycaz inşşş (not: doktorla görüşme sırasında suratımız düşünce demiş ki bu bir sorun değil sadcee sıvı var bu gitmeden başlarsam bebek tutmaz başlayamam demiş.Aslında bu bile ne kadar başarı odaklı olduklarını gösteriyor ve dürüst olduklarını Benzer bir sorunla karşılaşan olduysa bana tol gösterirse nerden başlamam gerektiği ile ilgili çok sevinirim)365 oteldeyiz bizde evet merkeze uzak ama tatil köyü havasında çok güzel sakin bir otel biz sevdik ama merkeze yakın varsa onu tercih ederim. Biz gezemedik ufak yürüyüşler yaptık zaten 2 gün kaldık transfer için geldiğimizde turlara katılıp gezmeyi düşünüyoruz.Dün gece S sadesutlu arkadaşım ve eşi ile yemek yedik otelde ve sonrasında gece 11 e kadar sohbet ettik inanılmaz iyi geldi seni anlayan ve aynı dili konuşan birilerinin olması müthiş Umarım sizde böyle güzel buluşmalar yaşarsınız şimdi oteldeyiz gece 11 gibi alıp havalimanına bırakacaklar .. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz .. herşey aynen söylenildiği gibi ilerliyor hiçbir sapma yada yan çizme vs olmadı .Cebimizden sadece nikolab ta yaptırdığımız pcr testi , andreyin biz gitmeden yaptırdığı sigorta ücreti ve pcr yaptırmak için uber taksi ücreti dışında hiç para çıkmadı .. Market ücretleri de hemen hemen türkiye ile aynı döviz bürosu heryerde var size tavsiyem otelde yada havalimanında paranızı dönüştürmeyin döviz büroları daha uygun ve bırda euro geçmiyor kendi paralarını istiyorlar …

Insallah hemen hallolur ve baslarsin, Rabbim kolaylastirsin insallah bende beklemedeyim herseyee vardir bir hayrGec olsun güc olmasin Sonumuz iyi olsun insallah

Sorun degil deyip baslasalardi kafanda daha buyuk soru isaretleri kalırdı. Bır sürü para vereceksiniz bir ay daha beklemeye değer, tedavini olmaya değer

14:48'de şu mesajı yazıp ;

ukrayna yı bilmiyorum ama ben cok doktor gezdim en son Kıbrıs'a Girne Tüp Bebek Merkezine gittim orda Verda hanım yaptı tedavimizi ikiz bebeklerim şimdi kucağımda

14:54'de 6 dakika sonra başka bir hesapla bunu yazarsan ben burada iyi niyet aramam...

Benimde böyleydi durumum Allah Dr Verda Tuncbilek ten ve ekibinden bin kere razı olsun heryerde söylerim. İyiki karsıma cıkmıslar 2 tane slan parcası bebeğim oldu iyiki girne tüp bebek merkezine gitmişim

bir bitmediniz, donasyon merkezlerinin çalışanları. Hayır birde utanmadan tüp bebek merkezinin e-posta adresi ile üye olmuşsun ya pesss. Üye adı seçerken böyle isim soy isim seçince daha inandırıcı mı olur sanıyorsunuz?

Mukemmel cok sevindim adina❤❤❤❤❤

İsmini hiç görmediğim ve Peş peşe aynı dr un yorumlarını yapan üyeleri görünce bende dedim var bunda bir pazarlama olayı

Buna ben de minik bir ekleme yapayim gidecek olanlar icin 365 te kalanlar icin, otelden cikinca sola donup ileride gordugunuz sarili yesilli yuksek apartmanlari hedef alarak yururseniz(5-7 dk) eczane, doviz burosu, market var ve yol villalarin arasindan cok sakin bir yol. Kiev ‘ e gidenler bunun ne kadar az rastlanan birsey oldugunu anlayacaklrdir
Biz paramizi orda bozdurduk kur neyse ondan bozdurduk. Otelde de bozdurabilihorsunuz ama kuru dusukten hesapliyorlar bilginiz olsun

Neden mitokondri naklini düşünüyorsunuz bende 2 düşük yaptim da
Ben internette mitokondri naklini okuyunca yine kendi yumurtam kullanılacak sadece yumurtaya enerji veren bir kısım nakil edilecek ve gen geçişi olmayacak diye anlamıştım, diğer türlü esim donasyon istemediği için hani ona bu şekilde anlatırsam, belki daha ılımlı yaklaşır alternatif çözüm olabilir diye düşündüm, ama tabi konuyu ona halen acabilmis degilim, birkaç ay daha tup bebek denemesi yapıp sonuc alamazsam bakacagim duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…