2 senedir ikna etmeye calisiyorum ama malesef kabul etmiyor bulunursa bulunur bulunmazsa bu defteri kapatiriz diyor☹
Erkeklere demesi kolay anlamıyorum gerçekten

Sevgili Duruball, doğru yerde işinin ehli insanlarla olduğun sürece merak etme küçük sıkıntılarda inan kısa sürede hal olur.. Geç olsun, sorun değil yeter ki olduğunda sonuç başarılı olsun

Giden herkes yardımcı oluyor hakkatten sağolun var olun canlar

Biontexcom un telefonunu yazar mısınız,
Netten baktım ama birkaç başlık var anlayasın hangisi
Biotex.com türkiye sitesinde watsapp ikonuna tıkladığında karşına andrey çıkacak ordan direkt ulaşabilirsiniz.İletişimi merkezle değil andreyle kuruyoruz türklerin danışmanlığını / tercümanlığını yapıyor

12 Haziranda canım, heyecanla bekliyorum bende
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın ne büyük emekler veriliyor ne çileler çekiliyor valla çok yorucu dönüşte de beni tuttular Dış hatlara geçişte bir türkle tanıştık yardımcı olmaya çalıştı ona bile izin vermediler eşimi girişte tuttuklarını söylemiştim ya ona bir form doldurtmuşlardı ve öıkarken bunu göster demişler çıkışta benden de o formu istediler ama bana vermemişlerdi sorunsuz geçtiğim için kısa süre tuttular sonra geçirdiler Dedim çok sevdiler beni bırakmak istemiyorlaryaaaani yürekten diliyorum içerde ve dışarda isteyen uğraşan herkese muradı nasip olsunn inşallah

Canım inşallah vardın evine
Türkiyedeki doktorunla randevun bugüneydi değilmi?
Bize haber ver o kavitede biriken sıvı ne?
Merak ettim

Kizlar arkadasim kievdeki turk restorantlarina 2 ekleme daha yollamis ygli restaurant burasi turk ve ortadogu yemekleri yapiyormus kapadokya restaurant varmis kebab dash burasi sadece turk grill yapiyormus. cafe dash ise cafetarya tarzi kahvalti fasfood lahmacun falan yapiyormus sofra diye b
Soy adinida circir koymus
Benimde o dikkatimi cekti dedim icimden bu fake olmasin acaba diye

Ben eşime ginseng, Q10, balıkyağı kapsülü ve ester C veriyorum.Bunlar neticede hücre yenileyici.zararı yok üstelik şu corona döneminde koruyucu bile oldu çok şükür.Spermiyogram sonucuna etkisini Pazartesi göreceğiz.(tabi şeker hastalığı, sigara,stres ve beslenme gibi durumların etkiside malum)

Biraz gec kaldik ama bende takviyelere basliycam onumuzde 3-4 ay gibi bir zaman en iyi sekilde degerlendirmek istiyorum.Hayirlisi Allahtan artik.Umarim pazartesi cok güzel haberler alirsinsiniz

Kuzum çok şükür sorun çıkmadı
Bunların böyle yaklaşımını seviyorum yaa
Standart tedavi yok burda
İkili transfer benim gibimi yapılacak?
Mesela progesteron başlarken 5 ve 7 günlerdemi?
Cok sukur evet zazacim
evet aynen oyle 5 ve 7. Günlerde yapipacak , hem de digerinin durumuna bakariz dedi. Ben görülebilecegini bile bilmiyordum acikcasi

Aynen oyle ama su kismi güzeldi ben sordum ve bana biz dusukten bozuyoruz istereniz disarda bozdurun dedi. Etik olrak hosuma gitti

Cok sukur evet zazacim
evet aynen oyle 5 ve 7. Günlerde yapipacak , hem de digerinin durumuna bakariz dedi. Ben görülebilecegini bile bilmiyordum acikcasi
Ben bu iki transferi ilk orda duydum bir kac kisi transfer olup gelmisti bir gün sonra yine olcaz dediler cok sasirmistim ben ilk orda duydum böyle

Aaa bu sefer de seni mi hay allah. Bugun bize sonuclarini paylas canim, insallh guzel haberlerini bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…