Ogrenicem bugun acentadaki arkadasim isimlerini ogrenecek bu arada kievde 7 tane turk restoranti varmis ben gittigimde 2 biliyordum sadece kievde 7 tane varmis dahada acilmistir krecika caddesinde vardi benim hatirladigim bugun ogrencem canim
Kuzum yaz isimlerini bizde gidelim
Benim eşim yurt dışında hep türk restorantı arar

Kizlarrr ne yaptiniz ilk görüsme nasil gecti? Basladinizmi tedaviye durum güncelemesi alalim
Hersey yolunda canim, bir sorun cikmadi cok sukur. 26 Haziran da beni tekrar burada istiyor sanirim 1 ve 3 temmuzda da transfer olacak. Reglim ile ilaclara baslayacagim. Benim prosesurumde reglim ile baslamayi uygun gordu sanirim. Ilac olarak da progestanlari vermediler burda rahmin durumuna gore kendileri baslayacaklaemis. Doktorum Elena ama mavi gozlu olmayan Elena soguk gorunumlu ama bilgili bir doktor. 2 ayri gunde transfer yapacak. Ve 1-1 yani toplamda sadecw 2 embriyo olacak sekilde.

Her şeyin yolunda olduğuna çox sevindim İnşaAllah sonuda güzel olucak Ne zaman döneceksiniz yani toplam kaç gün kaldınız Kiyevde

Etmem her halde
Tamaram her namazımda dualarımdasın kuzum
Şimdi sıra sende ve Birsen arkadaşımda
İnşallah sizin güzel sonuçlarınızla ben kieve uçum

Allah razı olsun canım inşallah Rabbim hepimize de nasip eder. Oyle çok istiyorum ki hepimizin burada toplu olarak çocuklarımızın muhabbetini yapmayı inşallah inşallah

Bizde geynolife da yaptırmayi düşünüyoruz mennun kaldınız mı ücret neydi kaç gün kaldınız anlatabilirmisiniz ricaetsem♡♡♡
Merhaba canım ücret 5000 euro ödedik,benim embiriyolarım martta oluşturuldu eşim gitti sperm verdi sonra donduruldu, mayıstada ben transfere gittim o yüzden transferden önce ki gün gidip sonra ki gün döndük taze transferde nasıl oluyor bilmiyorum merkeze sadece transferde gittim o gün de ilgililerdi

Embriyo dondurma için ayrı bir ücret ödediniz mi acaba? 5000 euronun içinde mi o da?

arkadaşlar cumanız mübarek olsun inşaallah hepimiz umduklarımıza nail korktuklarımızdan emin oluruz rabbim göz aydınlığı evlatlar nasip eder analı babalı büyütürüz
Amiiin cseninde hepimizinde mubarek olsun canim insallahhhhhhhh dualarimiz kabul olsun insallahhh❤❤❤❤

Hayirli olsun cnm seninde fazla bise kalmadi Rabbim yüzünüzü güldürsün

Embriyo dondurma için ayrı bir ücret ödediniz mi acaba? 5000 euronun içinde mi o da?
Bizim 4 tane embiriyomuz oldu 2 tanesi transfer edildi biz diğer 2 sinide saklamak isteyince dondurma ücreti olarak 300 euro ödedik 1 yıllığına normalde 500 euro dediler ama kavga dövüş 300 euro yaptık

Merhaba Arkadaşlar
Bu konuda cok tecrubem yok o yuzden deneyimlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.41 yasindayim 1 yildir menepozdayim bizde suan sayenizde rotayi kıbrıstan kiev'e cevirdik.Kısmetse eylul ekim gibi dusunuyoruz.Asil sorum su olucak esim azospermi daha once 3 defa tup bebek tedavisi gordum ama malesef hic yumurts bile olusmadi.Esim bu donemde sperm ornegi verdiginde sayi sifir cikti fakat gotustugumuz doktor ne hormon testi nede baska bisey istedi direk olarak tese yapilacak mersk etme bulunur bulunur deyip bizi gonderdi.Acikcasi suan endise icindeyim ya gittigimizde tese'de de bulunmazsa onumuzde 2-3 ay gibi bir zaman var belki gitmeden tedavi vs ile bekli sperm bulunma ihtimalini arttirabiliriz diye dusundum istanbul icinde bildiginiz tavsiye edebileceginiz bir doktor var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…